20€ laina – Netistä lainaa 20 euroa vuonna 2023

Huomioiden sen, miten perinteiset netistä haettavat lainat, eli pikavipit, todennäköisesti tyypillisesti käsitetään, on tasan 20 euron lainojen tarjonta netissä nykyään jopa hämmentävän vähäistä. Ja itse asiassa en tiedä kuin yhden paikan mistä voi saada perinteistä lainaa netistä tasan 20€. Onneksi on kuitenkin ihan hyviä varavaihtoehtoja sille.

Lainaa 20€

Ferratum on käsittääkseni ainoa netin lainapalvelu, joka voi sopia 20€ lainaa varten. Tästä paikasta tuollainen laina pitäisi pystyä saamaan, kun avaa palveluun joustoluoton ja sitten nostaa siltä tilille 20 euroa. Ferratumin lainan lyhennyserät ovat sellaiset, että käsittääkseni koko 20€ laina korkoineen pitää maksaa kerralla takaisin. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Luottokortilta 20 euroa

SweepBank tarjoaa yhdessä Mastercardin kanssa toteutettua matkapuhelimeen ladattavissa olevaa luottokorttia, jolta pitäisi voida siirtää omalle tilille 20 euroa tai sitten käyttää 20 euroa luotolta. Mikäli käyttää luottona 20€ niin pitäisi käytetylle summalle voida saada korotonta maksuaikaa ihan hyvin. Ainakin tuota luottokortin käyttämisestä voi pitää eräänlaisena pikavippinä, koska tämä luottokortti pitäisi voida saada jopa todella nopeasti. Hae SweepBankin korttia.

Lainaa alkaen 25 euroa

Minunraha mahdollistaa melko monenlaisen kokoisten pikavippien hakemisen. 20€ lainan haluavien näkökulmasta ei kuitenkaan valitettavasti juuri sen summan pikavipin. Lainaa voi kuitenkin hakea esim. 25€. Kokemusteni perusteella Minunraha voi olla todella nopea paikka saada lainapäätös. Minunrahan suhteen on hyvä huomata se, että pitää ottaa maksullinen lisäpalvelu, jos haluaa rahat mahdollisimman nopeasti pankkitilille. Hae nyt lainaa Minunrahalta.

Mihin 20 euron laina voi sopia?

20€ lainalla voi maksaa esimerkiksi ostoksia ruokakaupassa, jonkin pienehkön laskun tai vaikkapa junalipun, joka ei ole kovin kallis. Kuten muutkin pikalainat, niin 20€ vippikin sopii parhaiten siihen tilanteeseen, jos tarvitsee vippiä vain väliaikaisesti ja pystyy maksamaan sen ja mahdolliset korot sekä kulut takaisin nopeasti.

20 euroa lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa

Ei ehkä yllättävää, mutta kuitenkin hyvin mahdollisesti mukavaa on se, että jokaiselta tällä sivulla mainitulta lainapaikalta pitäisi voida saada luottoa ilman vakuuksia sekä takaajaa.