4G-puhelinliittymä: melko halvat 4G-liittymät ja tarjoukset

4G-puhelinliittymien tarjonta on Suomessa varsin laajaa. Eniten 4G-liittymän hintaan näyttäisi vaikuttavan liittymän nopeus sekä se, mitä liittymän kiinteään kuukausihintaan sisältyy. 4G-liittymiä löytyy myös ainakin aika halpoja. Lisäksi 4G-puhelinliittymiä varten on monesti saatavilla tarjouksia. Tällä sivulla on tietoa tätä kirjoittaessani tarjolla olevista 4G-liittymistä, niiden ominaisuuksista, hinnoista ja tarjouksista 4G-liittymiä varten.

Halvin 4G-liittymä isoilla operaattoreilla

Tätä kirjoittaessani halvin 4G-puhelinliittymä isoilla operaattoreilla, jolla pitäisi voida soittaa, on Telian Dot 4G. Kyseisen liittymän perushinta on varsin hillityt 8 euroa kuukaudessa. Tuohon hintaan ei kuitenkaan sisälly puheluita, tekstareita eikä nettiä. Onneksi Telia on kuitenkin päättänyt, että niistä ei voi tulla päivässä yli euroa maksettavaa. Lisäksi tämä liittymän ominaisuutena on se, että kuukausilasku ei voi olla yli 25 euroa. Edullisuutta arvostavien näkökulmasta tässä liittymässä voi olla kivaa myös se, että sen saa ilman avausmaksua.

Telian Dot 4G-liittymän netin ilmoitettu nopeus on varsin mukava 100 M. Ainakin matkailijoita voi myös ilahduttaa se, että EU/ETA nettiä on 23Gt/kk. Hanki Telia Dot.

Toinen ainakin melko edullinen 4G-puhelinliittymä isoilla operaattoreilla

Moin Potti liittymä on sekin 100 M netin omaava 4G-puhelinliittymä. Tämän liittymän pakollinen kuukausikustannus on 12 euroa. Nettiä tähän liittymän sisältyy 6Gt/kk. Tässä liittymässä veloitetaan erikseen puheluista ja tekstareista, mutta kuitenkin lähtökohtaisesti yhteensä enintään 4 euroa kuukaudessa. Osta Moin liittymä.

Halvin rajaton 4G-liittymä

Rajattomalla-liittymällä voidaan tarkoittaa puhelinliittymistä puhuttaessa sitä, että liittymän kuukausihintaan sisältyy rajaton netti, puhelut ja tekstarit Suomessa. Nuo lähtökohdat huomioiden halvin rajaton 4G-puhelinliittymä on Telia Dot 4G Rajaton. Kyseisen liittymän hinta on 23€ kuukaudessa. Tämänkin liittymän netin lähtökohtainen nopeus on 100 M. Tämän puhelinliittymän mukana saa EU/ETA nettiä 21Gt kuukaudessa. Halvemman Telia Dot 4G -liittymän tapaan, myös tämän liittymän saa ilman avauskulua. Hanki Telia Dot.

Moin 200M 4G-liittymä

Moilla on tarjolla 4G-liittymä, jonka netin lähtökohtainen nopeus on 200M ja nettiä Suomessa tarjolla rajattomasti. Tämän liittymän puhelut ja tekstarit eivät kuitenkaan sisälly pakolliseen kuukausihintaan, vaan niistä veloitetaan sen päälle. Moin 200M 4G-liittymän hinta ilman puheluita ja tekstareita on 18€/kk ja puheluista ja tekstareista voi tulla 4€/kk lisämaksettavaa. Osta Moin liittymä.

4G-liittymä, tarjoukset

Tätä kirjoittaessani Telialta, DNA:lta ja Elisalta löytyy kaikilta tarjous 200M 4G-liittymää varten. Telialla ja Elisalla liittymän hinta tarjouksessa 28,99€/kk, normaali molemmilla 31,99€/kk, ja DNA:lla 27,99€/kk, normaali 31,90€/kk. Elisan tarjoushintaa pääsee nauttimaan 24 kuukautta ja Telian sekä DNA:n 12 kuukautta. Kyseisistä operaattoreista halvin avausmaksu on DNA:lla, se on 6,90€, kun taas Telialla sekä Elisalla se on 7,99€. Telian tarjouksesta tekee ainakin hieman paremman se, että sen päälle voi saada ilmaiseksi 3 kuukautta C Morea. Jos haluat, niin voit tutustua DNA:n tarjouksiin tai esimerkiksi Elisan tarjouksiin tai vaikkapa Telian tarjouksiin.

Operaattorit voivat muuttaa liittymien tavallisia hintoja sekä tarjouksia.