50 vippi – 50e vippi jopa käytännössä heti netistä

50e euron pikavippien tarjonta ei ole enää netissä kovin laajaa. On kuitenkin olemassa joitakin paikkoja, jotka voivat tarjota 50e vippiä. Tällä sivulla on suositeltuja paikkoja 50 euron lainaa varten sekä eräänlaisia vaihtoehtoja niille.

Bank Norwegianin luottokortti

Perinteinen pikavippi voi olla nykyään harmillisen vaikeaa saada. Noin on vaikka ei haluaisi lainaa enempää kuin 50 euroa. Bank Norwegianin luottokortti sen sijaan voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada. Tästä luottokortista ei veloiteta vuosimaksua ja lisäksi voit saada korotonta maksuaikaa ja kerätä bonuspisteitä. Bank Norwegianin luottokortti voi sopia erityisen hyvin matkailijoille, mutta voi se olla hyvä valinta muillekin. Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

iRaha – erityisen nopea 50€ vippi

Kokemusteni perusteella sanoisin, että 50e vippi voi ainakin tätä kirjoittaessani olla nopeinta saada iRahalta. Tämä lainapaikka pystyy nimittäin näyttämään lainapäätöksen käytännössä heti, kun on tehnyt hakemuksen valmiiksi ja rahat on ainakin Nordeaan mahdollista saada erityisen nopeasti. Luultavasti myös moniin muihin pankkeihin. En toki voi luvata tuota. Mikäli iRahalta haluaa rahat jopa heti tilille, niin on hyvä huomata se, että ainakin tätä kirjoittaessani siitä pitää maksaa 11,90€ lisämaksu jokaista nostettua lainaa kohden. Tuo ei välttämättä ole sinänsä halpaa, mutta onneksi pikavippien hinnat ovat muuten nykyään jopa paljon aiempaa halvempia. Hae nyt lainaa iRahalta.

Ferratum – hyvä paikka 50e lainaa varten

Tykkään paljon Ferratumista lainapaikkana ja koska tältäkin lainapaikalta pitäisi olla mahdollista saada 50e laina, niin suosittelen tätä palvelua sitä varten. Ferratum poikkeaa iRahasta siinä, että Ferratumin lainamuotona on joustoluotto. Tuo voi olla kätevää esimerkiksi silloin, jos ei ole täyttä varmuutta siitä, paljonko lainaa tulee tarvitsemaan. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

SweepBank – voit siirtää rahaa tilille

SweepBank voi olla hyvä vaihtoehto 50e lainalle varsinkin siinä tapauksessa, että on tiedossa sellainen kohde 50 eurolle, jonka voi maksaa luottokortilla. SweepBank nimittäin tarjoaa yhdessä Mastercardin kanssa niin sanottua virtuaalista luottokorttia. Tämän luottokortin käyttämisessä voi olla se hyvä puoli, että korotonta maksuaikaa voi saada jopa 60 päivää. Lisäksi luottopäätöksen saaminen SweepBankin luottokortista tuntuisi olevan nopeaa.

Vaikka SweepBankin kortti voi olla erityisen hyvä valinta ostosten maksamiseen, niin pitäisi siltä myös olla mahdollista siirtää rahaa tilille. Siinä mielessä tämä voi olla lähes suora vaihtoehto 50 euron perinteisemmälle pikavipille. Mikäli rahaa siirtää tilille, niin on hyvä huomata, että siirretylle summalle ei saa korotonta maksuaikaa, vaan korkoa alkaa kertymään samana päivänä. Hae nyt luottokorttia SweepBankilta.

Kustannusesimerkit 50e vippi jopa heti tilille tai ei

Jos ottaisi iRahalta 50e vipin niin, että sitä ei tarvitse siirtää mahdollisimman nopeasti tilille, niin pitäisi vipistä normaalisti korkoineen ja kuluineen maksaa yhteensä takaisin 55,83 euroa. Jos taas ottaisi 50 vipin samasta paikasta niin, että se siirretään jopa heti tilille, niin olisivat kokonaiskustannukset lähtökohtaisesti 67,73 euroa. Hintaero on siis melkein 12 euroa. Mikäli on mahdollista odottaa pikavipin tilille saapumista enemmän, niin on jokaisen itse päätettävä onko tuo ero niin iso, että se kannattaa tehdä.

50 vippi tietysti ilman vakuuksia ja takaajaa

Kaikkien tällä sivulla listattujen lainapalveluiden pitäisi olla valmiita myöntämään 50e laina ilman vakuuksia sekä takaajaa. Tuo ei todennäköisesti ole yllättävää, mutta kuitenkin varmaankin kiva asia sen suhteen, miten nopeasti lainan voi mahdollisesti saada itselle.

Mihin 50 vippi voi olla sopiva?

50 vippi voi olla ainakin ok ratkaisu siinä tapauksessa, että käyttää sen käytännössä pakollisiin kustannuksiin ja pystyy maksamaan vipin kaikkine kustannuksineen nopeasti takaisin, ilman että se vaatii uutta pikavippiä. Pakollisia kustannuksia joihin 50€ vipin voi käyttää voivat olla esimerkiksi laskut, ruokakaupassa käyminen ja junaliput.