Äkkilähtösuosituksia viikolle 10 – lämpimiä kohteita Euroopassa

Jos pakkaset ja vaihtelevissa muodoissa taivaalta satavat asiat alkavat riittämään, niin löytyy tälle viikolle ja tulevalle viikonlopulle Euroopasta varsin kivoja ja lämpimiä matkakohteita. Huonona puolena näissä äkkilähdöissä on tosin se, että isossa kohteita suorat lennot ovat kalliimpia kuin reilusti etukäteen varattuna.

Madrid: viikonloppuna jopa 22 astetta lämmintä

Monen Espanjaan talvella haluavan pettymykseksi Madridin keskilämpötilat ovat ehkä yllättävän matalia. Ensi viikonloppuna kaupunkia näyttää kuitenkin syleilevän miellyttävän korkeat lämpötilat – parhaimmillaan päivälämpötilan ennustetaan nousevan jopa 22 asteen tasolle. Madridiin voi tätä kirjoittaessa saada meno-paluita pitkäksi viikonlopuksi noin 330€ hinnasta alkaen.

Myös tämän artikkelin pääkuva on Madridista.

Budapest: torstaina jopa 20 astetta lämmintä

Budapest on ehkä tämän listan yllättävin kohde. Sieltä kuitenkin näyttäisi voivan löytyä torstaina jopa 20 asteen päivälämpötiloja, ja muillekin lähipäiville ennustetaan noin 15 asteen huippulämpötiloja.

Lissabon: viikonloppuna jopa 20 astetta lämmintä

Portugalin pääkaupungissa ennustetaan tulevana viikonloppuna olevan noin 17 – 20 asteen päivälämpötiloja ja melko isolta osin aurinkoista keliä. Tätä kirjoittaessa Lissaboniin saa suoria meno-paluita pitkää viikonloppua varten alkaen noin 270€ hinnasta.

Barcelona: perjantaina jopa 19 astetta lämmintä

Barcelona on normaalisti jonkun verran lämpimämpi matkakohde kuin Madrid. Ja vaikka tänä viikonloppuna siellä ei ennusteen mukaan olekaan yhtä lämmintä kuin Madridissa, niin voivat Barcelonan lämpötilat nousta miellyttävään 19 asteeseen. Ja lisäksi Barcelonan etuna on se, että sinne voi tätä kirjoittaessa saada äkkilähtöjä halvemmalla kuin Madridiin: riippuen hieman matkustuspäivistä voi suoria meno-paluita saada alle 200 euron hintaan.

Sääennusteet: Accuweather.

Etsi nyt oma matkasi

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *