Bank Norwegian luottokortti kokemuksista – Onko kortti huijaus?

Olen nostanut Bank Norwegianin luottokortin tällä sivustolla parhaaksi luottokortiksi matkailua varten. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kyseessä olisi mielestäni täydellinen luottokortti. Käsittelenkin tällä sivulla esimerkiksi kyseisen luottokortin mahdollisia heikkouksia. Lisäksi on tietoa kokemuksista liittyen Bank Norwegianin luottokorttiin. Aloitetaan niillä.

Bank Norwegian luottokortti kokemuksista lyhyesti

Moitteita kortti on saanut sen korkeasta korosta. Tuota siis alkaa kertymään, jos ei maksa korottoman maksuajan puitteissa koko käytettyä luottoa pois. Kiitosta taas kortti on saanut siitä, että se on sinänsä ilmainen. Kortista ei siis veloiteta esimerkiksi vuosimaksua. Myös siitä on tullut kiitosta, että kortilla voi kerryttää bonuspisteistä. Yksi varsin mukava tapa pisteiden keräämiseen ja käyttämiseen voi olla matkailu: kerää pisteitä ilmaiseksi matkoista ja sitten käytä niitä matkailun maksamiseen. Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

Onko Bank Norwegian tai sen luottokortti huijaus?

Bank Norwegianin luottokortin taustalla ei ole Norwegian lentoyhtiö, jolla on ollut omat vaikeutensa. Sen sijaan taustalla on ruotsalainen Noba Bank Group AB, jonka omistajana puolestaan on esimerkiksi Sampo. Bank Norwegian luottokortin tausta on siis tuossa mielessä vahva eikä kyseessä ole huijausfirma.

Bank Norwegianin luottokorttia käyttäessä voi saada matkavakuutuksen, jos matkan kustannuksista yli 50% on maksettu kyseisellä maksutavalla. Kyseinen matkavakuutus ei ole kaiken mahdollisen kattava. Voikin olla hyvä tutustua sen ehtoihin ennen kuin lähtee matkalle.

Korotonta maksuaikaa Bank Norwegianin luottokortilla voi saada jopa 45 päivää. Tuon suhteen tärkeätä on juurikin tuo sana ”jopa”. Ei siis ole taattua, että saat korotonta maksuaikaa sen 45 päivää. Kun korkoa alkaa kertymään, niin ei se ole kovinkaan edullista. Suosittelenkin siis vahvasti, että pyrit maksamaan koko käytetyn luoton pois korottoman maksuajan puitteissa.

Bank Norwegian ei veloita nostokuluja, nostit sitten rahaa automaatilta Suomessa tai ulkomailla. Et kuitenkaan välttämättä voi nostaa niin paljon rahaa kuin haluat: Suomessa voi nostaa enintään 500 euroa päivässä ja 1 500 euroa viikossa ja ulkomailla puolestaan enintään 1 000 euroa päivässä ja 3 000 euroa viikossa. Nuo summat luonnollisesti olettaen, että luottokortilla on ylipäätänsä rajaa jäljellä.

Bank Norwegianin luottokorttia käyttäessä voi kerryttää varsin mukavasti bonuspisteitä. Se, miten paljon mistäkin mahdollisesti voi saada bonuspisteitä voi kuitenkin vaihdella varsin paljon sen perusteella, mihin luottokorttia käyttää. Esimerkiksi Norwegianin lentolipuista voi saada jopa paljon paremmin bonuspisteitä kuin vaikkapa luottokortin käyttämisestä ruokakaupassa.

Yhteenveto: Bank Norwegian tai sen luottokortti ei mielestäni ole sinänsä huijaus, mutta Bank Norwegianin luottokortti ei myöskään ole niin hyvä kuin se saattaisi äkkiseltään vaikuttaa.

Vaikuttaako reilulta systeemiltä? Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

Tällä sivulla olevat tiedot perustuvat sivun kirjoittamisen aikaisiin tietoihin. Bank Norwegian voi tehdä muutoksia luottokorttiinsa.