Belgrad: hotellit ja muut majoitukset

Belgradin pääkaupungin majoitustarjonta ei ole hinnalla pilattua. Halvimmillaan majoituksen yhdeksi yöksi voi löytää jo noin 5 eurolla ja toisaalta jopa *****-hotellista voi saada huoneen yöksi alle 100 eurolla.

Alla on vimpain, jolla voit kilpailuttaa ja vertailla Belgradissa sijaitsevia hotelleja sekä muita majoituksia ja niitä listaavia sivustoja. Kilpailuttaminen voi auttaa sen erityisen halvan tai parhaan hinta-laatusuhteen omaavan majoituksen löytämisessä.

Vertaile Belgradin hotelleja ja muita majoituksia:

Mitä Belgradissa yöpyminen maksaa minkäkin tyyppisessä majoituksessa (2020 hintoja):

Hotellit. Kuten muuallakin, niin myös Belgradissa hotellihuoneiden hinnat tuppaavat olemaan yhteydessä siihen, miten monta tähteä hotellilla on. Seuraavassa pientä hintakäsittelyä liittyen eri määrän tähtiä omaaviin hotelleihin.

Korkeintaan ***-hotellista voi Belgradissa löytää huoneen yhdeksi yöksi jopa alle 20€ hintaan. Ja jos on valmis maksamaan hieman yli 30 euroa per yö, niin alkaa ***-hotellien tarjonta muodostua jo melko kattavaksi. ****-hotellista Belgradissa taas voi löytää huoneen yhdeksi yöksi alle 50€ alkaen. Ja *****-hotellinkin tapauksessa voi Belgradissa selvitä hyvin alle 100 eurolla per yö. Noiden *****-hotellien suhteen on tosin hyvä huomata se, että niitä ei ole kovin montaa Belgradissa, eli esimerkiksi jonkun suurtapahtuman yhteydessä niiden hinnat voivat varmaan nousta aika radikaalisti.

Hostellit. Hostellimajoituksen yhdeksi yöksi voi Belgradista löytää jo noin 5 eurolla. Belgradin hostellitarjonta on varsin kattavaa.

Huoneistot. Myös kodinomaiset majoitukset ovat Belgradissa varsin edullisia: Huoneiston voi yhdeksi yöksi löytää alle 20€ hintaan.

Lue lisää Belgradista:

Jos etsit esimerkiksi tekemistä tai nähtävää Belgradista, niin kannattaa mahdollisesti vilkaista tämän sivuston lyhyt Belgrad-opas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter