Berliini: Tämä oli hyvä hotelli

Ollessani hiljattain matkalla Prahaan, joutui lentokone, jonka kyydissä olin, laskeutumaan Berliiniin ja päädyin siihen, että etsin hotellihuoneen Berliinistä ja jään sinne yöksi.

Pikaisen tutkinnan perusteella päädyin valitsemaan hotelliksi Henri Hotel Berlin -nimisen hotellin. Kyseinen ****-hotelli oli saanut varsin hyviä arvosteluja, näytti sijaitsevan kivalla alueella ja oli vielä verrattain edullinen (verrattaessa samalla alueella sijaitseviin saman tyyppisiin hotelleihin).

Näin jälkeenpäin voin todeta olleeni sen verran tyytyväinen tuohon valintaani, että uskallan suositella valitsemaani hotellia myös muille Berliiniin suuntaaville. Se on kuitenkin ehkä hyvä mainita tässä vaiheessa, että kyseinen hotelli sijaitsee ihan lähellä erittäin tyylikästä ja kivaa Kurfürstendamm-ostoskatua. Itse tykkäsin paljon tuosta sijainnista, mutta Berliinin mahdollista rosoisuutta etsiville se ei ehkä ole paras mahdollinen sijainti. Hae nyt tämän hotellin hintoja (Ebookers).

Muutama nosto hotellista:

Tätä kirjoittaessa Henri Hotel Berlin on Ebookersin kautta varanneiden ja hotellin arvostelleiden toimesta arvioitu keskimäärin arvosanalla 4,4/5. Mielestäni tuo on varsin osuva arvio. Hae nyt Henrin hintoja (Ebookers).

Vertaile Berliinin hotelleja:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn