Berliini: Tämä oli hyvä hotelli

Ollessani hiljattain matkalla Prahaan, joutui lentokone, jonka kyydissä olin, laskeutumaan Berliiniin ja päädyin siihen, että etsin hotellihuoneen Berliinistä ja jään sinne yöksi.

Pikaisen tutkinnan perusteella päädyin valitsemaan hotelliksi Henri Hotel Berlin -nimisen hotellin. Kyseinen ****-hotelli oli saanut varsin hyviä arvosteluja, näytti sijaitsevan kivalla alueella ja oli vielä verrattain edullinen (verrattaessa samalla alueella sijaitseviin saman tyyppisiin hotelleihin).

Näin jälkeenpäin voin todeta olleeni sen verran tyytyväinen tuohon valintaani, että uskallan suositella valitsemaani hotellia myös muille Berliiniin suuntaaville. Se on kuitenkin ehkä hyvä mainita tässä vaiheessa, että kyseinen hotelli sijaitsee ihan lähellä erittäin tyylikästä ja kivaa Kurfürstendamm-ostoskatua. Itse tykkäsin paljon tuosta sijainnista, mutta Berliinin mahdollista rosoisuutta etsiville se ei ehkä ole paras mahdollinen sijainti. Hae nyt tämän hotellin hintoja (Ebookers).

Muutama nosto hotellista:

  • Klassisen tyylikäs sisustus. Hotelliin astuminen oli vähän niin kuin olisi tullut museoon. Itse tykkäsin tästä tyylistä paljon, mutta kaikkia se ei kuitenkaan välttämättä miellytä.
  • Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää: Saavuin hotellille noin 20 minuuttia sen jälkeen, kun olin tehnyt huonevarauksen Expedian kautta, ja ilmeisesti tuosta varauksesta ei ollut mennyt tietoa hotellille. Erinomaisen ystävällinen ja loistavaa englantia puhunut henkilökunta ei kuitenkaan antanut tuon häiritä, vaan kun näytin oman varausvahvistukseni puhelimesta, niin oli huoneen avain pian kädessäni. Näin siitä huolimatta, että oma varausvahvistukseni oli suomeksi, eikä henkilökunta kaiketi ihan kaikkea siitä ymmärtänyt.
  • Oma huoneeni ei ollut kovin iso, mutta silti aivan riittävä ja esimerkiksi kylpyhuone oli mukavan kokoinen (kylpyhuoneessa ei tosin ollut ammetta – en tiedä olisiko kysymällä saanut hotellihuoneen, josta löytyy amme).
  • Huoneen sänky oli riittävän jykevä, olematta kova. Itse en tykkää selkeästi upottavan pehmeistä sängyistä, ja näitä valitettavasti löytyy joistain hotelleista.
  • Heti hotellin läheltä löytyi paljon laatukauppoja ja kivanoloisia ravintoloita.
  • Matka taksilla lentokentältä hotellille taisi kestää noin 15 – 20 minuuttia.

Tätä kirjoittaessa Henri Hotel Berlin on Ebookersin kautta varanneiden ja hotellin arvostelleiden toimesta arvioitu keskimäärin arvosanalla 4,4/5. Mielestäni tuo on varsin osuva arvio. Hae nyt Henrin hintoja (Ebookers).

Vertaile Berliinin hotelleja:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn