Black Friday 2020 – matkatarjoukset

Vuosi 2020 on ollut matkailunkin näkökulmasta varsin synkkä. Tuoreet rokoteuutiset antavat kuitenkin toivoa siitä, että vuonna 2021 matkailu voisi näyttää ainakin hieman normaalimmalta. Tuo toive mielessä tulemme keräämään tälle sivulle vuoden 2020 Black Friday -alennushulinoista poimittuja matkatarjouksia, joita voi hyödyntää vuonna 2021. Tarkoitus on julkaista tarjouksia ainakin hotelleja, lentoja ja matkapaketteja (lennot+hotelli) varten. Käytännössä on luultavasti niin, että tarjoukset painottuvat erityisesti hotelleihin. Vuoden 2020 Black Friday eli musta perjantai on perjantaina 27.11.

Cyber Monday tarjoukset

Vuoden 2020 Black Friday on ainakin virallisesti ohi. Löydät 30.11.2020 tarjolla olevia Cyber Monday -tarjouksia tältä sivulta.

Black Friday 2020 – hotellitarjoukset

Booking.com:

Monista hotelleista alennusta vähintään 30%. Matkustusaikaa peräti ensi vuoden loppuun asti.

Ebookers:

Koodilla EBOO12 12% alennusta (myös) monista jo tarjouksessa olevista hotellihuoneista ja muista majoituksista. Yhteensä alennus voi olla jopa yli 50%. Alennusta voi hyödyntää 31.8.2021 asti ulottuviin matkoihin.

Hotels.com:

Valituista hotelleista jopa 30% alennusta. Mikäli et näe hotellitarjouksia kampanjasivulla, niin löytyy niitä haulla. Hotels.com-palvelun alennusta voi lähtökohtaisesti käyttää enintään 12.9.2021 asti ulottuviin matkoihin.

Radisson Blu ja Sokos Hotels:

-40% “päivän hinnasta”. Matkustusaika 27.11.2020–5.4.2021. Alennusta varten tarvittava koodi on: MUSTA – lisäksi ainakin Sokos hotellien tapauksessa alennusta varten tarvitsee S-etukortin. S-ryhmän ilmoituksen perusteella tämä alennus on tarkoitettu myös Radisson Blu hotellien tapauksessa vain S-etukortin omistajille, mutta en nähnyt sieltä hintoja etsiessä paikkaa, mihin kortin tiedot voisi edes syöttää.

Ohjeet Radisson Blu -hotelleja varten: Mene Radissonin sivuille, anna kohde ja muut perustiedot, klikkaa “special rates” -valikko auki, valitse promotional code, käytä koodia MUSTA. On hyvä huomata, että ainakin omassa tapauksessani koodi ei antanut 40% alennusta muuten saatavilla olevasta halvimmasta hinnasta, mutta kuitenkin ihan hyvän alennuksen. Radissonin nettisivusto pitäisi olla ainakin osittain saatavilla myös suomeksi, mutta sivusto tuntui vaihtelevan kieltä mielivaltaisesti, kun sitä koitti käyttää suomeksi.

Ohjeet Sokos Hotelleja varten: Katso ketjun sivusto.

Mikäli haluat etsiä lisää hotellitarjouksia, niin voi suosittelemamme hotellihaku olla hyvä apuväline.

Black Friday 2020 – muut matkatarjoukset

Naantalin Kylpylä: lahjakortit jopa -60%. Erilaisia lahjakortteja on tarjolla paljon, ja käyttöaikaa on jopa 30.11.2021 asti. Alennushintaisten lahjakorttien myynti alkaa 27.11.2020 kello 6.

Ruissalon Kylpylä: lahjakortteja jopa -58%, ja myös täältä voi löytää lahjakortteja, jotka ovat voimassa jopa marraskuun 2021 loppuun asti. Tiedot lahjakorteista löytyvät samalta ylempänä linkitetyltä sivulta kuin tiedot Naantalin Kylpylän lahjakorteista.

Aurinkomatkat: Jopa -250€ matkapaketeista. Matkustusaikaa on pisimmillään lokakuun 2021 lopulle.

Black Friday lentotarjoukset

Finnair: Paljon tarjoushintoja, esim. meno-paluu Helsinki-Bangkok-Helsinki 459€ ja Helsinki-New York-Helsinki 399€. Matkustusaikaa lokakuun 2021 loppuun.

Alennuskoodit

Ebookersilta löytyy ylempänä mainitun EBOO12-koodin lisäksi myös pari muuta kivaa alennuskoodia, joita pitäisi voida käyttää myös Black Fridayn aikoihin tehtyihin varauksiin. Erityisen hyödyllisiä myös nämä koodit voivat olla hyvistä hotellialennuksista kiinnostuneille.

Miltä matkailufirmoilta ei todennäköisesti löydä Black Friday -tarjouksia

Airbnb on kätevä palvelu esimerkiksi halpojen majoitusten löytämiseen, mutta sen toimintamalli ei oikein sovellu laajamittaisiin ja koordinoituihin alennuskampanjoihin.

Tämä vuosi on ollut monille matkatoimistoille vaikea, ja näyttää siltä, että ne eivät ole kovin innoissaan tarjoamassa Black Friday -tarjouksia. Tuohon voi osaltaan vaikuttaa myös se, että ne ehkä pelkäävät jonkinlaista maineriskiä. Myös moniin lentoyhtiöihin pätee sama kuin matkafirmoihin, mutta vielä sillä lisällä, että ne eivät välttämättä vielä edes itse tiedä ensi vuoden lentoreittejään.

Vinkki: Kerromme FB-sivullamme ajoittain erityisen hyvistä matkatarjouksista (sattuneesta syystä näitä ei tosin tänä vuonna ole postattu talven jälkeen), joten mikäli ne kiinnostavat muutenkin kuin Black Fridayn aikaan, niin kannattaa pistää sivu seurantaan. Tästä FB-sivulle. Sivun kautta on aiemmin ollut nopeiden saatavilla esimerkiksi noin 50 euron hintaisia äkkilähtöjä Espanjaan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn