BookBeat hinnat 2023 – Paljonko BookBeat maksaa?

BookBeat on mielestäni erittäin kiva äänikirjapalvelu esimerkiksi sisällön laajuuden ja palvelun käytettävyyden suhteen. Mutta onko se sitä myös hintojen suhteen? Käyn tällä sivulla esimerkiksi läpi, mitä BookBeat maksaa Suomessa tätä kirjoittaessani.

BookBeat Basic hinnat

BookBeatillä on kaksi tilaustasoa. Halvempi niistä on nimeltään Basic. Sillä saa kuunnella kirjoja kuukaudessa enintään 20 tuntia. Yhdeltä käyttäjältä BookBeat Basicin tavallinen hinta on 9,99€/kuukausi. Yhdestä Basic-tilauksesta voi tehdä niin sanotun perhetilin lisäämällä sen yhteyteen lisäprofiileja. Jokainen lisäprofiili saa saman verran käyttöaikaa kuin ensimmäinen käyttäjä. Profiileja voi olla yhdellä tilillä pääkäyttäjä ja neljä lisäprofiilia. Jokainen lisäprofiili maksaa Basic-tilaustasolla 4,90€/kk. Eli jos profiileja on tällä tilaustasolla yhteensä 2, niin on hinta yhteensä 14,89€/kk, kolmella profiililla hinta on 19,79€/kk, neljällä 24,69€/kk ja viidellä 29,59€/kk. Korkeakouluopiskelija voi saada BookBeat Basicin ensimmäisenä tilin käyttäjänä hintaan 4,99€/kuukausi.

BookBeat Premium hinnat

BookBeatin kalliimmalla maksutasolla, joka on nimeltään Premium, voi äänikirjoja kuunnella kuukaudessa enintään 100 tuntia. Tämän maksutason tavallinen hinta on ensimmäiseltä käyttäjältä 16,99€/kuukausi. Basic-tilauksen tapaan myös Premium-tilauksen voi muuttaa niin sanotuksi perhetiliksi, tälläkin tilaustasolla jokainen lisäprofiili saa saman verran käyttöaikaa kuin alkuperäinen käyttäjä. Tällä tilaustasolla lisäprofiilit ovat hieman kalliimpia kuin Basic-tasolla: jokainen Premium-lisäprofiili maksaa 5,99€/kuukausi. Myös tällä maksutasolla lisäprofiileja voi olla enintään 4. Mahdolliset kokonaishinnat lisäprofiilin tai useamman sisältäville tilauksille ovat seuraavat: yhteensä 2 käyttäjää yhteensä 22,98€/kk, 3 käyttäjää 28,97€/kk, 4 käyttäjää 34,96€/kk ja 5 käyttäjää yhteensä 40,95€/kk.

Aloita hintaan 0€

BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille ilmaista kokeiluaikaa melko mukavasti. Sen puitteissa voi hyvin testata, onko BookBeat itseä tarpeeksi miellyttävä äänikirjapalvelu, jotta on valmis maksamaan siitä. Avaa BookBeat-tili.

BookBeat Basic vai Premium?

Basic-tilaustaso voi olla ihan hyvä tapa käyttää palvelua edullisemmin, mutta Premium-taso vaikuttaisi olevan jopa selkeästi parempaa vastinetta rahalle. Sillä nimittäin saa kuunteluaikaa kuukaudessa 5 kertaa niin paljon kuin Basic-tasolla ja hinta on jopa melko merkittävästi alle 2 kertaa niin korkea kuin Basic-tasolla. Erityisen selväksi ero Premium-tason hyväksi vaikuttaisi tulevan perhetilien tapauksessa. Niiden kohdalla jokainen käyttäjä saa samat 5 kertaa enemmän kuunteluaikaa Premium-tasolla, mutta hintaero Basic-tilaukseen on ainoastaan 1,09€ kuukaudessa lisäprofiilia kohden. Basic-tasoon liittyen on vielä hyvä huomata se, että jotkin äänikirjat ovat pidempiä kuin 20 tuntia. Avaa BookBeat-tili.