BookBeat rajaton – Onko sellaista? Mitä vaihtoehtoja on?

BookBeatillä on todella kattava valikoima kirjoja. Jopa niin kattava, että se saattaa saada monen haluamaan viettää jopa todella paljon aikaa BookBeatin parissa. Silloin kysymykseksi saattaa nousta, että onko BookBeatillä, niin sanotusti rajatonta tilausta. Sellaista tilausta, jolla kirjoja voi lukea ja kuunnella kuukaudessa niin paljon kuin haluaa. Ja tilanne on se, että tuollainen unlimitedmaksutaso oli aiemmin, mutta sitä ei enää tarjota uusille asiakkaille ja vanhojenkin asiakkaiden unlimitedtilaukset on muutettu niin, että niillä on lähtökohtainen käyttörajoitus ja jos sen jälkeen jatkaa käyttöä, niin pitää palvelusta maksaa lisää tavallisen hinnan päälle.

Voi siis ajatella, että joillekin vanhoille asiakkaille on edelleen tarjolla unlimited-tilaus, jos vaan maksaa tarpeeksi. Uusille asiakkaille rajatonta tilausta ei sen sijaan vaikuttaisi olevan tarjolla mihinkään hintaan. Onko BookBeatin kilpailijoilla sitten tarjolla rajattomia tilausvaihtoehtoja?

Storytel Unlimited

Storytel on ehkä Suomessa BookBeatin suurin kilpailija, ja toisin kuin BookBeat se tarjoaa edelleen tätä kirjoittaessani rajatonta tilausvaihtoehtoa. Tuo tunnetaan Storytellillä nimellä Unlimited. Sen tavallinen hinta on 22,99€/kk ja korkeakouluopiskelijat voivat saada tuosta ihan kivan alennuksen. Avaa Storytel-tili.

Storytel tarjoaa esimerkiksi tämän sivuston kautta tuleville uusille asiakkaille ilmaista kokeiluaikaa tätä päivittäessäni 30 päivää. Tuo tosin ei ole kuuntelun suhteen niin sanotusti rajatonta. Mikäli haluat päästä mahdollisimman nopeasti Unlimited-tilauksen pariin, niin pitäisi sen olla mahdollista niin, että peruu kokeilujakson ja sitten ostaa Unlimitedin. Avaa Storytel-tili.

Elisa Kirja rajaton?

Elisa Kirja on samassa veneessä kuin BookBeat: se tarjosi aiemmin rajatonta tilausvaihtoehtoa, mutta enää tuota ei ole tarjolla uusille asiakkaille. Mikäli haluat tuosta huolimatta kokeilla, onko Elisa Kirja omaan makuun hyvä äänikirjapalvelu, niin voi olla kiva tietää, että silläkin on tarjolla ihan mukavasti ilmaista kuunteluaikaa uusille asiakkaille. Avaa Elisa Kirja -tili.