Onko BookBeat rajaton yhtä tarjolla? – Mikä rajaton äänikirjapalvelu 2024?

Sanotaan todennäköisesti monia kiinnostava asia heti tähän heti alkuun: BookBeat ei tarjoaa ainakaan tätä kirjoittaessani enää Suomessa uusille asiakkaille kuukausittaisen käyttöajan suhteen rajatonta-tilausta, joka siis tunnettiin virallisesti nimellä Unlimited. Tätä kirjoittaessani BookBeatin tilaustasoista eniten kuunteluaikaa tarjoaa Premium, jolla saa kuunnella äänikirjoja varsin mukavat 100 tuntia kuukaudessa. Tuon tilaustason hinta on tätä kirjoittaessani 19,99€. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille tätä kirjoittaessani 30 päivän ilmaisen kokeilun, mutta valitettavasti tuota ilmaiskokeilua ei varsinaisesti ole tarjolla Premium-tasoa varten, koska ilmaiskokeilun aikana kuunteluajan raja on 20 tuntia. Kokeile BookBeatia ilmaiseksi.

Mikäli haluat käyttää Suomessa rajatonta äänikirjapalvelua, niin ovat mielestäni parhaita vaihtoehtoja Storytel ja Nextory. Storytel on tätä kirjoittaessani kuukausilaskutuksella tarkastellen 6 euroa kalliimpi, mutta ainakin omasta mielestäni se on palveluna huomattavasti miellyttävämpi kuin Nextory. Tuon voi olettaa olevan erityisen tärkeätä äänikirjojen suurkuluttajille. Tätä kirjoittaessani Storytel-tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden testata sen Unlimited (=rajaton) tilaustasoa ilmaiseksi 7 päivää. Avaa nyt Storytel-tili.

Elisa Kirja vaihtoehtona

Suomessa toimivien johtavien äänikirjapalveluiden voi ajatella olevan BookBeat, Elisa Kirja, Nextory ja Storytel. Elisa Kirja on ehkä jäänyt hieman noiden muiden varjoon, mutta varsinkin paljon äänikirjoja kuunteleville se voi mielestäni olla sen tilaustasojen takia hyvä vaihtoehto. Elisa Kirjalla on nimittäin ainakin tätä kirjoittaessani tarjolla Premium-tilaustaso, jolla saa hintaan 16,99€/kuukausi kuunnella äänikirjoja 110 tuntia kuukaudessa. Tuo tilaustaso on siis kuukaudessa 3 euroa halvempi kuin BookBeatin Premium-tilaustaso ja lisäksi se tarjoaa kuukausittaista kuunteluaikaa 10 tuntia enemmän. Unlimited-tilaustasoa Elisa Kirjalla ei tätä kirjoittaessani ole. Elisa Kirjalta on perinteisesti ollut mahdollista saada varsin mukava ilmainen kokeilujakso. Kokeile Elisa Kirjaa ilmaiseksi.