BookBeat tarjous: 30 päivää ilmaiseksi. entä 60 päivää?

BookBeat voi olla hyvä valinta äänikirjapalveluksi. Ehkä koska Suomessa on muitakin äänikirjapalveluita, niin tarjoaa BookBeat uusille asiakkaille tarjouksia. Tällä sivulla on tietoa esimerkiksi niistä.

Päivitys 25.9.2023: Nyt on taas vähän aikaa tarjolla 60 päivän ilmainen kokeilu BookBeatille. Sen aktivoimiseksi pitää käyttää koodia superviikko tarjouksen pitäisi olla voimassa 1.10.2023 asti. Avaa nyt BookBeat-tili.

BookBeat koodit

Vanhentuneita BookBeat koodeja ovat ainakin summerdeal60 ja museokortti. Noista molemmat mahdollistivat 60 päivän ilmaisen kokeilun. Nyt tätä sivua päivittäessäni en löytänyt BookBeat koodia, jonka pitäisi toimia varmasti kaikille asiakkaille.

BookBeat, 60 päivää ilmaiseksi?

BookBeat oli siis aiemmin tarjolla noiden koodien avulla ilmaiseksi 60 päivän ajaksi. BookBeat on myös vaihdellut varsin paljon sen suoraan ilman koodia tarjoamien ilmaisten kokeilujen pituuksia. Voi siis olla, että 60 päivän ilmainen kokeilu tekee jossakin vaiheessa paluun.

BookBeat, 45 päivää ilmaiseksi?

BookBeat tarjosi elokuussa 2023 ainakin jonkin aikaa 45 päivän ilmaista kokeilua ihan ilman mitään koodia. Valitettavasti kuitenkin BookBeat on siis lyhentynyt sen tarjoamaa ilmaista kokeilua.

BookBeat, ilmainen kuukausi?

En muista, että BookBeat olisi koskaan tarjonnut ilmaisena kokeiluaikana kalenterikuukautta. Tosin, kuten seuraavasta osiosta ehkä selviää, niin voi tuo olla ainakin käytännössä mahdollista.

BookBeat, 30 päivää ilmaiseksi

Tätä päivittäessäni BookBeatin tarjous uusille asiakkaille on siis 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa.

BookBeat, 90 päivää maksutta?

BookBeat on myös ilmeisesti ainakin jossakin vaiheessa tarjonnut peräti 90 päivän maksutonta kokeilujaksoa. Näin pitkää kokeilujaksoa ei kuitenkaan vaikuttaisi olevan tarjolla ainakaan tätä sivua kirjoittaessani.

Myös aikarajoitus

Vaikka BookBeatin ilmaiset kokeilujaksot antavatkin sinänsä kuunteluaikaa päivissä, niin on kuunteluaikaa ainakin normaalisti rajoitettu myös käytössä olevien ilmaisten tuntien suhteen. Esimerkkinä voi mainita, että ainakin tätä päivittäessäni ilman koodia saatavilla olevan 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana vaikuttaisi voivan kuunnella enintään 20 tuntia. Tuon pitäisi olla tarpeeksi ainakin yhden melko lyhyen äänikirjan kuuntelemiseen. Avaa nyt BookBeat-tili.

BookBeat tarjous 1€?

Ihmisiä ilmeisesti kiinnostaa ainakin jonkin verran mahdollisuus BookBeatin 1€ tarjoukseen. En tiedä täysin miksi, koska en löytänyt edes vanhaa BookBeat 1€ tarjousta. Mikäli et ole vielä käyttänyt BookBeatiä, niin voit siis ainakin tätä kirjoittaessani tehdä sen ilmaiseksi, eli ainakin jos et olettanut löytäväsi pitkäksi pätkää BookBeatin käyttämisen mahdollisuutta hintaan 1€, niin pitäisi ilmaisen kokeilun olla jopa parempi tarjous. Avaa BookBeat-tili.