BookBeat tarjous vanhoille asiakkaille

BookBeat on äänikirjapalvelu, joka tarjoaa uusille asiakkaille jopa todella mukavan pituisia ilmaisia kokeiluja. Mutta onko BookBeatillä jokin tarjous vanhoille asiakkaille? Ainakin yksi vaikuttaisi olevan. Ei tosin valitettavasti kaikille BookBeatin vanhoille asiakkaille. Kyseinen tarjous on BookBeatin opiskelija-asiakkaille, ja ilmeisesti ikävä kyllä vielä vain korkeakouluopiskelijoille. Kyseinen tarjous on Basic-tilaus noin 50% alennuksella, eli hintaan 4,99€/kk normaalin 9,99€/kuukausi sijaan.

Tarjous pitäisi voida ottaa käyttöön niin, että valitsee BookBeatin nettisivustolta kirjautuneena kohdan “Kampanjakoodit” ja lisää avautuvalle sivulle koodin opiskelija. Näyttää siltä, että sen jälkeen pitää vielä vahvistaa se, että on opiskelija, jotta voi saada tarjouksen.

Mitä tehdä, jos itselle ei vanhana asiakkaana ole BookBeat tarjousta?

Mikäli haluat kuunnella äänikirjoja, mutta BookBeatin normaalit hinnat eivät saa käyttämään BookBeatia ainakaan tällä erää etkä ole vielä kokeillut kaikkia muita Suomessa erityisen suosittuja kaupallisia äänikirjapalveluita, niin voi olla hyvä idea ainakin harkita niiden tarjouksia uusille asiakkaille. Jokaisella niillä nimittäin näyttäisi olevan tarjolla ainakin mukava ilmainen kokeilu uusille asiakkaille. Esimerkiksi 30 päivän ilmainen kokeilu on varsin tavallinen. Alempana on listattuna palveluita joilta ainakin tätä kirjoittaessa pitäisi voida saada kiva ilmainen kokeilu, jos ei ole vielä käyttänyt kyseistä palvelua.

Myös esimerkiksi tämä sivu tällä sivustolla saattaisi kiinnostaa sinua:

Tällä sivulla mainittu tarjous oli tarjolla sivun kirjoittamisen aikaan. BookBeat voi muuttaa tarjouksiaan tai jopa lopettaa niitä kokonaan.