Cyber Monday 2020 hotellitarjoukset ja muut matkatarjoukset

Black Friday on lyönyt jo varsin hyvin läpi Suomessa, mutta myös sen pikkuserkku eli Cyber Monday on alkanut kasvattamaan suosiotaan. Black Fridayn tapaan myös Cyber Monday on siis päivä, jona pitäisi olla tarjolla erityisen hyviä alennuksia. Vuoden 2020 Cyber Monday on maanantaina 30.11. Alla on listattuna hyviä matkatarjouksia, joita pitäisi olla tarjolla (myös) tuolloin.

Booking.com: Säästä yli 30% monista hotelleista. Siirry sivustolle.

Ebookers: Säästä jopa yli 40% monien majoitusten hinnasta yhdistämällä jo alennettu hinta EBOO12-alennuskoodiin. Kyseistä koodia pitäisi voida käyttää kahdesti. Siirry sivustolle.

Mikäli et löydä varaussivustoilta erillistä Cyber Mondaylle pyhitettyä osiota, niin tsekkaa Black Friday -osio, jos se on saatavilla vielä maanantaina. On varsin mahdollista, että kyseisen osion tarjoukset ovat voimassa esimerkiksi 1.12. asti.

Lisää tarjouksia tulossa. Toivottavasti.

Missä ovat lentotarjoukset? Suurin osa lentoyhtiöistä näyttää olevan tällä hetkellä varsin varovainen tarjouskampanjoiden kanssa. Joko se voi johtua alan epävarmuudesta tai sitten siitä, että ne pelkäävät maineriskiä, jos niiden nähdään kannustavan lentelyyn tässä ajassa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *