Cyber Monday 2020 hotellitarjoukset ja muut matkatarjoukset

Black Friday on lyönyt jo varsin hyvin läpi Suomessa, mutta myös sen pikkuserkku eli Cyber Monday on alkanut kasvattamaan suosiotaan. Black Fridayn tapaan myös Cyber Monday on siis päivä, jona pitäisi olla tarjolla erityisen hyviä alennuksia. Vuoden 2020 Cyber Monday on maanantaina 30.11. Alla on listattuna hyviä matkatarjouksia, joita pitäisi olla tarjolla (myös) tuolloin.

Hotellit, kylpylät ja muut majoitukset

Booking.com: Säästä yli 30% monista hotelleista.

Ebookers: Säästä jopa yli 40% monien majoitusten hinnasta yhdistämällä jo alennettu hinta EBOO12-alennuskoodiin. Kyseistä koodia pitäisi voida käyttää kahdesti.

Naantalin ja Ruissalon kylpylät: Lahjakortteja jopa -60% tai -58%. Käyttöaikaa jopa marraskuun 2021 loppuun.

Lennot

Finnair: Black Friday -tarjoukset ovat hyödynnettävissä vielä 30.11.2020. Lentoja itsessään voi käyttää jopa 2021 lokakuun loppuun asti.

Wizz Air: -25% valikoitujen lentojen lentohinnasta. Valitettavasti tarjouslentoja ei löydy 27.3.2021 jälkeen oleville päiville. Lisäksi on hyvä huomata, että -25% ei koske palvelumaksuja, ja ne voivat tietysti halpalentojen kohdalla olla iso osa matkan hinnasta.

 

Vinkki

Mikäli et löydä varaussivustoilta erillistä Cyber Mondaylle pyhitettyä osiota, niin tsekkaa Black Friday -osio, jos se on saatavilla vielä maanantaina. On varsin mahdollista, että kyseisen osion tarjoukset ovat voimassa esimerkiksi 1.12. asti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *