Ebookers alennuskoodi

Ebookers on ainakin omien kokemusteni perusteella loistava paikka esimerkiksi hotellihuoneen varaamiseen, ja mukavaa kyllä Ebookers myös tarjoaa varsin aktiivisesti alennuskoodeja. Erityisen hyvin Ebookersilla tuntuu olevan tarjouskoodeja hotelleja varten, mikä onkin kätevää sillä, monesti niiden kohdalla voi saavuttaa erityisen hyviä säästöjä. Alla on mainittuna ja kuvailtuna Ebookers alennuskoodeja, jotka olivat voimassa tätä sivua viimeksi päivitettäessä.

Alennuskoodi: AFFTRAVELFI – säästä 10% monista hotelleista

AFFTRAVELFI saattaa olla tämän hetken paras Ebookers alennuskoodi. Tällä koodilla nimittäin voi saada monista hotelleista 10% alennuksen, ja lisäksi tämän koodin pitäisi mahdollistaa alennuksen hyödyntäminen pitkälle tulevaisuuteen: tätä koodia voi hyödyntää varauksiin, jotka ulottuvat peräti 31.12.2021 asti. Tuosta noin pitkästä hyödynnettävyydestä huolimatta on kuitenkin hyvä huomata, että koodi itsessään ei välttämättä toimi kuin 31.12.2020 asti. Tällä tarjouskoodilla voi saada alennusta enintään 300€.  Katso koodin muut rajoitukset ja hyödynnä alennus.

Tarjouskoodi: EBOO8 – tarjolla 8% alennus valituista hotelleista

Tämän tarjouskoodin hyvänä puolena voi pitää esimerkiksi sitä, että se pitäisi olla mahdollista hyödyntää myös pieniin varauksiin, eli tämä alennus voi soveltua hyvin myös budjettimatkailijoille. Tämä tarjouskoodi on tätä kirjoittaessa voimassa 31.12.2020 asti.

Alennuskoodi: EBOO50 – säästä 50€ matkapaketeista

Tämä alennuskoodi on hieman harvinaisempaa sorttia, sillä se on tarkoitettu matkapaketteja, eli siis käytännössä lennot+hotelli-paketteja varten. Tällä koodilla voi säästää 50 euroa paketin hinnasta, joskin ehtona on esimerkiksi se, että alennuskoodia ei voi käyttää alle 500 euron varauksiin. Ja sitten on ilmeisesti vieläpä niin, että paketin hinnan pitää olla vähintään tuo 500 euroa myös esimerkiksi ilman veroja. Myös tämä tarjouskoodi on ainakin tällä erää voimassa 31.12.2020 asti. Katso lisätietoja.

Tarjouskoodin lisääminen

Kun valitsee Ebookersin valikoimasta halutun tuotteen ja menee kassalla, niin pääsee alennuskoodin lisäämään, kun valitsee tuotteen hintatietojen alta kohdan, joka alkaa: “Käytä kuponkia”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn