Edullista lainaa netistä pankista nopeasti

Netin kautta voi nykyään saada varsinkin vanhoihin lainoihin verrattuna aidosti edullista lainaa. Tuo on isolta osin sen ansiota, miten lainamarkkina on muuttunut. Nykyisin kilpailu lainafirmojen kesken asiakkaista tuntuu olevan sen verran suurta, että moni lainafirma tarjoaa lainaa edullisella korolla. Oman mausteensa soppaan tuovat niin sanotut lainahakemusten kilpailuttajat. Nuo ovat palveluita, jotka yrittävät löytää niitä käyttäville henkilöille lainaa useammalta eri lainapalvelulta. Tuon voi nähdä lisäävän entisestään kilpailua lainafirmojen kesken sekä tietenkin kuluttajan kannalta helpottavan mahdollisesti edullisimman lainan löytämistä.

Löydät alta suositeltuja kilpailutuspalveluita, joiden pitäisi olla erityisen hyviä valintoja silloin, kun haluat edullisen lainan jopa nopeasti. Kaikkia listattuja palveluita voi käyttää ilmaiseksi eikä lainaa ole pakko ottaa yhdenkään niiden kautta: jos et löydä omaan mieleen tarpeeksi edullista lainaa, niin jätä ottamatta.

Löydä heti edullinen laina

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

On hyvä huomata, että listatut korkovälit ovat nimellisiä vuosikorkoja. Kaikki kyseiset lainapalvelut ovat ilmoittaneet ne, joten niiden suhteutus voi olla nopeasti helpompaa kuin todellisten vuosikorkojen suhteutus, sillä niiden ilmoittamisessa on vaihtelevia käytäntöjä. Kaikkien listattujen lainapalveluiden pitäisi kuitenkin näyttää mahdollisten lainatarjousten yhteydessä todelliset vuosikorot. Tuo voi tietysti helpottaa paljonkin kaikista edullisimman lainan valitsemista.

Lainaa edullisesti ja nopeasti

Sen lisäksi, että listatut lainapaikat voivat olla hyviä erityisen edullisen lainan löytämiseksi, niin voivat ne olla hyviä myös siinä, että saa edullista lainaa nopeasti. Tietojeni ja kokemusteni perusteella nimittäin kaikki paikat voivat näyttää lainatarjouksia käytännössä heti, kun on tehnyt lainahakemuksen. Ja koska lainahakemuksen voi tehdä muutamassa minuutissa ilman esimerkiksi pankkitunnuksia, niin voi mahdolliset lainatarjoukset saada todella nopeasti. Mikäli löytää omaan mieleen tarpeeksi edullisen lainan, niin voi senkin saada käyttöönsä ainakin melko nopeasti. Parhaassa tapauksessa laina voi olla omalla pankkitilille samana päivänä, kun sitä lähti hakemaan.

Edullista lainaa pankista

Perinteiset pankit ovat varmasti monen mielestä parhaita paikkoja löytää edullinen laina. Tuon huomioiden voikin olla kiva tietää, että Sortterin ja Omalainan kilpailutuksessa pitäisi olla mukana ainakin kaksi perinteistä pankkia. Tosin voi olla, että niiltä ei voi saada lainatarjouksia, jos hakee tiettyjä lainasummia joita ne eivät normaalisti tarjoa.

Edullista lainaa netistä

Tietojeni perusteella yksikään kilpailutuksessa mukana oleva lainapalvelu ei vaadi sitä, että joutuisit esimerkiksi käymään jollakin sen pankkikonttorilla, jotta voisit saada lainan omalle tilille. Edullisenkin lainan voi siis saada ihan vaan netistä.

Esimerkkejä edullista lainoista

  • Lainaa 7 500 euroa 5 vuoden laina-ajalla, tyypillinen kuukausierä 161€, todellinen vuosikorko alle 11%, kokonaisuudessa lainasta maksettava summa alle 9 645 euroa. Sortter.
  • Lainaa 15 000 euroa 9 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko alle 8,35%, tyypillinen kuukausilyhennys 195 euroa ja lainasta kokonaisuudessa maksettava summa alle 21 080 euroa. Omalaina.
  • Lainaa 30 000 euroa 10 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko alle 7,6%, tyypillinen kuukausilyhennys 353 euroa ja lainasta kokonaisuudessa maksettava summa alle 42 300 euroa. Sortter.

Itselle mahdollisesti saatavat lainatarjoukset voivat poiketa näistä esimerkeistä. Se, millä korolla itselle mahdollisesti tarjotaan lainaa, riippuu erityisesti siitä, mikä lainafirma mahdollisesti tekee lainatarjouksen. Kokemusteni perusteella edullisimman lainatarjouksen netistä saa, jos sen tekee perinteinen pankki.

Milloin edullinen laina voi olla erityisen hyvä valinta?

Lainan edullisuus on tietenkin varmaan ainakin lähes aina toivottavaa, mutta erityisesti sen tärkeys korostuu silloin, jos ottaa ainakin melko ison lainasumman vähintään melko pitkällä laina-ajalla. Tuo johtuu erityisesti niin sanotusta korkoa korolle -ilmiöstä, joka säästämisestä poiketen toimii rahaa lainatessa päinvastaiseen suuntaan. Kun ollaan tällä sivustolla, niin voi todeta, että edullinen laina voikin olla erityisen toivottavaa esimerkiksi silloin, jos tarvitsee maailmanympärimatkaa varten ison lainan, jonka pois maksaminen tulee viemään aikaa. Myös monissa isommissa kotitalouden hankinnoissa edullinen laina on monesti varsin hyvä asia.

Edullista lainaa ilman vakuuksia ja takaajaa

Yksikään tällä sivulla listattu kilpailutuspalvelu ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. Myöskään niiden kilpailutuksessa mukana olevien lainafirmojen ei pitäisi vaatia noita asioita ainakaan sellaisten lainojen kohdalla, joita kilpailutuksen myötä voidaan tarjota. Voit siis mahdollisesti löytää netistä edullista lainaa ilman vakuuksia sekä takaajaa.

Edullinen laina, kokemuksia

Mikäli muistan oikein niin olen löytänyt Omalaina-kilpailutuspalvelun avulla 20 000 euron lainan, jonka todellinen vuosikorko oli alle 9%. Pidin tuota netistä löydettäväksi vakuudettomaksi lainaksi edullisena. Ja koska käytin Omalainaa, niin sain tietää tuosta lainatarjouksesta todella nopeasti ja helposti.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Tällä sivulla listatuista kilpailuttajista pisintä valittavissa olevaa laina-aikaa tarjoaa Omalaina. Sitä käyttäessä voi valita haluavansa mille tahansa lainasummalle 500 eurosta alkaen ja 60 000 euroon asti jopa 20 vuotta laina-aikaa. On tosin hyvä huomata, että se miten pitkän maksuajan voi saada, riippuu todennäköisesti käytännössä aika paljon siitä, miten isoa lainaa hakee. Oli laina-aika miten pitkä hyvänsä, niin lyhennetään lainaa ainakin lähtökohtaisesti kuukausittain.

Edullinen laina, eurot vastaan korkoprosentti

Vaikka pitkä maksuaika voikin olla houkutteleva, koska se voi jopa ison lainan kohdalla auttaa pitämään kuukausilyhennyksen melko hillittynä ja mahdollisesti tarkoittaa varsin pientä korkoprosenttia, niin voi ehkä aina olla hyvä muistaa se, että lopulta lainasta kuitenkin maksetaan euroissa. Lyhyellä laina-ajalla oleva laina voikin olla euroissa mitaten edullisempi kuin pidemmällä laina-ajalla oleva laina, vaikka sen korkoprosentti ei olisikaan aivan yhtä edullinen.

1000€ edullinen laina

Etuan avulla voi mahdollisesti löytyä edullisin 1000€ laina. Sen lainalaskurin perusteella vuodeksi otettavan 1000 € lainan kuukausierä voisi tyypillisesti olla 87 euroa.

Edullinen laina 2 000

Tämän sivun kilpailuttajista Etua ilmaisee, että sen kautta voisi mahdollisesti löytyä edullisin 2 000 euron laina. Sen laskurin mukaan 3 vuoden laina-ajalla olevan 2 000 euron lainan kuukausierä voisi olla tyypillisesti 63 euroa.