Fiskars - majoitus

Historiallinen Fiskars eli suomeksi Fiskari on Raaseporissa sijaitseva kylä/taajama. Matkailijoille Fiskars tarjoaa esimerkiksi mielenkiintoista nähtävää sekä koettavaa, varsin ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia ja myös esimerkiksi muutaman ravintolan. Koska Fiskars on varsin pieni paikka, niin ei siellä ole ihan valtavasti majoituspaikkoja – onneksi kuitenkin pari hotellia.

Hotelli Wärdshus / Wärssy - todella historiallinen majoitus

Wärdshus eli Wärssy on yhtäjaksoisesti vuodesta 1836 toiminut majatalo/hotelli. Tuo lähes 200 vuoden historia tekee Wärssystä Suomen pisimmän yhtäjaksoisesti palvelleen majatalon. Sivustonsa mukaan Wärssyssä on nykyään vain 4 huonetta, eli vapaan huoneen sieltä löytäminen voi varsinkin sesonkiaikana olla melko haastavaa. Wärdshus-hotellin huoneet ovat melko simppeleitä, mutta kuitenkin myös ihan tyylikkäitä. Hotellin lisäksi Wärssyn palveluihin kuuluu myös ravintola, joka vaikuttaakin oikein hyvältä. Wärssyn huoneiden hinnat ovat tätä kirjoittaessa alkaen hieman yli 100€. Huoneen Wärssystä voi varata sen kotisivujen kautta.

Hotel Tegel - isompi hotelli Fiskarsissa

Koska Wärdshus-hotellissa on siis vain 4 huonetta, niin ei se oikein sovellu isoille seurueille. Onneksi Fiskarsissa on kuitenkin myös hieman isompi hotelli. Kyseinen hotelli on nimeltään “Hotel Tegel”. Tämä hotelli on ns. virallisilla tähdillä mitaten ilmeisesti ***-hotelli, ja asiakkaat ovat tykänneet Tegelistä keskimäärin tuota enemmän. Käytännössä asiakaskokemuksissa näyttää painottuvan esimerkiksi tyytyväisyys aamupalaan, hotellin sijaintiin ja hotellin sijaintiin.

Wärssyn tapaan myös Tegelin huoneita voisi kuvailla tyyliltään melko pelkistetyiksi – se on sitten henkilöstä kiinni pitääkö tuosta vai ei. Tegelistä voi tätä kirjoittaessa löytää halvimmillaan huoneen hintaan 124€/yö. Katso kuvia ja lue lisätietoja Tegelistä (BookingCom).

Lähialueiden majoitukset

Mikäli Fiskarsista ei löydy miellyttävää tai vapaata majoituspaikkaa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua esimerkiksi Tammisaaren majoituksiin. Fiskarsin tapaan myös monia miellyttävä Tammisaari on nykyään osa Raaseporia, ja sieltä löytyy Fiskarsia enemmän yöpymispaikkoja. Google Mapsin mukaan Fiskarsin ja Tammisaaren välinen etäisyys on noin 30 kilometriä.

Etsi lisää majoituksia

Mikäli mikään tällä sivulla mainittu vaihtoehto ei innosta tai sovellu omaan tilanteeseen, niin voi olla hyvä idea kokeilla suosittelemaamme hotellihakukonetta.

Etäisyyksiä Fiskarsin ja muutamien kaupunkien välillä

  • Fiskars – Espoo: noin 75 kilometriä
  • Fiskars – Hanko: noin 55 kilometriä
  • Fiskars – Helsinki: noin 85 kilometriä
  • Fiskars – Turku: noin 110 kilometriä

Kerrotut etäisyydet perustuvat Google Mapsin tietoihin.

Ravintoloita ja kahviloita Fiskarsissa

  • Cafe Antique – kahvila, josta saa myös esimerkiksi keittolounasta.
  • Cafe Bar Pesula – samassa kahvila, baari ja muuta.
  • Cafe Hammarbacken – Fiskarsin museon yhteydessä toimiva kesäkahvila, joka ilmeisesti on auki myös ennen joulua.
  • Restaurant Kuparipaja – tarjolla lounasta sekä À la carte -lista.
  • (Restaurant) Wärdshus / Wärssy – samannimisen hotellin ravintola, tarjolla sekä À la cartea että lounasta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Fiskarsin majoitusten hintoja voi pitää varsin keskimääräisinä. Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että Fiskarsista voi löytää hotellihuoneen yöksi hieman yli 100 euron hintaan ja muunlaisen majoituksen edullisimmillaan tuota halvemmalla.

Fiskarsista löytyy varsin kattavasti esimerkiksi ruokaan, kulttuuriin, käsitöihin ja taiteeseen liittyviä tapahtumia.

Kyllä. Fiskarsista tai sen läheltä löytyy esimerkiksi luontopolkuja, maastopyöräreittejä ja mahdollisuuksia melontaan sekä maastoratsastukseen.

Tiedot esimerkiksi majoituksista ja ravintoloista on poimittu sivun kirjoittamisen ja/tai päivittämisen yhteydessä. Muutokset ovat luonnollisesti mahdollisia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn