Fiskars - majoitus

Historiallinen Fiskars eli suomeksi Fiskari on Raaseporissa sijaitseva kylä/taajama. Matkailijoille Fiskars tarjoaa esimerkiksi mielenkiintoista nähtävää sekä koettavaa, varsin ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia ja myös esimerkiksi muutaman ravintolan. Koska Fiskars on varsin pieni paikka, niin ei siellä ole ihan valtavasti majoituspaikkoja. Fiskarsistakin kuitenkin löytyy pari hotellia sekä jonkin verran muita majoitusvaihtoehtoja. Tällä sivulla käsittelyssä näitä.

Hotelli Wärdshus / Wärssy - todella historiallinen majoitus

Wärdshus eli Wärssy on yhtäjaksoisesti vuodesta 1836 toiminut majatalo/hotelli. Tuo lähes 200 vuoden historia tekee Wärssystä Suomen pisimmän yhtäjaksoisesti palvelleen majatalon. Sivustonsa mukaan Wärssyssä on nykyään vain 4 huonetta, eli vapaan huoneen sieltä löytäminen voi varsinkin sesonkiaikana olla melko haastavaa. Wärdshus-hotellin huoneet ovat melko simppeleitä, mutta kuitenkin myös ihan tyylikkäitä. Hotellin lisäksi Wärssyn palveluihin kuuluu myös ravintola, joka vaikuttaakin oikein hyvältä. Wärssyn huoneiden hinnat ovat tätä kirjoittaessa alkaen hieman yli 100€. Huoneen Wärssystä voi varata sen kotisivujen kautta.

Hotel Tegel - isompi hotelli Fiskarsissa

Koska Wärdshus-hotellissa on siis vain 4 huonetta, niin ei se oikein sovellu isoille seurueille. Onneksi Fiskarsissa on kuitenkin myös hieman isompi hotelli. Kyseinen hotelli on nimeltään “Hotel Tegel”. Tämä hotelli on ns. virallisilla tähdillä mitaten ilmeisesti ***-hotelli, ja asiakkaat ovat tykkänneet Tegelistä keskimäärin tuota enemmän. Myös tämän hotellin huoneita voisi kuvailla tyyliltään melko pelkistetyiksi – se on sitten henkilöstä kiinni pitääkö tuosta vai ei. Tegelistä voi tätä kirjoittaessa löytää halvimmillaan huoneen hintaan 124€/yö. Lisätietoja Tegelistä löytyy hotellin verkkosivustolta.

Mökit ja huoneet/huoneistot Fiskarissa

Mikäli Fiskarsista etsii mökkiä tai vaikka ihan vaan huonetta, niin kannattaa tutustua esimerkiksi Airbnb:n listaan. Kyseiseltä sivustolta nimittäin löytyy muutamia oikein hyväksi arvioituja paikkoja Fiskarsissa yöpymiseen.

Lähialueiden majoitukset

Mikäli Fiskarsista ei löydy miellyttävää tai vapaata majoituspaikkaa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua esimerkiksi Tammisaaren majoituksiin. Fiskarsin tapaan myös monia miellyttävä Tammisaari on nykyään osa Raaseporia, ja sieltä löytyy Fiskarsia enemmän yöpymispaikkoja. Google Mapsin mukaan Fiskarsin ja Tammisaaren välinen etäisyys on noin 30 kilometriä.

Etsi lisää majoituksia

Mikäli mikään tällä sivulla mainittu vaihtoehto ei innosta tai sovellu omaan tilanteeseen, niin voi olla hyvä idea kokeilla suosittelemaamme hotellihakukonetta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn