Fiskars majoitus – 2023 suositukset: hotelli, majatalo, mökki

Historiallinen Fiskars eli suomeksi Fiskari on Raaseporissa sijaitseva kylä/taajama. Matkailijoille Fiskars tarjoaa esimerkiksi mielenkiintoista nähtävää sekä koettavaa, varsin ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia ja myös esimerkiksi muutaman ravintolan. Koska Fiskars on varsin pieni paikka, niin ei siellä ole ihan valtavasti majoituspaikkoja – onneksi kuitenkin pari hotellia.

The Torby – uusi hotelli Fiskarsissa

Alempana tällä sivulla mainittava Wärdshus on tarjonnut majoituspalveluita pian 200 vuoden ajan. The Torby sen sijaan on täysin eri maata. Tämä on nimittäin varsin uusi hotelli Fiskarsissa. Asiakaskokemusten perusteella tämä hotelli on sinänsä vähintäänkin hyvä, mutta ilmeisesti kaikki eivät ole olleet täysin tyytyväisiä siihen, miten hyvä hotelli on suhteutettuna majoituksen hintaan. Plussaa tämä hotelli on asiakasarvosteluiden perusteella ansainnut erityisesti henkilökunnasta ja sijainnista. Varaa nyt huone (BookingCom).

Hotelli Wärdshus / Wärssy – todella historiallinen majoitus

Wärdshus eli Wärssy on yhtäjaksoisesti vuodesta 1836 toiminut majatalo/hotelli. Tuo lähes 200 vuoden historia tekee Wärssystä Suomen pisimmän yhtäjaksoisesti palvelleen majatalon. Sivustonsa mukaan Wärssyssä on nykyään vain 4 huonetta, eli vapaan huoneen sieltä löytäminen voi varsinkin sesonkiaikana olla melko haastavaa. Wärdshus-hotellin huoneet ovat melko simppeleitä, mutta kuitenkin myös ihan tyylikkäitä. Hotellin lisäksi Wärssyn palveluihin kuuluu myös ravintola, joka vaikuttaakin oikein hyvältä. Wärssyn huoneiden hinnat ovat tätä kirjoittaessa alkaen hieman yli 100€. Huoneen Wärssystä voi varata sen kotisivujen kautta.

Vuokramökki Fiskarissa

Fiskarsissa ei vaikuttaisi olevan kovinkaan paljon mökkejä tarjolla vuokrattavaksi. Yksi ainakin ihan kivalta vaikuttava kuitenkin on. Tuo on Myllyjärven mökki. Aivan erityisesti asiakkaat vaikuttavat tykänneen tämän majoituksen sijainnista. Varaa nyt mökki (BookingCom).

Lähialueiden majoitukset

Mikäli Fiskarsista ei löydy miellyttävää tai vapaata majoituspaikkaa, niin kannattaa mahdollisesti tutustua esimerkiksi Tammisaaren majoituksiin. Fiskarsin tapaan myös monia miellyttävä Tammisaari on nykyään osa Raaseporia, ja sieltä löytyy Fiskarsia enemmän yöpymispaikkoja. Google Mapsin mukaan Fiskarsin ja Tammisaaren välinen etäisyys on noin 30 kilometriä.

Etsi lisää majoituksia

Mikäli mikään tällä sivulla mainittu vaihtoehto ei innosta tai sovellu omaan tilanteeseen, niin voi olla hyvä idea kokeilla suosittelemaamme hotellihakukonetta.

Etäisyyksiä Fiskarsin ja muutamien kaupunkien välillä

  • Fiskars – Espoo: noin 75 kilometriä
  • Fiskars – Hanko: noin 55 kilometriä
  • Fiskars – Helsinki: noin 85 kilometriä
  • Fiskars – Turku: noin 110 kilometriä

Kerrotut etäisyydet perustuvat Google Mapsin tietoihin.

Ravintoloita ja kahviloita Fiskarsissa

  • Cafe Antique – kahvila, josta saa myös esimerkiksi keittolounasta.
  • Cafe Bar Pesula – samassa kahvila, baari ja muuta.
  • Cafe Hammarbacken – Fiskarsin museon yhteydessä toimiva kesäkahvila, joka ilmeisesti on auki myös ennen joulua.
  • Restaurant Kuparipaja – tarjolla lounasta sekä À la carte -lista.
  • (Restaurant) Wärdshus / Wärssy – samannimisen hotellin ravintola, tarjolla sekä À la cartea että lounasta.

Kysymyksiä ja vastauksia


Miten Fiskarsin majoitusten hinnat vertautuvat muuhun Suomeen?

Fiskarsin majoituksia ei vaikuttaisi voivan pitää halpoina verrattuna muuhun Suomeen. Tuo on sinänsä ymmärrettävää, koska luultavasti ainakin sesonkiaikoihin Fiskarsin majoituksia kohtaan on melko paljon kysyntää verrattuna siihen, minkä verran majoituspaikkoja siellä on tarjolla.

Minkälaisia tapahtumia Fiskarsissa järjestetään?

Fiskarsista löytyy varsin kattavasti esimerkiksi ruokaan, kulttuuriin, käsitöihin ja taiteeseen liittyviä tapahtumia.

Onko Fiskarsissa mahdollisuuksia ulkoiluun ja urheilemiseen?

Kyllä. Fiskarsista tai sen läheltä löytyy esimerkiksi luontopolkuja, maastopyöräreittejä ja mahdollisuuksia melontaan sekä maastoratsastukseen.

Tiedot esimerkiksi majoituksista ja ravintoloista on poimittu sivun kirjoittamisen ja/tai päivittämisen yhteydessä. Muutokset ovat luonnollisesti mahdollisia.