Halpa luottokortti – Vuosimaksuton ja korotonta maksuaikaa

Mikäli katsotaan luottokortin kuukausimaksuja tai vuosimaksuja sekä tarjolla olevan korottaman maksuajan mahdollista enimmäistä pituutta, niin on halvin luottokortti johon itse olen törmännyt SweepBankin luottokortti. Kyseissä luottokortissa ei ole ollenkaan kuukausi- tai vuosimaksuja ja lisäksi kortin voi myös saada ilmaiseksi. Korotonta maksuaikaa puolestaan voi olla tarjolla jopa 60 päivää.

Vaikka tämä on noilla edellä mainituilla mittareilla todella halpa luottokortti, jopa siis käytännössä ilmainen, niin on tässä kortissa myös maksullisia puolia. Mikäli nimittäin nostaa kortilla käteistä, niin veloitetaan siitä kulu ja lisäksi nostetulle summalle alkaa heti samana päivänä juoksemaan korkoa. On myös niin, että vaikka luottokorttia olisi käyttänyt vain pelkkiin ostoksiin, niin jos luottokortin laskua ei maksa pois viimeistään eräpäivänä, niin aletaan avoimelle luottosaldolle laskuttamaan korkoa, joka ei ole moniin luottokortteihin verrattuna edullinen. Ainakin tyypilliset perinteisten pankkien myöntämät luottokortit ovat tuossa mielessä koroltaan halvempia.

Voikin siis sanoa, että tämä luottokortti on todennäköisesti erityisen halpa siinä tapauksessa, että käyttää korttia vain ostoksiin ja maksaa laskun kokonaan pois viimeistään eräpäivänä. Hae SweepBankin luottokorttia.

Onko SweepBankin luottokortilla muita etuja kuin mahdollinen edullisuus? Yksi on ainakin se, että tämä luottokortti voi olla jopa todella nopeata saada. Tuo on isolta osin sen ansiota, että korttihakemus vaikuttaisi olevan lyhyt ja lisäksi siihen näyttäisi voivan saada luottopäätöksen käytännössä heti. Myös siitä voi mahdollisesti antaa SweepBankin kortille pisteitä, että sen luottoraja voi olla jopa 8 000 euroa. Mahdollisena vahvuutena voi pitää myös sitä, että SweepBankin luottokortti on itse asiassa SweepBank ja Mastercardin yhteinen luottokortti. Tuon pitäisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että luottokortti voi käydä varsin kattavasti eri paikoissa.

SweepBankin luottokortin taustalla on Multitude, joka on myös esimeriksi Ferratum joustoluoton taustalla. Ferratum on tarjonnut lainaa jo varsin pitkään ja Multitude on pörssilistattu yritys, eli tämän luottokortin luotettavuuden pitäisi olla hyvällä tasolla. Hae SweepBankin luottokorttia.

Onko muita erityisen halpoja luottokortteja?

SweepBankin luottokortin kanssa halvimman luottokortin tittelistä voi nähdä kilpailevan ainakin Morrown luottokortin. SweepBankin luottokortin tapaan myös tämä luottokortti on vuosimaksuton. Tätä luottokorttia käyttäessä ei kuitenkaan välttämättä saa yhtä paljon korotonta maksuaikaa kuin SweepBankin luottokortin kanssa, sitä nimittäin on tarjolla enintään 50 päivää. Toisaalta taas Morrown luottokortin mukana voi saada ilmaisen matkavakuutuksen, eli jos olet lähdössä matkalle, niin voi Morrown luottokortti tuoda kätevästi lisäsäästöjä, mikäli muuten olisit ostamassa matkavakuutusta.

Morrown luottokorttia käyttäessä voi myös kerryttää bonuspisteitä. SweepBankin luottokorttiinkin liittyy eräänlainen bonusjärjestelmä, mutta se vaikuttaisi olevan laajuudessaan suppeampi. SweepBankin luottokortin tapaan myös Morrown luottokortin korko ei ole kovin edullinen siinä tapauksessa, että ei maksa laskua korottaman maksuajan puitteissa. Ja tässäkin kortissa käteisnostot alkavat kerryttämään korkoa nopeasti. Eli tämäkin luottokortti sopii parhaiten siihen, että sitä käyttää maksamiseen. Morrow Bankinkin luottokortti on tehty yhteistyössä Mastercardin kanssa. Morrown luottokortin luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa. Hae Morrown luottokorttia.