Halpa majoitus Kuopio – Suositukset & hyviä sivustoja löytää Kuopiosta halpa hotelli tai muu majoitus (2020)

Kuopio on varsin kiva kaupunki, ja siellä on myös ihan hyvää majoitustarjontaa, koskien esimerkiksi niin hotelleja, mökkejä kuin huoneistoja. Riippumatta siitä, minne matkustaa ei kuitenkaan ole kiva maksaa majoituksesta liikaa. Tällä sivulla onkin siis suositeltuna kaksi monesti melko edullista hyvän hintalaatu-suhteen majoituspaikkaa Kuopiosta, sekä muutama sivusto, joiden avulla voi itse löytää Kuopiosta halvan majoituksen.

Edullinen majoitus Kuopiosta – suositus 1

Cafe Asema B&B on Kuopion viehättävän juna-aseman yhteydestä löytyvä hostelli. Joskin paljon laadukkaampi “hostelli” kuin miten monet mielikuvissaan hostellit kuvittelevat. Cafe Asema B&B kostuu neljästä kivasta huoneesta, joten kiireiseen aikaan sieltä voi olla hieman vaikea löytää huonetta. Halvin tätä kirjoittaessa nähty huonehinta tästä hostellista oli 60€/yö. Kuopion juna-asemalta kävelee Kuopion Torille alle kymmenessä minuutissa. Tutki nyt hintoja (HotelsCombined).

Edullinen hotelli Kuopiossa

Kuopiosta ei oikeastaan löydy todella halpaa hotellia. Onneksi kuitenkin Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva Scandic Atlas on usein laatuunsa suhteuttuna edullinen. Tästä kivasta ****-hotellista voi nimittäin monesti löytää huoneen alle 100€/yö-hintaan. Tarkista tuoreet hinnat (HotelsCombined).

Löydä halpa hotellihuone Kuopiosta

HotelsCombined on sivusto, jonka kautta voi etsiä hotellihuoneiden hintoja helposti useilta eri varauspalveluilta. Koska huoneiden hinnat saattavat vaihdella eri sivuston välillä, niin voi tämä palvelu olla kätevä apuväline halvimpien hintojen löytämiseen. Etsi hotelleja HotelsCombinedin avulla.

Löydä halpa huoneisto Kuopiosta

Airbnb voi olla Kuopion suhteen erityisen hyvä valinta siinä tapauksessa, että haluaa majoittua huoneistossa eli siis käytännössä kerrostaloasunnossa. Toki Airbnb:n kautta on tarjolla muunkinlaista majoitusta. Mikäli Kuopiossa haluaa majoittua huoneistossa, niin on kiva tietää, että Kuopion keskusta on melko pieni, eli kunhan majoitus sijaitsee keskustassa, niin pääsee sieltä melko nopeasti lähes kaikkiin Kuopion tärkeimpiin paikkoihin. Testaa nyt Airbnb-palvelua.

Löydä edullinen vuokramökki Kuopiosta tai lähialueelta

Mikäli taas Kuopion majoitusten suhteen kiinnostaa erityisesti mökit, niin voi Lomarengas olla hyvä valinta. Jos Kuopiosta haluaa vuokrata mökin, niin on hyvä tiedostaa se, että Kuopio on kuntaliitosten myötä nykyään erittäin laaja kunta, eli “Kuopiossa” sijaitseva mökki voi olla melko kaukana Kuopion keskustasta. Henkilöstä riippuen tuon voi nähdä hyvänä tai huonona asiana. Kokeile nyt Lomarengasta.

Kysymyksiä ja vastauksia Kuopiosta

Kuopion keskusta-alueen kauneus pääsee erityisesti kesällä oikeuksiinsa. Toisaalta taas talvella on kiva suunnata Kuopiossa sijaitsevalla Tahkolla. Sekä talvi ja kesä ovat siis kivoja aikoja Kuopion vierailulle.

Esimerkiksi Kuopio Wine Festival on erittäin kiva tapahtuma. Sen yhteydessä pääsee kuuntelemaan (monien mielestä) hyvää musiikkia sekä nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta.

Suomen hintoihin tottuneille Kuopio on melko peruskauraa. Jos kuitenkin matkustaa Kuopioon pääkaupunkiseudulta, niin voi yllättyä positiivisesti ainakin Kuopion baarien ja ravintoloiden juomien hinnoista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn