Halpa majoitus Kuopio – Löydä hyvä ja edullinen hotelli tai muu majoitus Kuopiosta

Kuopio on varsin kiva kaupunki, ja siellä on myös ihan hyvää majoitustarjontaa, koskien esimerkiksi niin hotelleja, mökkejä kuin huoneistoja. Riippumatta siitä, minne matkustaa ei kuitenkaan ole kiva maksaa majoituksesta liikaa. Tällä sivulla onkin siis suositeltuna kaksi monesti melko edullista hyvän hintalaatu-suhteen majoituspaikkaa Kuopiosta sekä muutama sivusto, joiden avulla voi itse löytää Kuopiosta halvan majoituksen.

Löydä halpa hotellihuone Kuopiosta

Tämä hotellihakulomake toimii sillä idealla, että se pyrkii etsimään hotellihuoneiden hintoja monelta eri varaussivustolta. Tuon logiikan ansiosta se voikin olla loistava apuväline esimerkiksi siihen, että löytää Kuopiosta halvan hotellihuoneen. Tai vähintäänkin hyvän tarjouksen hotellihuonetta varten.

Hakulomakkeen taustalla on HotelsCombined, ja mikäli et näe lomaketta yllä (voi johtua ns. AdBlockerista), niin voit siirtyä tästä palvelun omille kotisivuille.

Löydä esimerkiksi edullinen majoitus Kuopiosta

Mikäli Kuopiosta haluaa löytää mahdollisimman edullisen, mutta silti vähintäänkin ihan hyvän majoituksen, niin voi Airbnb-palvelun tarjontaan tutustuminen olla todella suositeltu idea.

Tätä kirjoittaessa Airbnb:n sivustolta nimittäin löytyy esimerkiksi yksiö, jonka hinta yötä kohden on 41 euroa ja isompi huoneisto, jonka hinta on 74€/yö. Ja mikäli majoitukseksi käy yksityinen huone talossa, niin voi yöpaikan saada jopa alle 30 euron hintaan.

Edullinen majoitus Kuopiosta – suositus

Cafe Asema B&B on Kuopion viehättävän juna-aseman yhteydestä löytyvä hostelli. Joskin paljon laadukkaampi “hostelli” kuin miten monet mielikuvissaan hostellit kuvittelevat. Cafe Asema B&B kostuu neljästä kivasta huoneesta, joten kiireiseen aikaan sieltä voi olla hieman vaikea löytää huonetta. Halvin tätä kirjoittaessa nähty huonehinta tästä hostellista oli 60€/yö. Kuopion juna-asemalta kävelee Kuopion Torille alle kymmenessä minuutissa. Tutki nyt hintoja (HotelsCombined).

Edullinen hotelli Kuopiossa keskustassa

Kuopiosta ei oikeastaan löydy todella halpaa hotellia. Onneksi kuitenkin Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva Scandic Atlas on usein laatuunsa suhteuttuna edullinen. Tästä kivasta ****-hotellista voi nimittäin monesti löytää huoneen alle 100€/yö-hintaan. Tarkista tuoreet hinnat (HotelsCombined).

Löydä vuokramökki Kuopiosta tai lähialueelta

Mikäli Kuopion majoitusten suhteen kiinnostaa erityisesti mökit, niin voi Lomarengas olla hyvä valinta. Jos Kuopiosta haluaa vuokrata mökin, niin on hyvä tiedostaa se, että Kuopio on kuntaliitosten myötä nykyään erittäin laaja kunta, eli “Kuopiossa” sijaitseva mökki voi olla melko kaukana Kuopion keskustasta. Henkilöstä riippuen tuon voi nähdä hyvänä tai huonona asiana. Kokeile nyt Lomarengasta.

Kysymyksiä ja vastauksia Kuopiosta

Yöpyminen Kuopiossa – mikä alue kannattaa valita?

Kuopion palvelut ja esimerkiksi ravintolat ovat keskittyneet varsin vahvasti Kuopion keskustaan ja sen lähelle. Lisäksi Kuopion keskustan läheltä vielä löytyy jonkin verran luontoa. Kuopion keskusta onkin siis mielestäni hyvin mahdollisesti paras paikka Kuopiossa yöpymiseen.

Mitä hotelleja sijaitsee Kuopion keskustassa?

On tietysti hieman määrittely kysymys, mitä pitää “keskustana”, mutta Kuopion keskusta-alueella voi nähdä Scandic Atlasin lisäksi sijaitsevan ainakin Hotelli Puijonsarven, Lapland Hotels Kuopion ja Hotelli Jahtihovin.

Mikä on Kuopion paras hotelli?

Tämä riippuu ainakin osittain siitä, mitä painottaa hotellia valitessa: Jos painottaa hotellin sijaintia, niin voi Scandic Atlas hyvinkin olla Kuopion paras hotelli. Ja jos taas ajattelee pelkästään sitä, miten moderni hotelli on, niin saattaa Lapland Hotels Kuopio olla Kuopion paras hotelli. Varaa huone Kuopion Lapland Hotelsista (BookingCom).

Lapland Hotels Kuopiosta vaikuttaisi voivan halvimmillaan löytää huoneen hieman alle 120 euron hintaan.

Onko Kuopiossa saunallisia hotellihuoneita?

Ylempänä mainitusta Scandic Atlas -hotellista pitäisi löytyä huoneita, joissa on sauna. Lisäksi Lapland Hotels Kuopio -hotellista löytyy sviitti, jossa on sauna.

Kuopion keskusta-alueen kauneus pääsee erityisesti kesällä oikeuksiinsa. Toisaalta taas talvella on kiva suunnata Kuopiossa sijaitsevalla Tahkolla. Sekä talvi ja kesä ovat siis kivoja aikoja Kuopion vierailulle.

Esimerkiksi Kuopio Wine Festival on erittäin kiva tapahtuma. Sen yhteydessä pääsee kuuntelemaan (monien mielestä) hyvää musiikkia sekä nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta.

Suomen hintoihin tottuneille Kuopio on melko peruskauraa. Jos kuitenkin matkustaa Kuopioon pääkaupunkiseudulta, niin voi yllättyä positiivisesti ainakin Kuopion baarien ja ravintoloiden juomien hinnoista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn