Helsingin parhaat halvat hotellit

Helsingistäkin on mahdollista löytää melko halpa hotelli. Erityisen mahdollista tuo on, kun käyttää etsintään sopivaa apuvälinettä. Valitettavasti vaan halpuus ei monesti kulje käsi kädessä hyvän laadun kanssa. Tästä syystä tämä sivu onkin jaettu kahteen osaan: tässä alussa on haku, joka on kokemusteni perusteella paras apuväline siihen, että löytää Helsingistä halvan hotellihuoneen. Sitten haun jälkeen on lyhyessä esittelyssä viisi Helsingissä sijaitsevaa hotellia, jotka ovat keskimääräistä halvempia sekä laadultaan varsin hyviä.

Löydä halpa hotelli Helsingistä

Helsingin suositellut halvat hotellit

Hotelli Finn - loistava sijainti, alkaen alle 60€/yö

Hotelli Finn on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva kodikas ja melko pieni hotelli. Tähdillä mitaten kyseessä on **-hotelli, mutta asiakasarvosteluiden perusteella asiakkaat ovat tykänneet tästä hotellista selkeästi tuota enemmän. Aivan erityisesti tämän hotellin asiakkaat ovat sijainnin lisäksi tykänneet hotellin henkilökunnasta. Hintavertailun perusteella Hotelli Finistä voi löytää huoneen jopa alle 60€/yö hintaan. Tuota voi pitää Helsingissä sijaitsevalle hotellille erittäin halpana hintana. Tsekkaa tämän hotellin hinnat. (HotelsCombined, kuten myös alemmat linkit)

Hotelli Helka - edullinen ja hyvä hotelli

Hotelli Helka on monesti jopa hämmentävän halpa. Kyseessä on nimittäin hyvällä paikalla Kampissa sijaitseva ****-hotelli, joka on vieläpä erittäin miellyttävä. Halvan hinnan etsijöiden näkökulmasta Helkan huono puoli on tosin se, että sen hinnoissa on melko paljon vaihtelua. Tuoreen hintavertailun perusteella Helkasta voi halvimmillaan löytää huoneen noin 70 euron hintaan. Tarkista nyt Helkan hinnat.

Scandic Meilahti - halpa hotelli Helsingin jäähallin ja Töölön jalkapallostadionin lähellä

Scandic Meilahti voi olla hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun haluaa lätkä- tai futismatsiin mennessä löytää melko halvan hotellin. Tästä kivalta vaikuttavasta ***-hotellista on nimittäin lyhyt matka niin Helsingin jäähalille kuin Töölön jalkapallostadionille (Bolt Arena, ent. Telia 5G Areena, ent. Finnair Stadium). Tuoreen hintavertailun perusteella Scandic Meilahdesta voi löytää huoneen yöksi alle 80 euron hintaan. Tarkista hinnat.

Scandic Park - kätevä sijainti

Scandic Park -hotellin erityinen vahvuus on se, että se sijaitsee varsin hyvässä paikassa. Se on nimittäin lähellä Helsingin ydinkeskustaa, mutta kuitenkin aavistuksen syrjässä. Ja toisaalta taas sitten lähellä esimerkiksi Suomen kansallisoopperaa ja -balettia sekä Helsingin rautatieasemaa. Scandic Park on ****-hotelli ja myös asiakkaat vaikuttavat tykänneen siitä varsin paljon. Scandic Parkista voi löytää huoneen esimerkiksi noin 80 euron hintaan. Katso tuoreet hinnat.

Scandic Grand Marina - kivalla paikalla

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Scandic Grand Marina voi sekin olla hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä hotelli. Tästä ****-hotellista voi löytää huoneen noin 70 euron hintaan. Scandic Grand Marinan vahvuuksia ovat esimerkiksi se, että se sijaitsee Helsingin keskustan rauhallisemmalla puolella sekä se, että sen lähellä on kivoja nähtävyyksiä kuten Uspenskin katedraali ja Helsingin tuomiokirkko. Tarkista tämän hotellin hinnat.

Aiheeseen liittyviä sivuja Matkailu.fi-sivustolla:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn