Halvat lennot Barcelonaan

Barcelona on hyvästä syystä yksi Euroopan suosituimmista matkailukaupungeista. Kaupunki viihdyttää vierailijoita esimerkiksi ison osan vuodesta kivalla säällä, mielenkiintoisella näkemisellä ja esimerkiksi mukavilla ravintoloilla. Ja toki montaa miellyttää mahdollisuus nähdä FC Barcelonan peli livenä. Vaikka Barcelona onkin hieno matkailukaupunki, niin on sinne myös varsin edullista lentää. Alta voi etsiä halpoja lentoja Barcelonaan.

Etsi nyt halvat Helsinki – Barcelona lennot:

Voit hakea tällä haulla niin yhdensuuntaisia lentoja Helsinki – Barcelona (tai toisinpäin) kuin myös meno-paluita. Luonnollisesti lentoja voi hakea myös muualle. Haku pyrkii löytämään edullisia lentoja usealta eri lentoyhtiöltä. Tämän tyyppinen logiikka voi erityisesti Barcelonan tapauksessa on erittäin kiva juttu, sillä Barcelonaan lentää Helsingistä useampi lentoyhtiö ja niiden hinnat voivat vaihdella – se mikä on halvin lentoyhtiö yhtenä päivänä, ei välttämättä ole sitä toisena päivänä.

Minkä verran halvat lennot Barcelonaan maksavat:

Vakituisesti Helsinki – Barcelona – Helsinki välillä operoivat Finnair, Norwegian ja Vueling. Näistä Norwegian ja Vueling ovat yleensä (ehkä jopa lähes aina) Finnairia halvempia. Noiden kahden kohdalla voi meno-paluita Helsinki – Barcelona – Helsinki löytää jopa alle 100€ hintaan ja yhteen suuntaan lennon jopa alle 50€ hintaan. Vuelingin ja Norwegianin kohdalla on jonkun verran vaihtelua siinä, kumpi on milloinkin se kaikista halvin.

Finnairin tapauksessa voi onnitella itseään erittäin hyvästä löydöstä, jos löytää meno-paluun Helsingistä Barcelonaan noin 150€ alkaen. Finnairin meno-paluut Barcelonaan voivat monesti maksaa jopa tuplat verrattuna Norwegianin ja Vueling hintoihin. Mutta on toki niin, että Finnairilla lentämiseen liittyy monien mielessä niitä eräitä positiivisia mielleyhtymiä, joiden takia sen mielellään valitsee, vaikka liput maksaisivatkin vähän enemmän.

Nuo edellä mainitut hinnat viittaavat halvimpiin eri yhtiöiden tarjoamiin vaihtoehtoihin, eli ne eivät lähtökohtaisesti sisällä mitään ekstroja. Lennot ovat kuitenkin suoria, eli niissä ei ole välilaskua. Kannattaa aina tutustua huolella siihen, mitä minkäkin yhtiön liput sisältävät.

Lentoaika Barcelonaan:

Helsingistä Barcelonaan lentää noin 4 tunnissa ja takaisin aikaa luonnollisesti kuluu suunnilleen saman verran. Koska meno-paluihin kuluu pelkästään lento-aikaa noin 8 tuntia, niin ei Barcelona ole välttämättä paras valinta esimerkiksi pitkän viikonlopun reissua varten.

Koska Barcelonaan:

Barcelonassa on Helsinkiin verrattuna keskimäärin lämpimämpää joka kuukausi. Kesällä Barcelonan keskilämpötilat ovat lähellä hellelukemia. Eli todella runsasta lämpöä etsivin kannattaa suunnata silloin Barcelonaan. Toisaalta Barcelona voi olla kiva vaihtoehto esimerkiksi lokakuulle.

Lokakuussa kaupungin keskilämpötila on lähellä 20 astetta, eli Barcelonaan lähteminen voisi olla hyvä tapa saada nauttia lämmöstä siinä vaiheessa, kun Suomessa alkaa päivät olemaan melko lyhyitä ja säät viileitä sekä monesti sateisia. Toki se on hyvä huomata, että tilastojen mukaan lokakuu on Barcelonan sateisin kuukausi, eli pitkälti etukäteen lennot varatessa on olemassa se riski, että sade pilaa loman. Vähäsateisimpia kuukausia Barcelonassa ovat kesäkuu ja heinäkuu.

Jos Barcelonaan lähtee sillä idealla, että reissulla olisi kiva päästä katsomaan myös huippujalkapalloa, niin ei kesä ole hyvä aika: Espanjan La Liga on kesäisin tauolla. La Liga on viime vuosina alkanut elokuussa ja päättynyt toukokuussa.

Barcelona vai Madrid matkakohteeksi:

Moni Espanjaan haluava saattaa pohtia sen välillä, että valitsisiko kohdekaupungiksi Madridin vai Barcelonaan. Tässä pari pointtia, jotka voivat auttaa päätöksen tekemisessä: Barcelona on rantakaupunki, kun taas Madrid sijaitsee sisämassa. Barcelona on keskimäärin lämpimämpi kuin Madrid. Madrid on ehkä vähemmän rosoinen kuin Barcelona. Lennot Barcelonaan ovat lähtökohtaisesti selkeästi halvempia kuin lennot Madridiin. Molemmista kaupungeista löytyy esimerkiksi museoista kiinnostuneille erittäin hyvin tarjontaa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter