Halvat lennot Malediiveille

Malediiveille voi löytää jopa yllättävän halpoja lentoja. Eivät ne toki saman hintaisia ole kuin vaikka lennot Bukarestiin, mutta noiden paikkojenkin välillä saattaa olla jotain pientä eroa… Käytännössä Malediiveille voi löytää yhdensuuntaisen lennon noin 250€ alkaen ja meno-paluun jopa alle 500€ hintaan. 

Matka Suomesta Malediiveille tuppaa vaatimaan yhden tai useamman lentokoneen vaihdon. Vaihdosta huolimatta matka-ajat voivat pysyä melko fiksuina, esimerkiksi noin 13 tuntia suuntaansa on melko tyypillinen matka-aika Helsinki – Malediivit – Helsinki -reissulle. 

Alla hakulomake, jolla voi helposti etsiä halpoja meno- ja meno-paluu lentoja Malediiveille – “Velena International” on Malediivien pääkaupungissa (Malé) sijaitseva kansainvälinen lentokenttä. Lomakkeen alla on sitten vielä mahdollisesti poimittu lentotarjous Malediiveja varten, se on näkyvillä, jos semmoinen on julkaistu Matkailu.fi-nettisivustolla niin hiljattain, että tarjouksessa mainitut hinnat ovat vielä mahdollisesti suunnilleen ajan tasalla.

Etsi halvat lennot Malediiveille:

Poimitut lentotarjoukset Malediiveille: