Halvat lennot / lentodiilit

Löydät tältä sivulta uusimmat Matkailu.fi-sivustolla suositellut halvat lennot eli siis lentodiilit. Noiden lentojen alla on vielä sitten lomake, jolla voi yrittää itse etsiä edullisia lentoja.

Uusimmat suositellut halvat lennot eli lentodiilit:

Etsi halpoja lentoja:

Voit etsiä tällä lomakkeella lentoja ympäri maailman. Eli haet sitten halpoja lentoja Eurooppaan tai vaikka Australiaan, niin voi tämä lomake olla hyvä valinta. Tämän apuvälineen erityinen vahvuus on se, että se etsii lentohintoja todella monelta eri lentoyhtiöltä sekä varaussivustolta. Tuo tietysti parantaa mahdollisuuksia löytää ne kaikista halvimmat lennot.

Miten valitsemme suositellut lentodiilit?

Suosittelujen taustalla on yleensä kolme kriteeriä: Ensimmäinen on se, että suositeltujen lentojen pitää olla oikeasti halvat verrattuna siihen, minkä verran kyseisen reissun lennot yleensä maksaisivat. Eli jos vaikka Helsinki – Berliini – Helsinki meno-paluun normaalihinta on 85€, niin ei ole mitään järkeä hehkuttaa lentodiilinä 82€ hintaa. 

Toinen kriteeri on se, että tarjousta kyseiselle reissulle (eli vaikka meno-paluuta Lontooseen) ei ole ihan juuri julkaistu tällä sivustolla. Eli esimerkki peräkkäisinä päivinä ei lähtökohtaisesti julkaista diiliä samaan kohteeseen. Vaikka jatkuvasti saman matkan hehkuttamisen voisikin innostaa heitä, jotka ovat matkustamassa kyseiseen kohteeseen, niin suurinta osaa ihmisistä se luultavasti vain alkaa ärsyttämään, jos päivästä toiseen hehkutetaan saman reissun lentoja. 

Ja kolmantena kriteerinä on se, että kohteen pitää olla sen tyyppinen, että se luultavasti kiinnostaa ainakin jonkunlaista osuutta tämän sivuston seuraajia.

Mitä eroa on halvoilla lennoilla ja halpalennoilla?

Äkkiseltään ilmaisut “halvat lennot” ja “halpalennot” kuulostavat siltä, että ne tarkoittaisivat samaa asiaa. Niillä on kuitenkin tietty ero. Käytännössä tuo ero on se, että ensin mainittu ilmaisu viittaa ns. perinteisten lentoyhtiöiden edullisiin lentoihin, kun taas halpalennot viittaavat halpalentoyhtiöiden edullisiin lentoihin. Eli siis käytännössä niihin lentoihin, joista todellakin on yritetty poistaa kaikki ekstra, tavoitteena painaa lennon hinta mahdollisimman alas. Kun puhutaan Suomesta ja halpalennoista, niin ovat nuo yleensä Norwegianin, Ryanairin, Wizz Airin tai Easyjetin lentoja. Halpoja lentoja taas puolestaan voi löytää esimerkiksi Finnairilta tai matkatoimistoilta. Tällä sivustolla käsitellään kattavasti eri lentofirmoilta olevia lentodiilejä.

Seuraamalla näet uudet lentodiilit nopeasti:

Julkaisemme uusimmat lentodiilit sekä tällä alasivulla ja Facebook-sivullamme. Kannattaa siis seurata ainakin toista näistä lähteistä, jos haluaa napata parhaat tarjoukset ennen kuin muut vievät ne. Ja jos olet erityisen kiinnostunut äkkilähdöistä, niin voi tämä tämän sivuston alasivu olla hyvä paikka seurattavaksi.