Halvat lennot – Katso uudet & hyvät lentotarjoukset 2021

Löydät tällä sivulla olevan listan kautta viimeisimmät tällä sivustolla julkaistut lentotarjoukset ja lentodiilit. Tarjouksissa painottuvat suomalaisten keskuudessa ainakin melko suositut lomakohteet. Joskus tarjouksia saattaa kuitenkin löytyä myös harvinaisempiin kohteisiin.

Uusimmat lentotarjoukset / poimitut halvat lennot

    Yllä näkyvät hinnat kattavat ainakin hyvin yleisesti lennot molempiin suuntiin. Tarjouslentoja on useimmiten Helsinki-Vantaan lentoasemalta, mutta niitä saatetaan poimia myös muita suomalaisia lentokenttiä, kuten esimerkiksi Turkua varten.

    Mikäli et löytänyt tämän sivun avulla itseä miellyttävää lentotarjousta, niin voi mahdollisesti olla hyvä idea kokeilla suosittelemaamme lentohakua. Kyseinen haku mahdollistaa lentojen kattavan etsinnän maailman ympäri.

    Vinkki: Löydät lentotarjoukset helposti myös tämän Matkailu.fi-sivuston etusivun kautta. Kyseisellä etusivulla on myös esimerkiksi hakuvimpaimia, jotka voivat auttaa esim. kokoamaan edullisen loman.

    Hyvä huomata liittyen vuoden 2021 lentoihin ja niiden kustannuksiin

    Ainakin tätä kirjoittaessa eri paikkoihin matkustaessa voi olla käytössä erilaisia testaus- ja karanteenikäytäntöjä. Nuo voivat tietysti vaikuttaa merkittävästi oman matkan hintaan. Mikäli siis haluaa vuonna 2021 harrastaa edullista matkailua, niin on halpojen lentojen etsimisen lisäksi hyvä varmistaa myös, että matkustamisesta ei synny paljon muita kuluja.