Halvat lennot Eurooppaan ja muualle

Löydät tältä sivulta listan uusimmista suositelluista lentotarjouksista. Nämä ovat lentoja, jotka ovat erityisen edullisia tietylle reitille. Isoin osa tarjouksista koskee lentoja eri Euroopan maihin, mutta luonnollisesti myös muita kohteita on melko usein listalla.

Hakukone halpoja lentoja varten

Pyrimme etsimään lukijoillemme erityisen edullisia lentoja. Jos kuitenkaan et löytänyt itseäsi miellyttävää lentotarjousta, niin voi alle oleva (kumppanimme) hakukone olla hyödyllinen.

Huomioitavaa halpojen lentojen suhteen

Halpojen lentojen suhteen kannattaa olla vikkelä ja seurata tarjouksia aktiivisesti, sillä paikkoja on yleensä varsin rajoitetusti. Tämän lisäksi myös lentojen hinnat voivat heilua, vaikka lennolla olisikin edelleen tilaa jäljellä. Tämä johtuu ainakin isolta osin siitä, että lentoyhtiöt tarkkailevat ja arvioivat aktiivisesti sitä, miten täyteen niiden koneet ovat tulossa ja pyrkivät tietenkin maksimoimaan tulonsa. Ehkä osittain tästä syystä lentoyhtiöt voivatkin monesti periä keskimääräistä korkeampia hintoja niin sanotuista äkkilähdöistä, kun myytävänä ei ole enää kovin montaa paikkaa.

Lentotarjousten selaamisen suhteen on myös hyvä tiedostaa se, että kaikista halvimmat lennot ovat yleensä joko varsin tarkkaan rajatuille päivämäärille ja / tai kyseisillä lennoilla voi esimerkiksi olla ehtoja sen suhteen, että muista kuin käsimatkatavaroista joutuu maksamaan ylimääräistä. Noiden käsimatkatavaroiden suhteen on vielä hyvä tiedostaa se, että siinäkin on eroja, miten niitä tulkitaan ja sallitaan – varsinkin halpalentoyhtiöiden tulkinta jopa käsimatkatavaroista voi olla varsin tiukka.

Näistä ja monista muista syistä kannattaa tutkia lentojen ehdot ja tiedot tarkkaan ennen maksamista. Oma lukunsa ovat tietenkin vielä mahdolliset välilaskut, joita monesti tuppaa olemaan erityisesti Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla edullisilla matkoilla. Mahdollisista välilaskuista pyritään ilmoittamaan lentotarjousten yhteydessä ja myös jossain määrin välttämään sen tyyppisten tarjousten listaamista, joiden tapauksessa välilaskut aiheuttaisivat suurta vaivaa matkustajalle.

Kokonaisuudessa voi siis sanoa, että edullisten lentojen metsästäminen on sekä nopeus- että tarkkuuslaji. Joskin on luonnollisesti niin, että jos matkakohde ei ole kovin tarkkaan rajattu (esimerkiksi niin, että mikä tahansa ns. kiva kaupunkikohde Euroopassa käy), niin voi usein hyviä tarjouksia löytää varsin helpostikin. Tarjouksia aktiivisesti etsivien kannattaa, näiden tällä sivulla listattujen tarjousten lisäksi tutustua mahdollisesti myös lennot + hotelli -alasivuun, koska sieltäkin löytää joskus hyviä tarjouksia, joita ei täällä mainita.

Mukavaa matkaa!