Hanko majoitus

Hanko on yksi Suomen johtavista kesäkaupungeista. Oma osansa Hangon statukseen on eittämättä sillä, että Hangossa voi päästä nauttimaan hienoista hiekkarannoista ja kivoista kesäisistä tapahtumista. Hangolla on kuitenkin pieni ongelma siinä, että koska kaupungissa ei ole hirveästi asukkaita ja turismi keskittyy niin pitkälti kesään, niin on majoituspaikkoja siellä varsin rajatusti. Jonkin verran majoituksia kuitenkin löytyy ja niitä myös vaikuttaisi olevan tulossa koko ajan lisää.

Hangon majoitukset

🚀 = käytössä näkyvyysbuusti.

B&B Villa Aurora 🚀

Keskimäärin erittäin hyviä asiakasarvioita saanut Bed & Breakfast, eli aamiaismajoitus. Erityisen paljon asiakkaat ovat tykänneet esimerkiksi henkilökunnasta, sijainnista ja siisteydestä. Myös aamiainen on kerännyt isoja kehuja. Kuvat ja varaaminen (BookingCom)

Graniitti 🚀

Paljon kehuja saanut saunallinen ja parvekkeellinen majoitus Hangon keskustassa. Kuvat ja varaaminen (BookingCom)

Hanko Loft 🚀

Hangon keskustassa sijaitseva loft-yksiö, josta asiakkaat ovat vaikuttaneet tykkäävän keskimäärin vähintäänkin varsin paljon. Lähellä rantaa ja varsinainen uimarantakin on melko lähellä. Voi sopia hyvin myös talvella Hangosta majoituksen haluaville. Kuvat ja varaaminen (Lomarengas)

Suite Portus 🚀

Moderni huoneisto meren lähellä. ”Design apartment”. Huoneistossa on sauna. Asiakaskokemukset ovat olleet keskimäärin erittäin hyviä. Kuvat ja varaaminen (BookingCom)

Hotel Regatta

Näyttävässä moderniutta ja historiaa yhdistelevässä rakennuksessa sijaitseva hotelli, joka on saanut jopa erittäin hyviä arvioita esimerkiksi palveluista ja mukavuuksista.

Koivisto

Peräti 70 neliön mökkimajoitus. Tämä majoituspaikka voi siis sopia erityisen hyvin heille, jotka etsivät Hangosta isompaa vuokramökkiä. Oma hiekkaranta. Kuvat ja varaaminen (Lomarengas)

Silversand

Hangossa sijaitseva leirintäalue, josta löytyy esimerkiksi mökkejä ja glamping-teltta.

Studioasunto Hangon asemalla

Tämä majoitus voi kiinnostaa erityisesti heitä, jotka etsivät Hangosta siistiä ja keskeisellä paikalla sijaitsevaa majoitusta. Kuvat ja varaaminen (BookingCom)

Yksiö Hangon keskustassa

Erityisesti siisteydestä kehuja saanut uusi majoitus hyvällä paikalla Hangossa: uimarantoja löytyy varsin läheltä. Kuvat ja varaaminen (BookingCom)

Viking Motel

Voi olla erityisen hyvä vaihtoehto Hangosta edullisempaa majoitusta etsiville. Asiakkaat ovat vaikuttaneet tykkäävän erityisen henkilökunnasta. Kuvat ja varaaminen (BookingCom)

Villa Maija

Hangossa sijaitseva huvilamajoitus. Huvila on rakennettu jo 1800-luvulla ja sitä on saneerattu kattavasti 2020-luvulla. Huvilasta löytyy neljä erilaista huoneistoa, joten voi olla hyvä lukea kuvaukset huolella, jotta halutessaan valitsee juuri omaan makuun erityisen hyvin sopivan majoituksen.

Mitä tehdä Hangossa:

Hangossa kannattaa esimerkiksi nauttia upeista hiekkarannoista, kivoista ravintoloista ja kesätunnelmasta. Ja vaikka sieltä ei saisikaan huonetta, niin lisäksi Hankoon suuntaaville voi suositella esimerkiksi päiväreissua Bengtskärin majakalle. Lisää tietoa Hangosta ja siitä, mitä siellä kannattaa mahdollisesti tehdä löytyy esimerkiksi tästä lyhyestä tämän sivuston oppaasta. Lisäksi myös esimerkiksi Hangon kaupungin omalta verkkosivustolta voi luonnollisesti löytää hyödyllistä tietoa.

Vinkki tilanteisiin, joissa Hangosta ei löydy majoitusta: Erityisesti kesäviikonlopuille voi Hangosta olla vaikea löytää minkäänlaista majoitusta. Ja mikäli Hangosta ei löydy majoitusta, niin kannattaa mahdollisesti harkita sitä, että ottaa sen Tammisaaresta.

Tammisaari sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Hangosta, on varsin kiva merellinen paikka ja siellä on usein paljon enemmän vapaita majoituspaikkoja kuin Hangossa. Lue Tammisaaren majoituksista.

Kysymyksiä ja vastauksia Hangon majoituksista

Mitä Hangosta majoitusta etsiessä tulisi huomioida?

Ainakin se, että välillä/monesti varaussivustoilla Hangon (ja lähialueiden) majoituksina mainitaan majoituksia, jotka voivat olla vähintäänkin melko kaukana Hangosta. Iso ongelma tuo on tietysti erityisesti silloin, jos etäisyyttä ei tuoda selkeästi esille. Kannattaa siis ennen varaamista ja maksamista tarkistaa kunnolla, missä kiinnostava majoitus sijaitsee.

Miksi Hangosta on monesti niin vaikea löytää majoitusta?

Ennen kaikkea kyse on majoituskapasiteetin puutteesta. Hangosta esimerkiksi löytyy vain pari hotellia ja nekin ovat melko pieniä. Mikäli siis Hangosta haluaa hyvän hotellihuoneen vaikkapa keskikesälle, niin on monesti pakko olla liikkeellä erittäin aikaisin.

Millaisia Hangon hotellihuoneiden ja muiden majoitusten hinnat ovat?

Varsinkin sesonkiaikaan ne ovat lähialueiden majoituksiin verrattuna keskimäärin melko hintavia. Hintatietoisen matkailijan kannattaakin ehkä monesti ottaa majoitus esimerkiksi Tammisaaresta, vaikka Hangossa olisikin tarkoitus viettää aikaa.

Tämä sivun pääkuva: Debarshi Ray. Kuvaa on leikattu. Lisenssi-info.