Helpoin luottokortti saada – Tietoa tilastojen pohjalta

Tämän sivuston pyörittämisen yhteydessä olen saanut tietooni joitakin tietoja liittyen siihen, miten helppo tietty luottokortti voi olla saada. Nuo ovat ei-yksilöimättömiä tietoja. En siis esimerkiksi tiedä onko joku tietty henkilö saanut luottokortin, mutta tuolla ei pitäisikään olla tämän sivun tietojen suhteen merkitystä. Saamieni tilastotietojen perusteella kuvailen neljän luottokortin suhteen, miten helppo sellainen on saada.

Luottokortin saaminen

KorttiTietoa kortista ja saamisesta
Bank Norwegian luottokorttiTämä on tietojeni perusteella jopa selvästi helpoin luottokortti saada. Kyseessä on myös muuten mielestäni hyvä luottokortti, sillä Bank Norwegian ei esimerkiksi peri nostokulua automaatilla tehdyistä nostoista, kortissa ei myöskään ole vuosi- tai kuukausimaksua ja tarjolla on melko mukavasti korotonta maksuaikaa. Löydät halutessasi lisätietoa Bank Norwegianin luottokortista esimerkiksi tältä tämän sivuston sivulta. Mikäli kuitenkin edellä oli jo tarpeeksi tietoa, niin haluat ehkä hakea Bank Norwegian luottokorttia.
Morrow Bank luottokorttiEi läheskään niin helppo saada kuin Bank Norwegian luottokortti, mutta kuitenkin ihan OK mahdollisuudet saada. Tämä voi olla hyvä valinta erityisesti heille, joiden on tärkeätä saada luottokortti heti. Morrow Bank luottokortti on esimerkiksi vuosimaksuton.
SweepBank luottokorttiTämä oli aiemmin tällä sivulla listatuista luottokorteista käsitykseni perusteella helpoin luottokortti saada. Kuitenkin valitettavasti kortin taustalla oleva Multitude näyttäisi vaikeuttaneen jopa todella paljon sitä, miten helppo kyseinen luottokortti on saada. Tämä on niin sanottu virtuaalinen luottokortti, eli jos sen sattuisi saamaan, niin pitäisi sen käyttöön ottamisen olla erityisen helppoa. Tuon lisäksi etuna on esimerkiksi se, että tarjolla on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
Lainasto luottokorttiTämän yhdessä Visan kanssa toteutetun virtuaalisen luottokortin saamiseen näyttäisi olevan pienet mahdollisuudet. Noin on vaikuttanut olevan jo varsin pitkään. Tämän luottokortin luottoraja on alussa enintään 500 euroa ja korotonta maksuaikaa ei ole tarjolla, joten tämä luottokortti ei välttämättä ole nykyisessä muodossaan monelle paras valinta.

Helpon luottokortin korko

Luottokorttitoimijoiden toimintalogiikka on ainakin suunnilleen sellainen, että ne voivat myöntää luottokortin sitä useammalla ja sitä helpommalla hakemuksella, mitä enemmän korkoa ne perivät myönnetystä luotosta. Tuo huomioiden ei ehkä ole yllättävää, että yhdenkään tällä sivulla mainitun luottokortin korko ei ole edullinen. Noin siis, jos ei huomioida korotonta maksuaikaa, jota Bank Norwegian, Morrow ja SweepBank voivat tarjota. Käytännössä jokaisen tällä sivulla esitellyn luottokortin todellinen vuosikorko voi olla yli 20%, mahdollisesti jopa ainakin melko selkeästi yli tuon.