Helsingin paras hotelli 2021

Helsingin hotellitarjonta on tätä nykyä aidosti varsin laadukasta. Tuon laadukkuuden eräänlainen miellyttävä ongelma on kuitenkin se, että se on tehnyt sen aidosti parhaan Helsingissä sijaitsevan hotellin löytämisestä vaikeampaa.

Tässä artikkelissa esittelenkin omien kokemusteni sekä muualta poimittujen tietojen perusteella muutaman hotellin, joiden voi nähdä kilpailevan Helsingin parhaan hotellin tittelistä.

Helsingin parhaat hotellit  2021

Kämp – klassisen upea *****

Mahtavalla paikalla sijaitseva Kämp-hotelli on perustettu jo vuonna 1887. Historian ja sijainnin lisäksi tämän hotellin vahvuuksia ovat esimerkiksi klassisen upeat huoneet. Aivan erityisen hyvä valinta Kämp voi olla sviiteistä kiinnostuneille. Yksi Kämpin sviiteistä on legendaarinen Mannerheim-sviitti. Katso hinnat ja varaa huone.

Lapland Hotels Bulevardi ****

Tämä hotelli on varsin uusi tulokas Helsinkiin, mutta on jo nyt onnistunut vakuuttamaan monet tyylikkäillä huoneilla, mahtavalla palvelulla ja ainutlaatuisuudellaan. Tämä hotelli voi kiehtoa erityisesti saunomisen ystäviä: todella monissa hotellin huoneissa on sauna. Varaa huone.

F6 – tunnelmallinen *****

Myös F6 on varsin uusi hotelli. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaille esimerkiksi hieman erilaista tunnelmaa, mielenkiintoista arkkitehtuuria ja kokemusten perusteella erinomaisen hyvää aamupalaa. Tarkista hinnat ja varaa huone.

St. George – tuleva klassikko *****

Mikäli hotelli Kämp kiehtoo, mutta haluaisi samaa tunnelmaa hieman modernimmalla otteella, niin voi St. George olla loistava valinta. Tämä asiakkaiden rakastama hotelli sijaitsee loistavassa sijainnissa. Lisätietoja ja varaaminen.

Lilla Roberts *****

Tämän tyylikkään *****-hotellin etuja ovat esimerkiksi hyvät palvelut, loistavaksi arvioitu aamupala ja sijainti. Valitse huone.

Tämän sivun varauslinkit: BookingCom.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Helsingin kallein hotelli?

Hintavertailuiden perusteella Helsingin kalleimmat hotellit ovat:

  1. Kämp
  2. St. George
  3. Lapland Hotels Bulevardi

Mikä on Helsingin hienoin hotelli?

Se, mitä kukin pitää hienona on tietysti ainakin osittain kiinni katsojasta, mutta monen mielestä hienoja hotelleja ovat todennäköisesti ainakin Hotel F6, Kämp ja Lilla Roberts.

Sivun aiheeseen liittyviä artikkeleita Matkailu.fi-sivustolla:

Sivun kuvien lähteet: Itse otettu, hotellin galleria, esittelyvideot ja BookingCom.