Helsingin paras hotelli

Helsingin hotellitarjonta on tätä nykyä aidosti varsin laadukasta. Tuon laadukkuuden eräänlainen miellyttävä ongelma on kuitenkin se, että se on tehnyt sen aidosti parhaan Helsingissä sijaitsevan hotellin löytämisestä vaikeampaa.

Tässä artikkelissa esittelenkin omien kokemusteni pohjalta kahdesta eri näkökulmasta näkemyksen siitä, mikä voisi olla Helsingin paras hotelli. Näkökulmia ovat se perinteinen laadukkuus, eli se mikä on paras vaihtoehto, jos budjetti ei ole rajoitteena ja sitten toisaalta on myös näkemys siitä, mikä voisi olla Helsingin paras hotelli hinta-laatusuhteeltaan. Halusin tuoda tuon jälkimmäisen näkökulman esille erityisesti sen takia, että vaikka Helsingin hotellitarjonta on kasvanut, niin ei se ole näyttänyt ainakaan alentavan hintoja.

Klassisesti paras hotelli Helsingissä – Kämp

Kämp-hotelli on mielestäni yksinkertaisesti mahdotonta ohittaa millään sivulla, jolla pohditaan Helsingin parasta hotellia. Kämp tarjoaa sitä oikein kunnon vanhan maailman glamouria, mutta kuitenkin modernilla lähestymistavalla.

Kämpissä huoneet ovat laadukkaita ja kauniita, hotelli näyttää ulkoakin upealta, palvelut ovat kohdallaan ja sijainti on kerrassaan mahtava. Se ilmeinen negatiivinen puoli tuolla kaikella Kämpin upeudella toki on, että Kämpin huoneet eivät ole halvimmasta päästä, eli tässä tapauksessa laadusta joutuu aidosti maksamaan.

Käytännössä Kämpin hinnat menevät niin, että esimerkiksi alle 200€ hintaan on todella vaikea löytää hotellista huonetta yöksi. Ja monesti on niin, että edes alle 300€ ei pysty löytämään huonetta yöksi. Halvimpia huoneita Kämpissä ovat ”Deluxe”-huoneet ja sitten kalleimpia puolestaan sviitit (suites). Sviittienkin suhteen Kämpissä on tarjolla vielä useampia eri tyyppisiä vaihtoehtoja. Kaikista laadukkain näistä lienee Manneheim Suite eli Mannerheim-sviitti, jossa on tilaa jopa yli 250 neliötä ja esimerkiksi kaksi parveketta.

Kämp sijaitsee osoitteessa Pohjoisesplanadi, 29. Heti hotellin vieressä on esimerkiksi Esplanadin puisto. Ja lähellä esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko, kauppatori, hienoja shoppailumahdollisuuksia ja Michelin-tähden ansainneita ravintoloita.

Etsi Kämpin huoneiden hintoja:

Hinta-laatusuhteelta Helsingin paras hotelli? – Hotel Helka

Jos Kämpissä ei ole tilaa tai muusta syystä haluaa etsiä toisen hotellin Helsingistä, niin kannattaa halvemmista vaihtoehdoista harkita esimerkiksi Hotel Helkaa. Tämä on kokemusteni perusteella hinta-laatusuhteeltaan ehkä jopa Helsingin paras hotelli. Hotelli Helka ei ole samalla tavalla glamour-hotelli kuin Kämp, mutta se sijaitsee ihan kivassa paikassa, on varsin rauhallinen sekä tyylikäs ja kuitenkin usein varsin edullinen.

Hotel Helkan osoite on Pohjoinen Rautatiekatu 23. Siirry Ebookersille varaamaan huone Helkasta.

Etsi nyt sopiva hotelli Helsingistä: