Helsingin paras hotelli

Helsingin hotellitarjonta on tätä nykyä aidosti varsin laadukasta. Tuon laadukkuuden eräänlainen miellyttävä ongelma on kuitenkin se, että se on tehnyt sen aidosti parhaan Helsingissä sijaitsevan hotellin löytämisestä vaikeampaa.

Tässä artikkelissa esittelenkin omien kokemusteni sekä muualta poimittujen tietojen perusteella muutaman hotellin, joiden voi nähdä kilpailevan Helsingin parhaan hotellin tittelistä.

Klassisesti paras hotelli Helsingissä – Kämp

Kämp-hotelli on mielestäni yksinkertaisesti mahdotonta ohittaa millään sivulla, jolla pohditaan Helsingin parasta hotellia. Kämp tarjoaa sitä oikein kunnon vanhan maailman glamouria, mutta kuitenkin modernilla lähestymistavalla.

Kämpissä huoneet ovat laadukkaita ja kauniita, hotelli näyttää ulkoakin upealta, palvelut ovat kohdallaan ja sijainti on kerrassaan mahtava. Se ilmeinen negatiivinen puoli tuolla kaikella Kämpin upeudella toki on, että Kämpin huoneet eivät ole halvimmasta päästä, eli tässä tapauksessa laadusta joutuu aidosti maksamaan.

Käytännössä Kämpin hinnat menevät niin, että esimerkiksi alle 200€ hintaan on todella vaikea löytää hotellista huonetta yöksi. Ja monesti on niin, että edes alle 300€ ei pysty löytämään huonetta yöksi. Halvimpia huoneita Kämpissä ovat ”Deluxe”-huoneet ja sitten kalleimpia puolestaan sviitit (suites). Sviittienkin suhteen Kämpissä on tarjolla vielä useampia eri tyyppisiä vaihtoehtoja. Kaikista laadukkain näistä lienee Manneheim Suite eli Mannerheim-sviitti, jossa on tilaa jopa yli 250 neliötä ja esimerkiksi kaksi parveketta.

Kämp sijaitsee osoitteessa Pohjoisesplanadi, 29. Heti hotellin vieressä on esimerkiksi Esplanadin puisto. Ja lähellä esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko, kauppatori, hienoja shoppailumahdollisuuksia ja Michelin-tähden ansainneita ravintoloita. Ja luonnollisesti koska Helsingin keskusta on varsin pieni, niin on oikeastaan kaikki keskustassa sijaitseva melko lähellä Kämpiä.

Kämp on *****-hotelli, kaksi alempana mainittavaa hotellia ovat ****-hotelleja. Varaa nyt huone Kämpistä (Ebookers).

Toinen erittäin hyvä hotelli Helsingissä - F6

Booking.com

Kämpin kohdalla olleet kommentit pohjautuivat kirjoittajan omiin kokemuksiin kyseisestä hotellista. Tämän seuraavan hotellin tapauksessa katsontakanta on hieman laajempi. F6 nimittäin ansaitsi paikkansa tällä Helsingin parhaiden hotellien listalla sen kautta, että se on HotelsCombined nettisivustolta löytyvän yli 2000 arvion perusteella Helsingin paras hotelli.

F6 on saanut yleisarvosanan 9.4/10. Ja erityisesti sen asiakkaita on viehättänyt esimerkiksi hotellin huoneet, hotellin arkkitehtuuri ja tunnelma. F6 sijaitsee sekin ihan Helsingin keskustassa, erittäin lähellä Esplanadin puistoa. Tuon ansiosta F6:n läheltä löytyy oikeastaan samat asiat kuin Kämpin läheltä. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että F6 on tyyliltään modernimpi kuin Kämp, mutta yhtä laadukas. Varaa nyt huone F6:stä (Ebookers).

Tämäkin saattaa olla Helsingin paras hotelli

Lapland Hotels Bulevardi on saanut HotelsCombined-sivustolla saman 9.4/10 arvosanan kuin F6. Eli se siis jakaa parhaiten rankatun hotellin arvosanan, joskin tämä oli listauksessa F6:n jälkeen.

Lapland Hotels Bulevardi voi miellyttää erityisesti heitä, ketkä haluavat hotellilta jotain uutta ja erilaista. Tämä hotelli nimittäin tuo Helsingin keskustaan Lapin tunnelmaa yhdistettynä moderniin luksukseen. Ja yksi tämän hotellin erityisvalteista on se, että monissa sen huoneissa on oma sauna. Tarkista nyt tämän hotellin huoneiden hinnat. (Ebookers).

Tutki Helsingin hotellitarjontaa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn