Hotelli, mökki tai muu majoitus kuukaudeksi netistä

Jos haluaa esimerkiksi hotellihuoneen kuukaudeksi, niin kannattaa varautua maksamaan siitä ainakin kohtuullinen summa. Tuosta syystä voikin olla hyvä olla aika tarkkana sen suhteen, miten ja mistä varaa hotellihuoneen tai esimerkiksi mökin noin pitkäksi aikaa. Tällä sivulla on esimerkiksi lyhyesti esiteltynä suositeltu paikka hotellihuoneen kuukaudeksi varaamisen avuksi, paikka vuokrata mökki kuukaudeksi ja yritys, jolta voi vuokrata muunlaisen majoituksen kuukaudeksi. Aloitetaan hotellihuoneen kuukaudeksi varaamisen käsittelemisellä.

Yksikään tietämäni hotelli ei julkisesti mainosta, että sieltä voisi saada majoituksen alennettuun hintaan, jos ottaa sen kuukaudeksi. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hotellihuoneesta voisi saada ainakin jonkin verran alennusta kuukauden ajanjaksolle.

Käytännössä tuo voi onnistua niin, että kun on löytänyt hotellin johon haluaa majoittua, niin ennen kuin tekee varauksen, niin laittaa hotelliin viestiä ja kysyy, että ovatko he valmiit antamaan alennusta, jos otaa majoituksen tälle näin pitkälle pätkällä. Kaikki hotellit tuohon eivät välttämättä suostu, mutta sen pitäisi ainakin joissakin tapauksissa olla mahdollista, koska kuukaudeksi varattu majoitus on lähtökohtaisesti aika hyvä määrä niin sanotusti varmaa rahaa. Hyvin mahdollisesti vieläpä pienemmällä työmäärällä kuin, jos varaamasi huone menisi joka päivä uudelle asiakkaalle.

Löydä halvempi hinta hotellihuoneesta kuukaudeksi

Tämä on tämän sivuston ja HotelsCombined-palvelun yhteistyössä toteuttama lomake, jolla voi yrittää löytää majoituksen useammalta eri varaussivustolta. Tuo voi auttaa siinä, että ylipäätänsä löytää huoneen samasta hotellista kuukaudeksi. Se nimittäin ei ainakaan edulliseen hintaan sesonkiaikana ole välttämättä täysin yksinkertaista. Ja lisäksi koska lomake siis voi etsiä majoituksia useammalta eri varaussivustolta, niin voi se mahdollisesti löytää halvemman hinnan saman hotellin saman kategorian huoneesta kuin olisit muuten löytänyt.

Mikäli et näe ylempänä lomaketta, niin on hyvin mahdollinen syy niin sanottu AdBlocker-ohjelma. Tuossa tapauksessa pitäisi halutessasi olla mahdollista siirtyä vaikkapa tämän kautta HotelsCombined-palveluun. Kyseisen palvelun mahdollisesti näyttämien tulosten suhteen voi olla hyvä huomata se, että ainakin tätä kirjoittaessani se näyttää listauksessa yötä kohden arvioidun hinnan ja vasta kun avaa halutun majoituksen sivun, niin näkee hinnan koko ajalle.

Mökki kuukaudeksi

Jos haluaa vuokrata mökin kuukaudeksi, niin voi kätevä palvelu olla Lomarengas. Sen palvelussa on varsin kivasti mökkejä monesta paikasta Suomesta ja myös juurikin kuukauden ajaksi vuokraamisen pitäisi onnistua lyhyempien vuokrausjakson lisäksi. Siirry Lomarenkaalle.

Halvempi majoitus kuukaudeksi

Forenom on palvelu, joka tarjoaa huoneistomajoitusta. Hintatutkimuksen perusteella siltä voi olla mahdollista saada majoitus kuukaudeksi jopa selkeästi halvemmalla kuin hotellista samasta kaupungista. Esimerkkinä voi mainita, että tätä kirjoittaessani löysin Vantaalta Forenomin tarjoaman majoituksen kuukaudeksi alle 600 euron hintaan, Espoosta alle 750 euron hintaan ja Helsingistä alle 1 000 euron hintaan. Toki nuo eivät välttämättä ole mitään luksushotellihuoneisiin verrattavissa olevia majoituksia, mutta ainakin jos hinta on tärkeämpää kuin se, että onko majoitus huippulaadukas, niin voi Forenomin majoitus olla hyvä vaihtoehto hotellihuoneelle. Valitettavasti Forenomilla ei ole majoituksia läheskään kaikissa kaupungeissa. Siirry nyt Forenomille.

Valitsee sitten esimerkiksi perinteisemmän hotellin tai majoituksen Forenomilta kuukaudeksi, niin on tietysti ennen noin pitkäksi ajaksi tehtävää varausta korostuneen hyvä lukea tarkasti majoituksen kuvaus ja mahdolliset asiakkaiden arviot. Esimerkiksi palveluille voi olla erilainen tarve kuukaudeksi otettavan majoituksen tapauksessa kuin vaikkapa muutamaksi päiväksi otettavan majoituksen kohdalla.

Esimerkiksi nämä majoituksiin liittyvät sivut tällä sivustolla voisivat myös kiinnostaa sinua: