Hotellit & muut majoitukset Helsinki

Helsingin hotellit ja edulliset majoitukset tiiviisti

Helsingin parhaat hotellit 2023:
1. Kämp – Legendaarisen upea. Klassikko. Mahtava Mannerheim-sviitti. Katso kuvat ja varaa.
2. Lapland Hotels Bulevardi – Hieno hotelli. Voi miellyttävää erityisen paljon saunomisen ystäviä. Katso kuvat ja hinnat.
3. F6 – Upeasti erilainen. Mielenkiintoista arkkitehtuuria. Katso hinnat.
4. St. George – Vähän kuin Kämp, mutta ehkä vähän modernimmin. Katso kuvia.
5. Lilla Roberts – Mahdollisesti loistavia puolia esimerkiksi sijainti ja kehuttu aamupala. Varaa nyt huone tästä hotellista.

Edullisemmat suositellut majoitukset Helsingissä:
Huom: varauspalvelu ei välttämättä näytä halvinta hintaa heti ensimmäisellä sivulla, sen pitäisi tulla esiin, jos avaat majoituksen sivun.
1. CheapSleep Hostel – Hostelli. Yöpyminen alkaen alle 25€/yö jopa kesällä.
2. SweetDream Guesthose – Varsin hyvä arvosteluiden keskiarvo. Alkaen alle 30€/yö.
3. Hostel Diana Park – Sijainti arvioitu erittäin hyväksi. Alkaen alle 35€/yö.
4. Noli Malmi – Arvostelupisteiden keskiarvo yli 9. Yöpyminen alkaen alle 65€/yö.
5. Valo Hotel & Work – Neljä tähteä. Alkaen alle 75€/yö.

Linkit BookingComille, se on tämän sivuston yhteistyökumppani. Mikäli varaat majoituksen sen kautta, niin tämän sivuston ylläpito voi saada suosittelupalkkion. Majoitushinnan pitäisi olla tuosta huolimatta sinulle sama. Kiitos.

Helsingin hotellitarjonta on tätä nykyä aidosti varsin laadukasta. Tuon laadukkuuden eräänlainen miellyttävä ongelma on kuitenkin se, että se on tehnyt sen aidosti parhaan Helsingissä sijaitsevan hotellin löytämisestä vaikeampaa.

Alla esittelenkin lyhyesti omien kokemusteni sekä muualta poimittujen tietojen perusteella viisi hotellia, joiden voi nähdä kilpailevan Helsingin parhaan hotellin tittelistä.

Helsingin parhaat hotellit

Kämp – klassisen upea *****

Mahtavalla paikalla sijaitseva Kämp-hotelli on perustettu jo reilusti yli sata vuotta sitten. Historian ja sijainnin lisäksi tämän hotellin vahvuuksia ovat esimerkiksi klassisen upeat huoneet. Aivan erityisen hyvä valinta Kämp voi olla sviiteistä kiinnostuneille. Yksi Kämpin sviiteistä on legendaarinen Mannerheim-sviitti. Katso hinnat ja varaa huone.

Lapland Hotels Bulevardi ****

Tämä hotelli on melko uusi tulokas Helsinkiin, mutta on jo nyt onnistunut vakuuttamaan monet tyylikkäillä huoneilla, mahtavalla palvelulla ja ainutlaatuisuudellaan. Tämä hotelli voi kiehtoa erityisesti saunomisen ystäviä: todella monissa hotellin huoneissa on sauna. Varaa huone.

F6 – tunnelmallinen ****

Myös F6 on varsin uusi hotelli. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaille esimerkiksi hieman erilaista tunnelmaa ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Tarkista hinnat ja varaa huone.

St. George – tuleva klassikko *****

Mikäli hotelli Kämp kiehtoo, mutta haluaisi samaa tunnelmaa hieman modernimmalla otteella, niin voi St. George olla loistava valinta. Tämä asiakkaiden keskimäärin varsin paljon tykkäämä hotelli sijaitsee mielestäni loistavassa sijainnissa. Lisätietoja ja varaaminen.

Lilla Roberts *****

Tämän tyylikkään *****-hotellin etuja ovat esimerkiksi hyvät palvelut, loistavaksi arvioitu aamupala ja sijainti. Valitse huone.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä hotellit sijaitsevat Helsingin keskustassa?

Kaikki tällä sivulla mainitut Helsingin parhaat hotellit sijaitsevat käytännössä Helsingin keskustassa. Mikäli kuitenkin yrittää miettiä, mikä hotelli näistä sijaitsee kaikista eniten ydinkeskustassa, niin voi vastaus olla Kämp. Se nimittäin sijaitsee käytännössä heti Esplanadin puiston vieressä.

Mikä on Helsingin kallein hotelli?

Hintavertailuiden perusteella Helsingin kalleimmat hotellit ovat:

  1. Kämp
  2. St. George
  3. Lapland Hotels Bulevardi

Mikä on Helsingin hienoin hotelli?

Se, mitä kukin pitää hienona on tietysti ainakin osittain kiinni katsojasta, mutta monen mielestä hienoja hotelleja ovat todennäköisesti ainakin Hotel F6, Kämp ja Lilla Roberts.

Sivun aiheeseen liittyviä artikkeleita Matkailu.fi-sivustolla:

Sivun hotellikuvien lähteet: itse otettu, hotellin galleria ja esittelyvideot.