Hotellit & majoitus Hanko

Hanko on yksi Suomen johtavista kesäkaupungeista. Oma osansa Hangon statukseen on eittämättä sillä, että Hangossa pääsee nauttimaan hienoista hiekkarannoista ja kivoista kesäisistä tapahtumista. Hangolla on kuitenkin pieni ongelma siinä, että koska kaupungissa ei ole hirveästi asukkaita ja turismi keskittyy niin pitkälti kesään, niin on majoituspaikkoja siellä varsin rajatusti. Onneksi Hangossa on kuitenkin muutama varsin kiva hotelli, näistä seuraavaksi pari lyhyessä esittelyssä.

Regatta Spa Hotel – Hieno yhdistelmä klassista tunnelmaa ja modernia viihtyvyyttä

Hienoissa puitteissa sijaitsevassa Regatta Spa Hotellissa klassisen upea rakentaminen ja tälle vuosituhannelle tuotu viihtyvyys lyövät onnistuneesti kättä. Regatta Spa Hotellista löytyy 48 huonetta ja varsin kattavasti eri tyyppisiä vaihtoehtoja, joten täältä on usein hyvät mahdollisuudet löytää itseä miellyttävä huone.

Regatta Spa Hotellin läheisyydessä, meren rannalla, sijaitsee erillinen Regatta Spa -kylpylä. Itse kylpyläpalveluiden lisäksi Regatta Spassa on tarjolla myös kauneus- ja hyvinvointipalveluita. Kylpylä ja sen palvelut eivät valitettavasti sisälly hotellihuoneiden hintoihin. Katso Regatta Spa Hotellin hintoja (Ebookers).

Villa Maija – Kartanotunnelmaa hienoissa puitteissa

Hotel Villa Maijassa asiakkaat pääsevät viihtymään upeissa huvila- / kartanotunnelmissa. Villa Maijan kaunis historiallinen päärakennus on vuodelta 1888 ja hotellin huoneista 7 sijaitsee itse päärakennuksessa. Päärakennuksen lisäksi huoneita on myös ”Villa Jannessa” ja ”Villa Ankessa”. ”Villa Jannen” kerrotaan olleen alkujaan pyykkitupa ja ”Villa Anken” vierashuvila.

BONUS: Bengtskärin majakka – Upea majoituselämys Hangon lähellä

Päivitys 1.6.2020: vallitsevasta tilanteesta johtuen Bengtskär ei tarjoa majoituspalveluita vuonna 2020.

Bengtskärin majakka sijaitsee merellä noin 25 kilometrin päässä Hangosta, joten sen laskeminen Hangon majoitukseksi on tietysti vähän kyseenalaista. Bengtskärin majakassa yöpyminen voi kuitenkin olla niin upea kokemus, että on se syytä nostaa tälle listalle.

Tässä Pohjoismaiden korkeimmassa majakassa on 6 majoitushuonetta ja yhteensä niihin voi kerralla majoittua 24 vierasta. Valitettavasti huoneet ovat kuitenkin todella kysyttyjä ja tarjolla vain toukokuusta syyskuuhun, joten jos unelmoi majakassa yöpymisestä, niin on syytä olla liikkeellä ajoissa. Varaustilanteen voi tarkistaa majakan kotisivuilta. Hangosta on Bengtskäriin hyvin vene- / laivakuljetuksia.

Mitä tehdä Hangossa:

Hangossa kannattaa nauttia upeista hiekkarannoista, kivoista ravintoloista (esimerkiksi Hangon Casino) ja kesätunnelmasta. Ja vaikka sieltä ei saisikaan huonetta, niin lisäksi Hankoon suuntaaville voi suositella esimerkiksi päiväreissua Bengtskärin majakalle.

Etsi nyt majoituksia Hangosta:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn