Majoitus Kuopio – Parhaat hotellit ja edullisemmat vaihtoehdot

Kuopio on varsin kiva kaupunki, ja siellä on myös ihan hyvää majoitustarjontaa, koskien esimerkiksi niin hotelleja, mökkejä kuin huoneistoja. Tällä sivulla esitellään Kuopiosta suositeltuja majoitusvaihtoehtoja.

🚀 = käytössä näkyvyysbuusti.

Lapland Hotels Kuopio 🚀

Lapland Hotels -ketjun hotellit ovat valloittaneet. Vaikuttaa siltä, että minne tahansa uusi Lapland Hotels avataankin, niin siitä tulee heti vähintäänkin yksi suosikki kaupungin hotellien joukossa. Myös Lapland Hotels Kuopiosta asiakkaat ovat vaikuttaneet tykkäävän keskimäärin vähintäänkin varsin paljon. Ketjun hotelleille tyypilliseen tapaan myös tämä hotelli yhdistää moderniutta ja perinteistä Lapin tunnelmaa. Huoneita löytyy niin sanotusti perushuoneista alkaen ja sviittiin asti. Sviitistä voi löytyy sauna ja varsinkin tuo huomioiden voi pitää varsin kohtuullisena sitä, että sviitti on halvimmillaan tarjolla alle 330€/yö-hintaan. Perushuoneen voi saada alle 170€/yö-hintaan. Varaa nyt huone (BookingCom kuten myös neljä seuraavaa)

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko on osa Kuopiota ja jos haluaa majoittua Kuopion sisällä Tahkon alueella, joka tunnetaan esimerkiksi laajoista talviurheilumahdollisuuksista, niin voi Break Sokos Hotel Tahko olla hyvä valinta. Varaa nyt huone.

Hotel Puijonsarvi

Hotel Puijonsarvi on sekin mukavalta vaikuttava hotelli. Tämä hotelli sijaitsee ainakin käytännössä Kuopion keskustassa, mutta hieman syrjemmässä kuin alempana tällä sivulla mainittava ydinkeskustassa sijaitseva Scandic Atlas -hotelli ja samalla lähempänä Kallavettä. Varaa nyt huone

Scandic Atlas

Jos haluaa majoittua mahdollisimman keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa Kuopiossa, niin voi Scandic Atlas olla korostuneen hyvä valinta. Tämä hotelli nimittäin sijaitsee ihan Kuopion torin vieressä. Tätä hotellia voisi kuvailla esimerkiksi mukavaksi perushotelliksi. Varaa nyt huone.

Edullinen majoitus Kuopiossa

Ainakin tätä sivua päivittäessäni BookingCom-palvelussa nimellä ”Yksiö kattojen yllä omassa rauhassa” voi miellyttää heitä, jotka haluavat verrattain edullisen majoituksen Kuopiosta ja vielä enemmän heitä, jotka etsivät jopa loistavaa hinta-laatusuhdetta. Tämä majoitus oli tämän päivityksen aikaan saatavilla yhdeksi yöksi hintaan 60€, vaikka asiakasarvosteluiden keskiarvo oli 9,7. Varaa nyt tämä.

Lyhytaikaiset vuokrahuoneistot Kuopiossa

Forenomilla on tarjolla vuokrahuoneistoja, jotka vaikuttaisivat varsin mukavilta. Voi olla, että Forenomin Kuopion kohteet eivät sovi edullisen matkailun ystäville. Forenomilla on muualla jopa selkeästi halvempia kohteita, joten voi olla, että he lanseeraavat ainakin yhden sellaisen jossain vaiheessa Kuopioon. Varaa nyt Forenomilta.

Vuokramökit Kuopiossa (sisältäen Tahkon)

Lomarenkaalta löytyy mukavalta vaikuttava valikoima vuokramökkejä Kuopion alueelta, on niin edullisempia vaihtoehtoja kuin melko isoja hienolta vaikuttavia mökkejä. Mökkejä on Tahkon alueella ja muualla Kuopiossa. Varaa nyt Lomarenkaalta.

Jaa tämä sivu somessa

Haluaisitko muutoksen tämän sivun sisältöön?

Matkailu.fi pyrkii kertomaan kotimaan matkailusta laajasti. Tuo johtaa käytännössä väistämättä siihen, että sivustolla voi esimerkiksi olla joskus mainittuna hotelli, joka on remontissa ja toisaalta mainitsematta voi olla jokin hiljattain avattu hieno hotelli. Voit ehdottaa sisältömuutosta tälle sivulle alla olevalla lomakkeella.

Muutosta