Hotellit & majoitus Turku

Turun hotellit ja muu majoitus melko lyhyesti

Turun paras hotelli vuonna 2023 on Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone. Kyseessä on neljän tähden hotelli, josta asiakkaat vaikuttavat tykänneet jopa tuota tasoa enemmän. Asiakasarvosteluiden perusteella tämän hotellin asiakkaat ovat tykänneet erityisesti hotellin sijainnista, puhtaudesta ja mukavuudesta. Varaa huone.

Toinen erittäin hyvä majoitus Turussa voi olla Park Hotel Turku. Tämä majoitus tosin on niin erilainen, ehkä jopa hieman erikoinen, että se voi hyvin mahdollisesti olla aika mielipiteitä jakava. Virallisia tähtiä tälläkin hotellilla on neljä, mutta asiakkaat ovat keskimäärin tykänneet tästä hotellista jopa tuota enemmän. Tämän hotellin erityinen huippupiirre on sen sijainti: se on tätä kirjoittaessani arvoitu jopa melko lähellä täydelliseksi. Katso kuvia ja varaa huone.

Mikäli olisi mukava löytää halpa hotelli Turusta, niin on ehkä hyvä tietää ensin se, että todella halpaa hotellia Turustakaan ei taida löytyä. Seuraavasta kolmesta voi kuitenkin mahdollisesti jopa kesäsesonkina löytää huoneen 100€ tai alle hintaan yötä kohden.

Turku halvemmat ainakin OK hotellit:

Turku muut majoitukset, tarjolla hotellia halvempia majoituksia:

Turussa on aika hyvin huoneistomajoituksia. Tuollaisen voi mahdollisesti löytää jopa alle 60€/yö-hintaan. Voit löytää Turusta huoneistomajoituksen esim. BookingComin kautta.

Tällä sivulla esiintyvä BookingCom on tämän sivuston yhteistyökumppani. Mikäli varaat ja käytät majoituksen yhteistyökumppanin kautta tämän sivuston avustuksella, niin tämän sivuston ylläpito voi saada siitä korvauksen. Varaushinnan pitäisi olla sinulle täysin sama riippumatta tuosta. Kiitos mahdollisesta sivuston toiminnan tukemisesta.

Turku on mielestäni loistava kaupunki esimerkiksi tapahtumista ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille. Tapahtumien suhteen Turun aatelia on esimerkiksi Ruisrock ja historiasta kiinnostuneille loistava kohde on esimerkiksi Turun linna. Myös majoitustarjonta on Turussa melko hyvää. Seuraavaksi hieman tarkemmassa esittelyssä kaksi hotellia, jotka tällä sivustolla on varattu Turun parhaiksi.

Turun paras hotelli 2023 – Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Jättimäisen pitkän nimen omaava ”Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone” voi miellyttää erityisesti niitä matkailijoita, jotka etsivät modernia hotellia. Tämän hotellin huoneet ovat kivalla, laadukkaan oloiselle tavalla sisustettuja ja sopivasti raikkaita (tämä ei ole tässä synonyymi räikeälle…). Huoneista osasta löytyy myös esimerkiksi oma sauna. Isoa ja laadukasta hotellihuonetta etsiville, voi tästä hotellista suositella esimerkiksi Ultimate Solo Suite -huonetta / sviittiä.

Perinteisellä tähtiskaalalla tarkastellen, tämä hotelli on ansainnut 4/5 tähteä. Asiakkaat ovat kuitenkin tykänneet tästä hotellista vielä noita virallisia tähtiäkin enemmän. Asiakaskokemusten perusteella asiakkaat ovat pitäneet tämän hotellin tapauksessa erityisesti esimerkiksi hotellin tyylikkyydestä ja henkilökunnasta.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen läheltä löytyy esimerkiksi Aurajoki, Aboa Vetus & Ars Nova (Historian ja nykytaiteen museo) ja ravintoloita. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen osoite on Humalistonkatu 2, 20100, Turku. Tarkista hinnat ja varaa huone (BookingCom).

Myös tämä voi olla monen mielestä Turun paras hotelli – Park Hotel Turku

Park Hotel Turku on eräs toinen hotelli, mistä Turussa majoittuneet ovat tykänneet erittäin paljon, näin siitä huolimatta, että tämä hotelli on yleisilmeeltään hyvin erilainen kuin ylempänä mainittu hotelli. Siinä missä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone keskittyy moderniin meininkiin perinteisellä vivahteella, niin Park Hotel Turku keskittyy erittäin klassiseen tunnelmaan.

Kauniissa jugendtalossa sijaitsevan Park Hotel Turun huoneet on sisustettu tyylillä, joka voi saada majoittujan kuvittelemaan elävänsä aateliskartanossa. Ja tämän tyyppinen ajatusmaailma voikin olla varsin ymmärrettävä, sillä alun perin Park Hotel Turun rakennus rakennettiin telakan johtajan yksityishuvilaksi. Vaikka Park Hotel Turun huoneet voivatkin siis viedä (positiivisella) tavalla aikamatkalle menneisyyteen, niin löytyy huoneista luonnollisesti myös tämän päivän mukavuuksia.

Asiakaskokemusten perusteella Park Hotel Turun asiakkaat ovat tykänneet erityisesti hotellin miljööstä, sisustuksesta ja aamiaisesta. Park Hotel Turun läheisyydestä löytyy esimerkiksi Puolalan puisto ja Turun taidemuseo. Myöskään Aurajoen varrelle ei ole pitkä matka. Suhteutettuna Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneeseen, Park Hotel Turku sijaitsee lähempänä Turun rautatieasemaa. Park Hotel Turun osoite on Rauhankatu 1, 20100, Turku.

Park Hotel Turku on niin sanottu boutique-hotelli ja siellä on 20 huonetta. Huoneista 2 on sviittejä. Katso hinnat ja varaa huone (BookingCom).

Mikä hotelli Turun keskustasta?

Molemmat tällä sivulla Turun parhaiksi hotelleiksi nostetut hotellit, eli Solo Sokos Hotel Seurahuone ja Park Hotel Turku, sijaitsevat ainakin käytännössä Turun keskustassa. Ne voi siis olla hyviä valintoja myös heille, jotka haluavat yöpyä siellä.