Vertaa hotellit

Löydät tältä sivulta kokemusten perusteella suositellut työkalut hotellien vertaamiseen. Molemmat näistä ovat sen tyyppisiä hakuvälineitä, että ne etsivät esimerkiksi hotellitarjouksia ja ylipäätänsä majoitusten hintoja monilta eri sivustoilta. Tuo voi olla loistava juttu halpojen hotellihuoneiden löytämisen näkökulmasta. Sen lisäksi, että näillä vertailutyökaluilla voi vertailla hotellien itsessään sekä varaussivustojen välisiä hintoja, niin saa näiden avulla myös tietysti kattavasti tietoa eri hotelleista: esimerkiksi tähtiä, ominaisuuslistoja ja asiakasarvosteluita löytyy.

Vertaa hotellit - oma suosikkini

(Tämä vertailulomake ei toimi mainostenesto-ohjelman kanssa.) HotelsCombined palvelun hotellivertailu on tällä hetkellä mielestäni paras. Se nimittäin esimerkiksi seuloo poikkeuksellisen kattavasti varaussivustoja ja toimii miellyttävällä tavalla. 

Ainoa “ongelma” tämän lomakkeen kanssa on ollut se, että se käyttää hakutuloksissa joskus hieman outoja nimiä suomalaisista paikoista (tämä ei siis vaikuta silloin, kun tekee hakua). Eli esimerkiksi Oulun hotellit se listasi jossain vaiheessa “Aalun” (tms) hotelleiksi. Tuo tietysti ei erityisesti herätä luottamusta, jos vaikka etsii Oulun parasta hotellia.

Toinen hyvin toimiva hotellivertailu

Vaikka Skyscanner loistaakin erityisesti lentovertailun tapauksessa, niin on myös sen hotellivertailu osoittautunut ihan hyväksi. Tämän vertailupalvelun tulosten perusteella on näyttänyt siltä, että sillä saattaa olla erikoissopimus ainakin yhden hotellien varauspalvelun kanssa ja tuon ansiosta se on vaikuttanut löytävän sen tarjonnasta erittäin hyviä hotellitarjouksia.

Hyvä huomata: Vaikka erilaiset vertailupalvelut voivatkin olla loistava apuväline esimerkiksi hyvien tarjousten löytämiseen, niin viimeisimmät ja tarkimmat tiedot hotellista tuppaavat aina löytymään itse hotellin verkkosivustolta. Eli jos vaikka olet menossa Helsinkiin ja haluat ehdottomasti saunallisen hotellihuoneen, niin kannattaa ennen varauksen viimeistelemistä varmistaa, että tilanne niiden suhteen on se, minkä kuvan vertailusivustolta sai.