Vertaa hotellit

Löydät tältä sivulta kokemusten perusteella suositellut työkalut hotellien vertaamiseen. Kaikki näistä ovat sen tyyppisiä hakuvälineitä, että ne etsivät hotellitarjouksia ja ylipäätänsä majoitusten hintoja monilta eri sivustoilta. Tuo voi olla loistava juttu halpojen hotellihuoneiden löytämisen näkökulmasta.

Vertaa hotellit - oma suosikkini

(Tämä vertailulomake ei toimi mainostenesto-ohjelman kanssa.) HotelsCombined palvelun hotellivertailu on tällä hetkellä mielestäni paras. Se etsii kattavasti hintoja ja toimii miellyttävällä tavalla. Ainoa “ongelma” tämän lomakkeen kanssa on ollut se, että se käyttää hakutuloksissa joskus hieman outoja nimiä suomalaisista paikoista (tämä ei siis vaikuta silloin, kun tekee hakua). Eli esimerkiksi Oulun hotellit se listasi jossain vaiheessa “Aalun” (tms) hotelleiksi. Tuo tietysti ei erityisesti herätä luottamusta, jos vaikka etsii Oulun parasta hotellia.

Toinen hyvin toimiva hotellivertailu

Vaikka Skyscanner loistaakin erityisesti lentovertailun tapauksessa, niin on myös sen hotellivertailu osoittautunut ihan hyväksi. Tämän vertailupalvelun tulosten perusteella on näyttänyt siltä, että sillä saattaa olla erikoissopimus ainakin yhden hotellien varauspalvelun kanssa ja tuon ansiosta se on vaikuttanut löytävän sen tarjonnasta erittäin hyviä hotellitarjouksia.

Myös harkitsemisen arvoinen vaihtoehto

Olisi kiva kehua tämä hotellivertailu maasta taivaisiin, sillä se toimii tavallista syvemmässä yhteistyössä tämän Matkailu.fi-sivuston kanssa. Todellisuus on kuitenkin se, että sen tuloksissa on ollut joskus asioita, jotka ärsyttävät itseäni ja siksi se on listattuna täällä sivun lopussa. Käytännössä nuo “ärsyttävät” jutut ovat liittyneet esimerkiksi siihen, että joissakin tapauksissa listalla näkyneet hinnat ovat poikenneet melko paljon varaussivustoilta löytyvistä hinnoista. Ja tuo on tietysti huono juttu, jos etsii sitä kaikista halvinta varaussivustoa. Tälläkin lomakkeella on kuitenkin joitakin etuja, kuten ainakin vähän erilainen tapa listata hakutuloksia.