HotelsCombined – kokemuksia ja tietoa

HotelsCombined on palvelu, jonka avulla voi esimerkiksi etsiä yhdellä kertaa hotellihuoneiden hintoja monilta eri sivustoilta. Alempaa löydät palvelusta kokemuksia sekä myös esimerkiksi hieman tietoa palvelun taustasta. Lisäksi sivun lopussa on palvelun hakulomake, jonka avulla voi lähteä etsimään itselle hyvää majoitusta.

HotelsCombined kokemuksia

Olen käyttänyt Hotels Combinedia varsin paljon viime aikoina. Ja tämä itsessään on jo merkki siitä, että kyseessä on aidosti varsin hyvä ja hyödyllinen palvelu. Erityisen hyödylliseksi palvelu on osoittanut siinä, että sillä voi löytää aidosti halvempia hotellihuoneiden hintoja todella nopeasti. Ja ei olekkaan ollenkaan tavatonta, että muutaman sekunnin haku kyseisellä sivustolla tuo ilmi, että hotellia varatessa voi säästää vähintäänkin kymppejä verrattuna siihen, että vain menisi suoraan jollekin varaussivustolle, joka ensimmäisenä tulee mieleen.

Hintoihin ja nopeuteen liittyvien plussien lisäksi, tykkään Hotels Combinedin suhteen myös siitä, miten helpossa muodossa siltä on saatavilla lisätietoa tutkittavista hotellivaihtoehdoista. Esimerkiksi kuvia hotellista, ns. viralliset tähdet ja runsaasti asiakasarvosteluita on saatavilla erittäin kätevästi. Hyvää on sekin, että palvelu on tietysti ilmainen eikä sen käyttäminen vaadi rekisteröitymistä.

Tähän mennessä en ole löytänyt Hotels Combined -palvelusta isompia huonoja puolia.

Pariin kertaan tosin sivuston hakulomake on jumittanut ja omaa hakua muuttaakseen sivu on pitänyt avata uudestaan, mutta se nyt toki on varsin pieni miinus verrattuna palvelun hyötyihin. Ja jonkunlaisena heikkoutena voi ehkä pitää myös sitä, että hotellivarauksia ei siis tehdä suoraan Hotels Combined -palvelun kautta, vaan niitä varten pitää siirtyä itse varaussivustolle. Mutta Hotels Combined on toki linkittänyt suoraan niille varauspalveluiden alasivuille, joiden kautta voi varata huoneen juuri siitä hotellista, jonka totesi kiinnostavaksi.

HotelsCombined – tietoa

Hotels Combined siis esimerkiksi kilpailuttaa lukuisia eri hotellien varaussivustoja. Käytännössä kilpailutuksessa on näkynyt esimerkiksi Expedian (kokemuksia), Ebookersin (kokemuksia), Hotels.comin, Booking.comin, Agodan, Otelin ja Sembon hintoja. Hakutuloksissa näkyvät varauspalvelut voivat riippua hotellista.

Sen lisäksi, että HotelsCombined-palvelussa voi hakea hotelleja tietystä kaupungista, niin voi sillä tehdä myös tarkempia tai laajempia hakuja. Eli hotelleja voi hakea myös esimerkiksi tietystä maasta, tietyltä kaupungin alueelta tai vaikka ihan vaan hotellin nimen perusteella.

HotelsCombined perustettiin Australiassa vuonna 2013 ja tätä nykyä HotelsCombinedin omistaa Booking Holdings, aiemmalta nimeltään The Priceline Group. Kyseinen yritys osti HotelsCombinedin noin $140 miljoonan kauppasummalla vuonna 2018. Yritys on listattuna New Yorkin pörssissä ja sen markkina-arvo on tätä kirjoittaessa noin 80 miljardia dollaria. HotelsCombined mahdollistaa majoitusten etsimisen lisäksi myös esimerkiksi lentojen etsimisen.

Käytä nyt HotelsCombined-hakua: