Ilmainen matkavakuutus

Harvoin tulee mieleen, että matkavakuutus on mahdollista saada myös ilmaiseksi. Ja tässä alla on lyhyessä käsittelyssä se, miten se on mahdollista.

Ilmainen matkavakuutus Bank Norwegianin kanssa

Nimi ”Norwegian” yhdistetään yleensä halpoihin lentoihin. Saman brändinimen alla tarjotaan kuitenkin myös esimerkiksi luottokortteja, ja ottamalla Norwegianin luottokortin saa ilmaisen matkavakuutuksen.

Missä tilanteisessa Norwegianin ilmainen matkavakuutus on voimassa?

Iso ehto, josta tämän matkavakuutuksen suhteen on syytä olla tietoinen on se, että se on voimassa vain, kun matkustamisen kustannuksista yli puolet on maksettu sillä luottokortilla, johon vakuutus liittyy. Lisäksi on myös esimerkiksi etäisyysvaatimuksia ja se ehto, että vakuutus on voimassa vain ensimmäiset 90 päivää yhtäjaksoisesta matkasta. Eli esimerkiksi tosi pitkää reissua varten tämä ei liene hyvä matkavakuutus.

Mitä muita matkailuetuja Norwegianin luottokorttiin liittyy?

Tämä luottokortti voi olla oiva valinta myös silloin, jos tykkää Norwegianin lentolipuista. Niitä kortilla ostaessa voi nimittäin kerätä Norwegianin CashPoints-pisteitä jopa 10% verran lippujen nettohinnasta. Tuo nettohinta tarkoittaa käytännössä sitä hintaa, johon ei sisälly veroja tai muita maksuja. Tämä jopa 10% “bonus” on erityisen hyvä etu sitä taustaa varten, että Norwegianin lentotarjoukset ovat muutenkin yleensä erittäin hyviä ja vertailua tehdessä halvimpien lentolippujen joukossa.

Kuka voi saada Norwegianin luottokortin ja sen myötä ilmaisen matkavakuutuksen?

Alaikäraja kortin saamiselle on 23 vuotta. Tuon lisäksi myös luottotietojen pitää olla kunnossa, ja tietysti myös luottokelpoisuutta (eli käytännössä sitä, että mahdollisista velan lyhennyksistä voi selvitä) arvioidaan, kun päätös luottokortista tehdään.

Miten Norwegianin luottokorttia voi hakea?

Hakeminen onnistuu helposti netin avulla.

Mitä kustannuksia Norwegianin kortti aiheuttaa?

Norwegianin luottokortti on vuosimaksuton ja sitä käyttäessä voi saada jopa 45 päivän verran korotonta maksuaikaa. Mikäli korotonta maksuaikaa ei huomioida, niin on kortin tyypillinen todellinen vuosikorko jonkun veran yli 20%.

Tarkistathan matkavakuutuksen ja luottokortin viimeisimmät ehdot Norwegianin verkkosivustolta ennen kuin haet korttia.