Ilmaiset äänikirjat – Parhaat äänikirjapalvelut kokeilla ilmaiseksi

Mikäli haluaa päästä kuuntelemaan mahdollisimman laajaa valikoimaa hyviä äänikirjoja ilmaiseksi, niin voi paras vaihtoehto olla se, että hyödyntää vähintään yhden laadukkaan äänikirjapalvelun ilmaisen kokeilujakson. Tuollaiset kokeilujaksot ovat tyypillisesti varsin mukavan pituisia. Mikäli laadukkaita äänikirjoja haluaa kuunnella mahdollisimman pitkään ilmaiseksi, niin voi hyvä idea olla se, että niin sanotusti ketjuttaa eri äänikirjapalveluiden ilmaisia kokeilujaksoa. Eli siis käytännössä käyttää yhden kokeilun loppuun ja sitten aloittaa kokeilun toisessa palvelussa. Tällä sivulla on lyhyesti esiteltynä mielestäni erityisen hyviä äänikirjapalveluita, joita voi kokeilla ilmaiseksi.

BookBeat – 30 päivää ilmaista

BookBeat tarjoaa ainakin tätä päivittäessäni erityisen mukavan ilmaisen kokeilujakson. BookBeatiltä voi nimittäin olla mahdollista saada ilmaista kokeiluaikaa 30 päivää. Monesti äänikirjapalveluiden tavallinen ilmainen kokeilujakso on 30 päivää, joten tuo on varsin mukavasti sitä pidempi. Avaa BookBeat-tili.

Mikäli haluat lukea lisää BookBeatin ilmaisista kokeilujaksoista, niin voi tällä sivustolla hyödyllinen sivu olla tämä.

Storytel – hyvältä vaikuttava äänikirjapalvelu

Tykkään ainakin itse varsin paljon Storytellistä. Kun tuohon yhdistää sen, että Storytelliltä voi ainakin tätä kirjoittaessa olla mahdollista saada erikoistarjouksena 30 päivän ilmainen kokeilu, niin voi Storytelkin mielestäni olla hyvä valinta äänikirjojen ilmaiseksi kuuntelemiseen. Storytellin palvelusta löytyy suomenkielisten äänikirjojen lisäksi äänikirjoja ilmaiseksi myös ainakin englanniksi ja ruotsiksi. Storytellin tavallinen ilmainen kokeilujakso on ainakin tätä kirjoittaessani 7 päivää, mutta esimerkiksi menemällä tästä Storytellille, pitäisi olla mahdollista saada 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Jos haluat lukea enemmän Storytellin ilmaisista kokeilujaksoista, niin voi vaikkapa tämä sivu tällä sivustolla olla hyödyllinen.

Nextory – ilmaista kokeiluaikaa vähintään 30 päivää

Nextory on sekin hyvä palvelu äänikirjoja varten. Kun tuohon yhdistää sen, että ainakin tätä kirjoittaessani tässä palvelussa voi päästä kuuntelemaan äänikirjoja ilmaiseksi vähintään 30 päivää, mutta mahdollisesti jopa 60 päivää, niin on helppo todeta, että myös Nextory kannattaa pitää mielessä, kun haluaa kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi.

Kokeilut uusille asiakkaille

Valitettavasti vaikuttaa siltä, että ainakaan tällä sivulla listatut äänikirjapalvelut eivät ainakaan tätä kirjoittaessani tarjoa ilmaisia kokeiluja niiden vanhoille asiakkaille. Mikäli kuitenkin olet esimerkiksi kokeillut vain yhtä tällä sivulla mainittua äänikirjapalvelua, niin voit käsittääkseni hyödyntää ihan hyvin myös toisen palvelun ilmaisen kokeilun.

Ilmaisten äänikirjojen laatu

Kun lähtee kuuntelemaan äänikirjoja ilmaiseksi kokeilun puitteissa, niin saattaa tulla mieleen, että saako käyttöönsä yhtä laadukkaita ja hyvin toimiva äänikirjoja kuin jos maksaisi palvelusta. Käsittääkseni tällä sivulla mainittujen palveluiden ilmaisten kokeilujen aikana kuunneltavaksi saatavat äänikirjat ovat yhtä hyviä kuin ne äänikirjat joita saa kuunneltavaksi, jos rupeaa palvelun maksavaksi asiakkaaksi.

Mikäli ilmaista tilausta ei peru, niin jatkuu se todennäköisesti maksullisena

Äänikirjapalveluiden ilmaiset kokeilut ovat niille tapa yrittää saada uusia asiakkaita, jotka jatkaisivat maksavina ilmaisen kokeilun jälkeen. Ehkä tuosta syystä äänikirjapalvelut vaikuttaisivat pyytävän maksutiedot jo silloin, kun aloittaa ilmaisen kokeilujakson. Ja mikäli äänikirjapalvelun ilmaista kokeilua ei keskeytä ennen kuin se loppuu, niin tulee tilauksesta käsittääkseni automaattisesti maksullinen. Tuohon liittyen voi olla hyvä huomata se, että jos ilmaisen kokeilun keskeyttää, niin vaikuttaisi se johtavan siihen, että ilmainen kuunteluaika loppuu ainakin varsin pian sen jälkeen. Noin siis ilmeisesti vaikka kokeilua muuten olisi jäljellä jopa varsin pitkään.

Tunnit voivat tulla täyteen ennen päiviä

Äänikirjapalveluiden ilmaisista kokeiluista vaikutettaisiin puhuvan ainakin yleensä päivien suhteen. Niillä kuitenkin vaikuttaisi olevan ainakin tyypillisesti päivärajoituksen lisäksi myös tuntirajoitus siinä, kuinka pitkään äänikirjoja voi kuunnella ilmaiseksi. Tuntirajoitukset eivät kuitenkaan vaikuttaisi olevan niin tiukkoja, ettei ainakin yhden ja mahdollisesti jopa useamman tyypillisen pituisen äänikirjan kuuntelemisen pitäisi onnistua ilmaiseksi samassa palvelussa. Jotkin äänikirjat voivat kuitenkin olla pidempiä kuin ilmainen kokeilujakso tunteina. Onneksi hyvät äänikirjapalvelut näyttävät äänikirjojen pituuden, jolloin voit tehdä helposti päätöksen siitä, haluatko aloittaa sellaisen äänikirjan kuuntelemisen, jota ei pysty kuuntelemaan loppuun ilmaisen kokeilun aikana. Avaa nyt BookBeat-tili.