Ilosaarirock 2019 - suositeltu hotelli ja muuta tietoa

Ilosaarirock on Joensuussa järjestettävä festari, josta on sen lähes 50-vuotisen historian saatossa kehittynyt erittäin suosittu tapahtuma (tätä nykyä tapahtuma voi hyvinkin houkutella yli 50 000 kävijää). Tapahtuman valtavan suosion takia, on Ilosaarirockin suhteen usein tärkeätä olla melko ajoissa liikkeellä, jos haluaa löytää miellyttävän majoituksen. Ja tietenkin tuota ajoissa liikkeellä olemisen merkitystä korostaa erityisesti se, että Joensuu ei suurimman osan vuodesta ole kovin suosittu kohde matkailijoiden keskuudessa, ja tästä syystä sen majoitustarjonta ei ole valtavan suurta. Erityisesti majoitusten rajallisuuden voi nähdä koskevan hotelleja.

Mikä hotelli Ilosaarirockia varten:

Ilosaarirockin yhteydessä on mahdollista majoittua leirintäalueille sekä luonnollisesti myös esimerkiksi paikallisten vuokraamiin asuntoihin, mutta kaikista miellyttävin majoitusmuoto on kuitenkin todennäköisesti Joensuun keskustassa sijaitseva hotelli. Hotellien valitsemisen hyvyyttä korostaa erityisesti se, että Ilosaarirock tapahtuu varsin lähellä Joensuun keskustaa ja se, että hotelleissa voi kuitenkin ottaa hieman rennommin kuin yksityishenkilöltä vuokratussa majoituksessa. Ja toisaalta on ymmärrettävästi iso joukko ihmisiä, joita leirintäalueelle majoittuminen ei puhuttele.

Laadukkaita Joensuun keskustassa sijaitsevia hotelleja ovat esimerkiksi Original Sokos Hotel Vaakuna ja Scandic Joensuu. Näistä molemmat ovat niin sanottuja ****-hotelleja.

Henkilökohtaisesti en omaa kokemusta Original Sokos Hotel Vaakunasta, mutta kokemukseni Scandic Joensuusta (aiemmin Cumulus Joensuu) olivat varsin hyviä: Hotelli sijaitsee miellyttävällä paikalla keskustassa, josta se on helppo löytää (kävelymatka esimerkiksi juna-asemalta on todella hillitty) ja paikka oli siisti ja asiallinen, mutta ei kuitenkaan missään nimessä niin koreileva, että siellä ei voisi olla hyvin vaikka festareiden aikaan yötä.

Scandic Joensuu on siinäkin mielessä hyvä valinta festareiden aikaiseksi hotelliksi, että heti sen läheisyydessä sijaitsee hyvin yöelämään sopivia ravintoloita / baareja / yökerhoja, jotka arvaten ovat hyvässä suosiossa Ilosaarirockin aikana.

Vaikka / koska Scandic Joensuu voi olla erittäin hyvä hotelli Ilosaarirockia varten, niin on hyvä tiedostaa, että on merkittävä mahdollisuus sille, että se myydään loppuun ennen festareiden alkua. Kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan pyrkiä olemaan ajoissa liikkeellä.

Etsi nyt hotelli Ilosaarirockia varten:

Vuonna 2019 Ilosaarirock järjestetään aikavälillä perjantai 12.7. – sunnuntai 14.7.

Ilosaarirock 2019 esiintyjiä:

Vuonna 2019 Ilosaarirock järjestetään aikavälillä perjantai 12.7. – sunnuntai 14.7. Tätä kirjoittaessa festareilla kerrotaan esiintyvän esimerkiksi Alman, DJ Snaken, Gettomasan, J. Karjalaisen, JVG:n, Maustetyttöjen, Rae Sremmurdin, Sannin, Sunrise Avenuen, Vesalan ja Ville Valon & Agentsien.

Lippujen hinnat vuoden 2019 tapahtumaan:

(Nämä hinnat on poimittu 30.6.2019) Yhden päivän lippu Ilosaarirockiin maksaa 103,50€, kahden päivän lippu (pe-la tai la-su) 133,50€ ja kolmen päivän lippu 169,50€. Lisäksi myynnissä on ollut kolmen päivän premium-lippu, jonka hinta on 213,50€. Premium-lipun ikäraja on 18-vuotta, muuten Ilosaarirock on ikärajaton. Edellä ilmoitettujen hintojen päälle tulevat mahdolliset lisäkulut / maksut lisäpalveluista.

Artikkelin kuvat kuvituskuvia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn