Iso matkalaukku – Jopa 79 cm X 46.5 cm X 32.5 cm

Isojen matkalaukkujen tarjonta ei ehkä ole niin laajaa kuin voisi toivoa, mutta joitakin ihan mukavia löytyy Suomessa toimivista nettikaupoista. Tällä sivulla on esittelyssä neljä löytämääni matkalaukkua, joita voi mielestäni pitää isoina. Ilmoitetut hinnat ovat hintoja, jotka olivat nähtävillä tätä sivua kirjoittaessani. Hintoja voidaan muuttaa. Ilmoitetut koot on poimittu verkkokauppiaiden sivustoilta.

American Tourister Summerfunk 79cm

Tämän matkalaukun ilmoitettu koko on 79 cm X 46.5 cm X 30.5-32.5 cm. Eli viimeisen koon suhteen voi olla pientä hajontaa, joskin tuolla 30.5 mitallakin pitäisi olla kyseessä vähintäänkin verrattain iso matkalaukku. Ilmoitettu hinta tälle matkalaukulle oli 179.90€. Osta nyt tämä (MatkalaukutFi)

Crash Baggage Icon 79cm

Tämän mielestäni varsin huomioita herättävän matkalaukun ilmoitettu koko on 79 cm X 50 cm X 30 cm. Hintaa tällä matkalaukulla voi olla varsin huomattavasti enemmän kuin ensimmäisenä tällä sivulla mainitulla matkalaukulla: ilmoitettu hinta on tätä kirjoittaessani 576.90€. Osta nyt tämä (MatkalaukutFi).

Eastpak Tranverz L

Tämän matkalaukun ilmoitettu koko on 79 cm X 40 cm X 33 cm. Tällä sivulla listatuista matkalaukuista tämä oli sivun kirjoittamiseen aikaan halvin. Ilmoitettu hinta oli nimittäin 170€. Joskin ilmoitettu normaali hinta oli 200€ ja tuo 170€-hinta oli tarjolla alennuksen myötä. Osta nyt tämä (MatkavarusteFi)

Eastpak Transit’R L

Tämän Estpakin matkalaukun ilmoitettu koko on sama kuin ylempänä mainitun Eastpankin matkalaukun, eli 79 cm X 40 cm X 33 cm. Tämäkin matkalaukku oli sivun kirjoittamiseen aikaan tarjolla alennuksessa. Tuon myötä ilmoitettu hinta oli 179€. Tavallinen hinta oli 200€. Osta nyt tämä (MatkavarusteFi)

Iso lentolaukku ja matkustaminen

Kuten varmaankin on ilmeistä, niin isoa lentolaukkua ei lähtökohtaisesti voi ottaa käsimatkatavaraksi lentäessä, vaan se pitää laittaa ruumaan. Esimerkiksi Finnairilla ei tätä kirjoittaessani pitäisi ruumaan laittamisen kohdalla tulla ongelmia minkään tällä sivulla listatun lentolaukun mittojen kanssa, jos oma lipputyyppi ylipäätänsä sallii sen, että saa laittaa ruumaan matkatavaran. Kaikki lipputyypit eivät siis tuota mahdollista Finnairilla. Mikäli aiot lentää ison lentolaukun kanssa, niin on siis hyvä valita lippu sellaisesta kategoriasta, joka sallii sen ruumaan laittamisen.

Voi olla hyvä tiedostaa se, että lensi sitten Finnairilla tai jollakin muulla lentoyhtiöllä, niin on ruumaan laitettavilla matkalaukuilla tyypillisesti painorajoitus. Joissakin tapauksissa voi tosin olla mahdollista saada maksamalla laitettua ruumaan painavampi lentolaukku. Finnairin tapauksessa ilman lisämaksua, jos siis ei huomioida sitä, että pitää mahdollisesti ostaa kalliimpi lippu, jotta ylipäätänsä voi laittaa lentolaukun ruumaan, saa ruumaan laitettavan lentolaukun paino tätä kirjoittaessani tyypillisesti olla enintään 32 kg tai 23 kg.

Muuta lentämiseen ja matkatavaroihin liittyvää sisältöä tällä sivustolla: