Joustolaina – Parhaat joustolainat 2023, joustolainaa jopa heti

Joustolainalla voidaan nykyään tarkoittaa ainakin kahta asiaa. Ensimmäinen määritelmä on se, että joustolaina on luottotili, jolta voi luottorajan puitteissa nostaa uutta lainaa sitä tarvitessaan. Tuon määritelmän mukainen joustolaina on siis vähän kuin luottokortti. Toinen määritelmä joustolainalle on se, että sillä voidaan tarkoittaa oikeastaan mitä tahansa lainaa, jonka voi nähdä tuovan joustoa omaan talouteen. Mikäli käytät kumpaa tahansa määritelmää joustolainalle, niin voi tämän sivun avulla mahdollisesti löytyä tarpeeseesi sopivan joustolaina.

Alempana on listattu taulukkoon molempien määritelmien mukaisia paikkoja, joita kannattaa harkita, kun haluaa joustolainaa. Ensimmäiset kaksi paikkaa voivat sopia erityisen hyvin heille, jotka haluavat ensimmäisen määritelmän mukaista joustolainaa ja loput paikat heille, jotka haluavat toisen määritelmän mukaista joustolainaa.

Joustolainaa netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listan paikkojen suhteen on hyvä huomata, että Vipiltä voi saada luottotilimäistä joustolainaa enintään 2 000 euroon asti. Muuta lainaa siltä voi saada mahdollisesti jopa 10 000 euroon asti. Ferratumistä ja Vipistä poiketen, muut listat lainapalvelut ovat paikkoja, jotka voivat mahdollisesti kilpailuttaa lainahakemuksen. Tuo voi olla erityisen hyödyllistä, mikäli haluaa saada edullisen joustolainan. Ainakin mikäli kilpailutuspalvelut lainojen suhteen ovat uusi asia, niin saatat mahdollisesti haluta tutustua esimerkiksi tältä sivustolta löytyviin Omalaina kokemuksiin.

Joustolaina heti

Mikäli haluat joustolainan jopa heti tilille, niin voi Vippi olla erityisen hyvä ratkaisu. Jos saat lainapäätöksen Vipin tarjoamasta joustolainasta 07-23 ja haluat lainaa pankkiin, johon Vippi voi siirtää sitä erityisen nopeasti, niin voi joustolaina olla käytössäsi jopa selkeästi alle puolessa tunnissa. Lainahakemuksia kilpailuttavat palvelut eivät normaalisti ole yhtä hyviä lainapalveluita, mikäli joustolainan haluaa nopeasti tilille, mutta nekin voivat normaalisti näyttää lainapäätöksiä heti lainoista, jotka voi määritellä joustolainaksi.

Milloin joustolaina voi olla hyvä ratkaisu?

Jos joustolaina määritellään ikään kuin luottotiliksi, jolta voi nostaa uutta lainaa, niin voi se olla hyvä ratkaisu esimerkiksi siinä tapauksessa, että lähtee matkalle, mutta ei tiedä valmiiksi minkä verran rahaa tulee käyttämään matkakohteessa. Tuossa tilanteessa joustolainaa voi nostaa tarvittaessa. Mikäli taas joustolainasta käyttää toista määritelmää, niin voi se ainakin edullinen ollessaan olla hyvä ratkaisu siihen, että maksaa etukäteen lennot ja hotellin.

Parhaat joustolainat, mikä yhdistää?

  • Sopivan edullinen. Hyvä huomioida ainakin todellinen vuosikorkoprosentti sekä laina-aika.
  • Riittävän nopeasti saatavilla omaan makuun. Joillekin saattaa riittää, että laina on käytössä esimerkiksi seuraavana arkipäivänä, mutta toiset saattavat haluta joustolainan muutamassa tunnissa.
  • Luotettavalta lainapalvelulta. Kaikki tällä sivulla listatut lainapaikat ovat käsitykseni mukaan luotettavia.
  • Selkeä. Helppo tietää esimerkiksi, mikä on maksuaikataulu ja vaadittavat maksut.
  • Lainapalvelulla asiakaspalvelua tarjolla semmoisella tavalla, joka on itselle sopiva.