Kattokorko kokemuksia 2023 – Nämä asiat on hyvä tietää

Kattokorko on lainapalvelu, jolla on mielenkiintoinen lupaus: sen viestinnän perusteella se voi tarjota vain lainaa, jonka korko on alle 10%. Lainojen varsinainen virallinen korkokatto on tätä kirjoittaessani tuota korkeampi. Tuo voi tehdä Kattokorko-palvelusta erityisen kiinnostavan palvelun kokeiltavaksi. Mutta pitääkö Kattokoron viestintälupaus paikkansa ja mitä muita asioita Kattokorkoon liittyen on hyvä tietää? Kerron alempana Kattokorko kokemuksistani.

Kattokorko kokemuksia

Kattokorkoa on helppo käyttää. Lainahakemuksen voi tehdä sen nettisivustolla arvioni perusteella alle 3 minuutissa ja lainahakemuksen tekeminen on luonnollisesti ilmaista. Kun lainahakemuksen on saanut valmiiksi ja laittanut eteenpäin, niin voi siihen alkaa samaan käytännössä heti mahdollisia lainatarjouksia.

Kattokoron viestinnän perusteella se siis tarjoaa lainaa vain alle 10% korolla. Tuo ei kuitenkaan vaikuttaisi aivan pitävän paikkansa. Mikäli Kattokorko ei nimittäin löydä alle 10% koron lainaa, niin voit valita että se näyttää myös yli 10% koron lainatarjouksen tai jopa useamman, jos semmoinen tai sellaisia on löydetty. Tuo saattaa olla uudistus Kattokorkoon. Mikäli se on uudistus, niin on se mielestäni hyvä sellainen, mutta tuosta voi tietysti olla toistakin mieltä.

Itse, kun kokeilun Kattokorkoa, niin palvelu ei ehdottanut yhtään lainaa alle 10% korolla. Sen sijaan se tarjosi esimerkiksi Bank Norwegianilta olevaa 20 000 euron lainaa, jonka nimellinen vuosikorko oli 13,29% ja todellinen vuosikorko 14,82%. Nuo korkoprosentit ovat esimerkiksi jokusen vuoden takaisiin tyypillisiin pikavippeihin verrattuna jopa todella edullisia, mutta toisaalta sitten vaikkapa verrattuna tyypillisiin vakuudellisiin pankkilainoihin eivät. Vaikka Kattokorko voi siis näyttää myös yli 10% koron lainoja, niin kaikille ei välttämättä tarjota ollenkaan lainaa.

Kivaa on se, että yhtäkään Kattokoron ehdottamaa lainaa ei ole pakko ottaa vastaan. Jos siis sinulle ei tarjota mielestäsi tarpeeksi edullista lainaa eikä lainalle ole täyttä pakkoa, niin jätä laina ottamatta. Myös se on mukavaa, että uuden lainahakemuksen näyttäisi voivan tehdä heti edellisen jälkeen. Eli jos esimerkiksi haluat testata, miten mahdolliset tarjoukset 6 000 euron lainasta vertautuvat mahdollisiin tarjouksiin 5 000 euron lainasta, niin pitäisi sen olla täysin mahdollista.

Kattokoron avulla voi tätä kirjoittaessani hakea lainaa 2 000 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa voi valita haluavansa mille tahansa lainasummalle vähintään vuoden ja enintään 18 vuotta. Käytännössä mahdollisten laina-aikojen ja lainasummien yhdistelmiä rajoittanee se, millaisia yhdistelmiä Kattokoron yhteistyökumppanit tarjoavat. Kattokoron yhteistyökumppanit ovat siis niitä rahoituslaitoksia, joilta Kattokorko voi yrittää löytää lainatarjouksia. Kaikki Suomessa toimivat rahoituslaitokset eivät ole Kattokoron kumppaneita.

Kattokoron omistaa Etua Oy, jonka puolestaan omistaa Alma Media, joka tunnetaan erityisesti mediayhtiönä. Kyseessä on iso ja taloudellisesti hyvää tulosta tekevä yritys, joten myös Kattokoron pitäisi olla jopa todella luotettava palvelu.

Vaikuttaako Kattokorko hyvältä? Testaa nyt Kattokorkoa.

Tämän sivun tiedot perustuvat omiin kokemuksiini ja niihin tietoihin, jotka olivat saatavilla tätä sivua päivittäessäni. Kokemukset voivat poiketa ja muutokset ovat mahdollisia. Mene nyt Kattokorolle.

Yhteenveto, tiedä nämä asiat Kattokorosta:

  1. Lainaa voi hakea ilmaiseksi.
  2. Kattokorko ei pakota ottamaan yhtään mahdollisesti tarjottua lainaa.
  3. Voit tehdä uuden lainahakemuksen nopeasti edellisen jälkeen.
  4. Myös yli 10% koron lainatarjoukset voivat olla mahdollisia.
  5. Kaikille ei välttämättä tarjota ollenkaan lainaa.
  6. Palvelun pitäisi olla luotettava.