Kauniainen hotellit / majoitus

Kauniainen on Espoon keskellä sijaitseva pieni kunta. Johtuen Kauniaisten sijainnista ja koosta, ei voi pitää yllättävänä, että Kauniaisten itsensä alueelta ei löydy hotellia. Kauniaisten läheltä, Espoon puolelta, kuitenkin löytää ainakin pari kivaa hotellia, joita voi suositella majoitukseksi Kauniaisiin suuntaaville.

Scandic Espoo – autolla 3 minuutissa Kauniaisten keskustaan

Scandic Espoon hotellirakennus on 1970-luvulta, mutta hotellia on uusittu jopa hiljattain. Tämä hotelli onkin varsin kiva perushotelli hyvin lähellä Kauniaisia. Autolla tältä ****-hotellilta ajaa Kaunaisten keskustaan noin 3 minuutissa eikä kävelynkään pitäisi viedä kuin noin 20-25 minuuttia.

Sen lisäksi, että tämä on myös muuten ihan kiva hotelli, niin on Scandic Espoo näin keskeisellä sijainnilla sijaitsevaksi hotelliksi myös varsin halpa: täältä voi löytää huoneen yhdeksi yöksi yhdelle henkilölle jopa alle 100€ hintaan. Hinnoissa on toki jonkun verran vaihtelua esimerkiksi sen perusteella, mille ajanjaksolle majoituksen haluaa. Scandic Espoon osoite on Nihtisillantie 1, 02630, Espoo. Etsi nyt Scandic Espoon hintoja (Ebookers).

Glo Hotel Espoo – junalla 7 minuutissa Kauniaisten keskustaan

Kauniaisten rautatieasema sijaitsee heti Kauniaisten keskustan vieressä, joten myös junalla voi olla kätevää tulla Kauniaisiin. Junalla Kauniaisiin liikkuvien näkökulmasta kätevä ja hyvä hotelli voi olla Glo Hotel Espoo. Tämä ****-hotelli, josta myös asiakkaat ovat tykänneet varsin paljon, sijaitsee Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä (lähes vieressä). Leppävaarasta pääsee junalla 7 minuutissa Kauniaisten rautatieasemalle, ja tuolle välille soveltuvia junia kulkee kattavasti.

Tästäkin hotellista voi halvimmillaan löytää huoneen yhdeksi yöksi alle 100€ hintaan. Glo Hotel Espoon osoite on Leppävaarankatu 1, 02600, Espoo. Etsi nyt Glo Hotel Espoon hintoja (Ebookers).

Lisätietoja Espoo hotelleista: Mikäli hotelli Espoosta Kauniaisten visiittiä varten kuulostaa hyvältä, mutta kumpikaan tällä sivulla mainituista hotelleista ei innosta, niin löydät lisää vaihtoehtoja tältä sivulta.

Artikkelin pääkuvassa on Kauniaisten lasketturinne / Granibacken. Kuvaaja: Julius Jansson. Kuvaa on leikattu. Tiedot matka-ajoista hotellien ja Kauniaisten välillä: Google Maps ja HSL – tämän artikkelin kirjoittaja on myös asunut pitkään Espoossa, joten arvioitujen matka-aikojen loogisuus on vahvistettu tätä reittiä.

Ei sopivaa hotellia? Etsi lisää vaihtoehtoja

Tällä hakuvimpaimella voi löytää kattavasti hotelleja sekä muita majoituksia – vaikka sitten Kauniaisten läheltä. Valitettavasti lomake ei näy, jos mahdollinen AdBlocker on päällä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn