Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Yleistä sivustosta

Matkailu.fi on matkailuun keskittyvä verkkosivusto. Sivusto pyrkii jakamaan hyödyllistä tietoa niin matkailuista ulkomaille kuin matkailusta Suomessa lisäksi sivustolla on matkailutuotteisiin keskittyvä verkkokauppa.

Matkailu.fi verkkokaupan ehdot

Tämä sivu käsittelee yleisesti Matkailu.fi sivustoa. Verkkokaupan ehdot löytyvät tältä sivulta.

Matkailu.fi ei ole matkanjärjestäjä

Sivusto tai sen ylläpito ei itse myy tai järjestä matkoja.

Sivusto ei ota vastuuta yhteistyökumppaneiden tai niiden kumppaneiden toiminnasta

Vaikka Matkailu.fi-sivustolle pyritäänkin valitsemaan hyvämaineisia yhteistyökumppaneita, niin ei sivusto ota vastuuta eikä vastaa kyseisten kumppaneiden toiminnasta tai toimimattomuudesta mahdollisesti seuranneista taloudellisista, terveydellisistä tai muista vahingoista (haitoista, seurauksista). Matkailu.fi ei myöskään ota vastuuta eikä vastaa yhteistyökumppaneiden omien kumppaneiden toiminnasta mahdollisesti aiheutuneista vahingoista (haitoista, seurauksista), liittyen talouteen, terveyteen tai muuhun.

Sivuston tietojen oikeellisuus

Matkailu.fi pyrkii siihen, että sivuston tiedot ovat oikeita. Voi kuitenkin esimerkiksi käydä niin, että jokin tietty nähtävyys on suljettu väliaikaisesti eikä siitä ole tullut meille tietoa ja tuosta syystä tietoa on vanhentunutta/virheellistä. Matkailu.fi ota vastuuta mahdollisten virheellisten tietojen aiheuttamista seurauksista.

Palvelun hinta

Matkailu.fi-sivustolla vieraileminen on ilmaista eikä sivustolla vieraileminen velvoita ostamaan mahdollisesti mainostettuja matkoja tai muita tuotteita.

Immateriaalioikeudet

Matkailu.fi pidättää oikeudet sivuston sisältöön ja ulkonäköön niin kattavasti kuin se on asiaan kuuluvaksi tulkittavaa.

Evästeet

Sivustolla voidaan käyttää evästeitä esimerkiksi palvelun optimoimisessa, mainosten kohdentamisessa sekä tietojen keräämisessä.

Sivustolla olevat mainokset

Sivustolla voidaan käyttää mainoksia esimerkiksi linkkien ja display-mainonnan muodossa. Sivusto voi saada mainostajalta korvauksen perustuen esimerkiksi siihen, että tämän sivuston kävijä klikkasi kumppanilinkkiä tai päätyy ostamaan mainostetun tuotteen.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

Mikäli tämän sivuston verkkokaupassa ei etene siihen vaiheeseen, että antaa tilausta varten tietoja tai vaihtoehtoista ota itse yhteyttä Matkailu.fi ylläpitoon, niin ei sivusto lähtökohtaisesti saa käyttäjästä yksilöityä tietoja. Eli ei siis esimerkiksi nimitietoja tai sähköpostiosoitetta. Jos taas lisää kyseisiä tietoja tilauslomakkeelle tai yhteydenottolomakkeelle, niin saa sivusto vähintäänkin lähtökohtaisesti nuo tiedot. Verkkokauppatilauksen kohdalla Matkailu.fi saa myös tietoonsa tilaajan ilmoittaman osoitteen.

Ei-yksilöityjä tietoja sivusto voi saada esimerkiksi siitä, mitä reittiä sivustolle on tultu ja mitä toimia sivustolla on tehty, yleisluontoista tietoa sivusto voi saada myös lisäksi esimerkiksi käyttäjien selauslaitteista.

Syyt tietojen keräämiseen

Tämä sivusto kerää tietoja erityisesti verkkokaupan tilausten toimittamista varten, asiakaspalvelua varten sekä sivuston kehittämiseksi ja kehityksen seuraamiseksi. Mikäli haluat tietoja yhteistyökumppaneiden syistä kerätä tietoja, niin sivusto suosittelee tutustumaan niiden tietosuojaselosteisiin.

Tietojen keräämiseen käytettävät ohjelmat

Tietoja kävijöistä ja heidän käyttäytymisestään voidaan kerätä esimerkiksi Google Analyticsin & Webmaster Toolsin, WooCommercen ja Paytrailin avulla. Myös ainakin näiden palveluiden ylläpitäjillä voi olla pääsy vähintäänkin samoihin kerättäviin tietoihin kuin tämän sivuston ylläpidolla.

Kokemukset ja näkemykset voivat vaihdella

Sivustolla voi olla tietoja kokemuksista liittyen esimerkiksi eri matkakohteisiin ja palveluihin. Kokemukset voivat luonnollisesti vaihdella ja eri henkilöillä voi olla eri näkemyksiä esimerkiksi siitä, mikä on jonkin kategorian paras palvelu.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 28.04.2024. Muutokset ovat mahdollisia. Yhteydenotot liittyen esimerkiksi tietosuojaan: moi@matkailu.fi