Käyttöehdot ja tietosuojaseloste (päivitetty 31.3.2019)

Yleistä sivustosta

Matkailu.fi on matkailuun keskittyvä verkkosivusto. Sivusto pyrkii jakamaan hyödyllistä tietoa niin matkailuista ulkomaille kuin matkailusta Suomessa.

Matkailu.fi ei ole matkanjärjestäjä

Sivusto tai sen ylläpito ei itse myy tai järjestä matkoja.

Sivusto ei ota vastuuta mainoskumppaneiden toiminnasta

Vaikka Matkailu.fi-sivustolle pyritäänkin valitsemaan hyvämaineisia mainoskumppaneita, niin ei sivusto ota vastuuta kyseisten kumppaneiden toiminnasta tai toimimattomuudesta mahdollisesti seuranneista taloudellisista, terveydellisistä tai muista vahingoista.

Sivuston matkatarjousten ja muiden tietojen oikeellisuus

Erityisesti matkatarjousten saatavuus saattaa vaihdella nopeasti. Vaikka sivusto pyritäänkin pitämään ajan tasalla, niin on varsin todennäköistä, että sivustolta tulee löytymään tietoa tarjouksista, jotka eivät ole enää sillä hetkellä saatavilla, kun kävijä saapuu Matkailu.fi-sivustolle tai kumppanin sivustolle. Tästä syystä kehotammekin tarkistamaan aina tarkasti tiedot ja hinnat palveluntarjoajan sivuilta, ennen kuin suoritat maksun matkasta tai muusta mainostetusta asiasta.

Matkailu.fi ei ota vastuuta matkatarjousten tai muunlaisen sivustolla mahdollisesti olevan vanhentuneen tai väärän tiedon aiheuttamista taloudellisista, terveydellisistä tai muista vahingoista.

Palvelun hinta

Matkailu.fi-sivustolla vieraileminen on ilmaista eikä sivustolla vieraileminen velvoita ostamaan mainostettuja matkoja tai muita tuotteita.

Immateriaalioikeudet

Matkailu.fi pidättää oikeudet sivuston sisältöön ja ulkonäköön niin kattavasti kuin se on asiaan kuuluvaksi tulkittavaa.

Evästeet

Sivustolla voidaan käyttää evästeitä palvelun optimoimisessa, mainosten kohdentamisessa sekä tietojen keräämisessä.

Sivustolla olevat mainokset

Sivustolla voidaan käyttää mainoksia esimerkiksi linkkien ja display-mainonnan muodossa. Sivusto voi saada mainostajalta korvauksen perustuen esimerkiksi siihen, että tämän sivuston kävijä klikkasi kumppanilinkkiä tai päätyy ostamaan mainostetun tuotteen.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

Sivuston vierailijoista voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja: vierailun kellonaika, vierailuun käytetty laite ja sen malli, käyttäjän IP-osoite, käyttäjän maantieteellinen sijainti, vierailun kesto ja vierailun aikana sivustolla tehdyt toimet. Lisäksi jos sivuston käyttäjä ottaa yhteyttä sivustoon, niin voi sivusto saada esimerkiksi käyttäjän sähköpostiosoitteen ja nimen.

Tietojen keräämiseen käytettävät ohjelmat

Tietoja kävijöistä ja heidän käyttäytymisestään voidaan kerätä esimerkiksi Google Analyticsin & Adsensen ja Lucky Orangen avulla. Myös ainakin näiden ohjelmien ylläpitäjillä voi olla pääsy vähintäänkin samoihin kerättäviin tietoihin kuin sivuston ylläpidolla.

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö / yhteydenotot

  • Atte Segeldahl 
  • Osoite: Niittysillankulma 2 C 7, 02200, Espoo
  • Puhelinnumero: 0407259366
  • Sähköposti: info@matkailu.fi

Helpoiten yhteydenotto onnistuu sähköpostilla info ”at” matkailu.fi tai yhteydenotot-sivulta löytyvällä lomakkeella.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 31.3.2019. Tulevat muutokset käyttöehtoihin ja tietosuojaan ovat mahdollisia.