Kertavippi – Kertalaina jopa käytännössä heti

Kertavippi on selkeästi rajattu laina, jonka voi saada yhdellä kertaa kokonaisuudessaan tilille. Se ei siis ole nosto joustoluottotililtä, jolta voi tehdä jopa useampia nostoja, jos luottorajaa on jäljellä. Kertavipin etuna voikin olla esimerkiksi se, että ei tule välttämättä niin helposti otettua uutta lainaa vanhan päälle.

Minunraha – kertavippi alkaen 25€

Minunraha voi olla hyvä vaihtoehto ainakin siinä tapauksessa, että ei tarvitse isoa kertalainaa. Tämän lainapaikan tarjoama pienin mahdollinen lainasumma on melko pieni eli 25 euroa. Toisaalta jo uutena asiakkaana pitäisi voida olla mahdollista saada lainaa 500 euroon asti. Minunrahalta voi saada ainakin lainapäätöksen käytännössä heti ja mahdollisesti myös rahat jopa todella nopeasti tilille. Voi tosin olla hyvä huomata se, että tuo vaatii lähtökohtaisesti maksullisen lisäpalvelun ottamisen. Hae nyt lainaa Minunrahalta.

Bondora – kertavippiä jopa 10 000 euroa

Bondora taasen voi sopia erityisen hyvin siihen, että hakee ainakin varsin isoa kertavippiä. Tältä lainapaikalta saa nimittäin tätä kirjoittaessani haettua kertalainaa 100 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroon asti. Laajojen lainasummien lisäksi Bondoralla on tarjolla myös varsin laajasti valittavissa olevia laina-aikoja. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Rahalaitos – kilpailuta kertalaina

Rahalaitos on palvelu, joka voi yrittää kerralla löytää lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Lähtökohtaisesti ainakin suurin osa noista myös tarjoaa kertalainaa. Rahalaitoksen käyttäminen on ilmaista ja lainapäätöksiä voi saada käytännössä heti, kun on laittanut Rahalaitoksella tehdyn lainahakemuksen eteenpäin. Rahalaitoksen avulla voi kilpailuttaa kertalainaa 500 eurosta alkaen ja peräti 60 000 euroon asti. Tämä paikka voi siis soveltua hyvin myös isoa kertalainaa varten. Laina-aikaa Rahalaitoksella voi valita haluavansa vähintäänkin varsin kattavasti. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Omalaina – kertalainalle laina-aikaa jopa 20 vuotta

Omalaina on myöskin kilpailutuspalvelu. Myös pienin ja suurin mahdollinen lainasumma ovat täällä samat kuin Rahalaitoksella, eli 500 euroa ja 60 000 euroa. Yksi asia mikä kuitenkin erottaa Omalainan Rahalaitoksesta on se, että Omalainalla voi valita haluavansa pidempää laina-aikaa kuin Rahalaitoksella. Omalainalla voi valita haluavansa laina-aikaa jopa 20 vuotta. Omalaina voi näyttää lainatarjouksia käytännössä heti, kun on viimeistellyt lainahakemuksen. Kokeile nyt Omalainaa.