Halvat lennot Kööpenhamina - tietoa

Kööpenhamina on suomalaisesta näkökulmasta varsin kiva matkakohde: Lentoaika on melko hillitty (noin 1 ja ½ tuntia suuntaansa), kaupunki miellyttävä ja kuitenkin myös hieman erilainen kuin esimerkiksi Helsinki. Lisäksi Kööpenhaminan vahvuutena on se, että sinne voi löytää varsin halpoja suoria meno-paluita. Tästä asiasta lisää tässä artikkelissa.

Mitä halvat lennot Kööpenhaminaan maksavat:

Tätä kirjoittaessa Kööpenhaminaan saa halvimmillaan suoria meno-paluita Helsingistä noin 69€ hintaan – ja tuohon halpaan hintaan sisältyi siis tosiaan lentoliput molempiin suuntiin. On kiva huomata, että vaikka tuo 69€ olikin siis kaikista halvin hinta ja lentojen hinnoissa on hajontaa kuukausien sekä päivämäärien välillä, niin tätä kirjoittaessa vuoden jokaiselle kuukaudelle oli mahdollista löytää meno-paluita Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki alle 100€ hintaan.

Miten löydät halvat lennot Kööpenhaminaan

Kokemukseni mukaan paras tapa löytää edulliset lennot Kööpenhaminaan on käyttää Skyscannerin-tarjoamaa hakupalvelua, joka etsii edullisia lentoja useasta eri lähteestä. Tämä hakupalvelu on liitettynä alle. Kirjoitat hakupalveluun yksinkertaisesti lähtö- ja kohdepaikan sekä lisäät päivämäärät ja se näyttää niiden perusteella halvat lennot. Kööpenhaminan ollessa kyseessä, löytyy lentoja todella hyvin eri päiville.

Miltä lentoyhtiöiltä löytyy halpoja lentoja Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki:

Tätä artikkelia varten tehdyn tutkimuksen perusteella edullisimpia meno-paluita Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki välille löytyy Finnairilta, SAS:lta ja Norwegianilta. Suomalaisesta näkökulmasta erityisen kivana asiana voi pitää sitä, että tässä (melko harvinaisessa) tapauksessa Finnair näytti tosiaan monesti olevan se kaikista halvoin lentoyhtiö. On hyvä huomata, että lentoyhtiöt voivat vaihdella hinnoittelustrategioitaan, joten nämä mainitut eivät välttämättä enää tulevaisuudessa ole niitä kaikista halvimpia yhtiöitä.

Ystävällinen huomio Kööpenhaminaan matkustaville: Vaikka Köpikseen matkustava usein maksaakin matkansa euroissa ja Tanska on melko samanlainen maa Suomen kanssa, niin käytetään maassa valuuttana Tanskan kruunua.

P.S. Jos halpojen lentojen lisäksi haluat myös halvan hotellin matkaasi varten, niin kannattaa kokeilla esimerkiksi kumppanimme tarjoamaa hotellihakua, joka toimii samalla periaatteella kuin yllä mainittu lentohaku.