Kulutusluotto 1000 – Lainaa 1000 pitkällä maksuajalla

1000 euron laina on jo sen kokoinen, että melko pienikin ero korkoprosentissa voi tarkoittaa isoa eroa siinä, miten paljon lainasta joutuu maksamaan euroissa määriteltyjä korkoja ja muita kuluja. Noin on varsinkin, jos maksuaika on pitkä. Koska voi olla ennalta vaikea tietää, että mistä voi saada ainakin verrattain halvan 1000 euron lainan, niin voi olla korostuneen hyvä idea käyttää lainavertailua. Ne ovat palveluita, joiden avulla voi mahdollisesti löytää lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Esimerkiksi vaikkapa 1000 kulutusluottoa varten voi olla mahdollista saada useampi tarjous, joista voi sitten halutessaan valita helposti parhaan. Alempana on listattu palveluita, joiden avulla voi löytää 1000 kulutusluoton esimerkiksi verrattain pitkällä maksuajalla.

Lainavertailuita 1000 kulutusluottoa varten

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Nämä kaikki palvelut ovat ilmaisia käyttää. Et siis joudu maksamaan siitä, että ne mahdollisesti löytävät sinulle jopa edullisen 1 000 euron kulutusluoton. Ja mikäli käy niin, että 1 000 euron kulutusluottoa tarjotaan, mutta se ei esimerkiksi koron suhteen miellytä itseä, niin voit hyvin jättää lainan ottamatta.

Mikä voi olla pitkä maksuaika 1000 euron lainan kohdalla?

Joidenkin ylempänä listattujen lainavertailuiden avulla voi hakea jo 1000 euron lainalle maksuaikaa jopa 20 vuotta. On kuitenkin hyvä olla realistinen sen suhteen, voiko noin pitkän maksuajan saada 1 000€ lainalle. Se on nimittäin vähintäänkin epätodennäköistä. Tuo johtuu siitä, että noiden vertailupalveluiden valikoimassa tuskin on lainafirmoja, jotka tarjoavat 1 000 euron lainaa noin pitkällä maksuajalla. Sen sijaan esimerkiksi 5 vuoden maksuaika 1000 euron kulutusluotolle voi olla mahdollinen. Voi olla hyvä huomata se, että riippumatta siitä, miten monta vuotta maksuaika on, niin on lähtökohta se, että lainaa lyhennetään joka kuukausi. Toki se, miten pitkä maksuaika on, vaikuttaa hyvin mahdollisesti siihen, minkä kokoinen kuukausittainen lyhennys on.

Lainaa 1000, mikä voi olla kuukausierä?

Sortterin palvelun perusteella vois olla niin, että 5 vuoden maksuajalla olevan 1000 euron lainan kuukausierä voisi tyypillisesti olla 26 euroa. Sortterin mukaan noin pitkällä maksuajalla olevasta 1000 euron lainasta pitäisi yhteensä maksaa takaisin hieman alle 1 550 euroa. Tuo on ainoastaan esimerkki, se millaisilla ehdoilla itselle mahdollisesti tarjotaan 1000 euron lainaa voi poiketa tuosta.

1000€ kulutusluotto voi olla ainakin melko nopeasti käytössä

Hyvät lainavertailupalvelut, kuten Omalaina ja Rahalaitos, voivat näyttää lainatarjouksia lainoista käytännössä heti. Eli voit siis nopeasti saada ainakin alustavan päätöksen siitä, onko ylipäätänsä mahdollista saada 1 000 euron kulutusluotto. Mikäli on ja haluat ottaa lainan vastaan, niin voi sekin olla mahdollista melko nopeasti. Parhaassa tapauksessa jopa sen pitäisi voida olla mahdollista, että saa 1000 euron kulutuslainan samana päivänä pankkitilille. Välttämättä noin ei kuitenkaan ole. Se voi riippua esimerkiksi siitä, mihin pankkiin lainan haluat ja milloin haet lainaa.

Mihin 1000 euron kulutusluotto voi sopia?

1000 euron kulutusluotolla voi olla mahdollista ostaa esimerkiksi hyvä puhelin tai sitten sitä voi käyttää vaikkapa varsin mukavaan matkaan johonkin kivaan matkakohteeseen Euroopassa. Tuossa tapauksessa 1000 euron kulutusluotto on eräänlainen matkalaina.