Laina ilman tuloja – Onko se mahdollista netistä vuonna 2023?

Mikäli tuloja ei ole kirjaimellisesti ollenkaan, niin on lainan saaminen netistä todennäköisesti vähintäänkin haastavaa. Mikäli on kuitenkin ainakin jotain tuloja, mutta ei palkkatuloja, niin voi lainan saaminen olla mahdollisempaa. Siinä mistä voi mahdollisesti saada lainaa ilman palkkatuloja voi kuitenkin olla isoja eroja. Tällä sivulla on esittelyssä kolme vaihtoehtoja siihen tilanteeseen, jos haluaa lainaa ilman tuloja tai ainakin ilman palkkatuloja.

Minunraha

Minunrahalla vaikuttaisi voivan valita, että tuloja on kuukaudessa 0-1000€, eli periaatteessa tästä paikasta pitäisi voida olla mahdollista saada kokonaan ilman tuloja lainaa. Toki tuo ei välttämättä ole ainakaan helppoa. Minunrahalta voi hakea lainaa 25 eurosta alkaen. Minunrahan tarjoamat laina-ajat ovat melko lyhyitä, joten tämä lainapalvelu voi soveltua parhaiten siihen tilanteeseen, että tarvitsee lainaa vain ainakin melko lyhyeksi aikaa. Hae nyt lainaa Minunrahalta.

iRaha

iRaha on osa samaa firmaa kuin Minunraha ja tämäkin paikka voi sopia siihen, että haluaa lainaa ilman palkkatuloja. Esimerkiksi lainasummien ja laina-aikojen suhteen tämä palvelu voi myöskin soveltua erityisen hyvin siihen, että hakee ainakin melko pientä lainaa ja ainakin melko lyhyeksi aikaa. Kokeile nyt iRahaa.

Omalaina

Omalaina eroaa siitä ylempänä mainituista lainapaikoista, että tämä lainapalvelu ei tarjoa itse suoraan lainaa. Sen sijaan tämä on niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että jos Omalainalla tekee lainahakemuksen, niin voidaan se lähettää jopa useammalle lainapalvelulle. Tuon ansiosta Omalainaa käyttäessä voi saada kerralla käsityksen jopa monen lainapalvelun suhteen siitä, että voiko saada lainaa ilman tuloja tai ainakin ilman palkkatuloja. Omalaina on muuttanut sen avulla valittavissa olevaa pienintä mahdollista lainasummaa, niin että se on nyt 500 euroa. Tuo voi toki moniin tilanteisiin olla tarpeettoman iso laina.

Toisaalta, jos haluaa enemmän lainaa, niin voi olla hyvä tietää, että toisaalta Omalainan avulla voi valita haluavansa jopa 60 000 euroa lainaa. Laina-aikaa voi valita haluavansa vähintään vuoden ja enintään 20 vuotta. Voi toki olla hyvä huomata se, että vaikkapa 2 500 euron lainalle on todennäköisesti vähintään vaikea saada esimerkiksi 20 vuoden laina-aikaa. Omalainan käyttämiseen ei pitäisi olla ollenkaan tulorajaa ja lisäksi palvelun käyttäminen on ilmaista, eikä lainaa tarvitse ottaa, jos sitä tarjotaan, mutta toteaakin vaikkapa, että saatu lainatarjous ei ole riittävän hyvä itselle. Kokeile nyt Omalainaa.