Laina, joka myönnetään todennäköisimmin & vaihtoehtoja

Ensin joidenkin kannalta mahdollisesti huono uutinen: ainakaan Suomessa ei käsittääkseni ole netissä lainaa, joka myönnettäisiin kaikille. Sen sijaan siinä on jopa isoja eroja, miten monille lainapalvelut myöntävät lainaa. Tällä sivulla on ensin esiteltynä paikka, joka vaikuttaisi myöntävän lainaa useimmille ja sitten pari varavaihtoehtoa sille esimerkiksi sen takia, että kyseiseltä paikalta ei voi saada ainakaan valtavan isoa lainaa.

Lainaa parhaalla todennäköisyydellä

iRaha vaikuttaisi olevan lainapaikka, josta on ainakin tätä kirjoittaessani parhaat mahdollisuudet saada lainaa. Tästä paikasta voi hakea lainaa uutena asiakkaana alle 40 eurosta alkaen ja ymmärtääkseni ensimmäistä kertaa lainaa halutessa sitä voi saada enintään 500 euroa. Myöhemmin mahdollisesti enintään 2 000 euroa. Tässä paikassa on kokemusteni perusteella jopa todella nopeasti täytettävä lainahakemus ja lisäksi mahdollisen lainapäätöksen voi saada käytännössä heti. Tämä voi siis olla hyvä paikka siitäkin näkökulmasta, jos haluaa selvittää nopeasti, että voiko saada lainaa. Hae nyt lainaa iRahalta.

Lainaa jopa 60 000 euroa

Omalaina on palvelu, joka voi yrittää hankkia yhteen lainahakemuksen alustavan lainatarjouksen monelta eri lainafirmalta. Tuo voi tietysti olla hyödyllistä silloin, jos on tärkeätä saada jostain lainaa. Tuon mahdollisen hyvän puolen lisäksi Omalainan vahvuutena voi pitää esimerkiksi sitä, että sen avulla voi olla mahdollista löytää ainakin netistä haluttavaksi lainaksi varsin edullisen koron laina. Lainaa Omalainan avulla voi haluta 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa puolestaan voi valita haluavansa jopa 20 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

Toinen kilpailuttaja

Voi ajatella, että Omalaina on lainahakemuksen kilpailuttaja, sillä se voi yrittää löytää useamman lainatarjouksen, joita saadessaan voi halutessaan valita niistä parhaan. Sortterkin on kilpailuttaja. Tämän lainapalvelulla avulla lainaa voi haluta vähintään 1 000 euroa ja enintään 60 000 euroa. Eli ainakin varsinkin isot lainasummat voivat olla mahdollisia myös tämän palvelun avulla. Sortter eikä Omalaina veloita siitä, että niitä käyttää ja jos käy niin, että ainakin yksi lainafirma olisi valmis myöntämään sinulle lainaa, mutta et jostain syystä haluakkaan ottaa ehdotettua lainaa, niin pitäisi sellainen voida hyvin jättää ottamatta. Kokeile nyt Sortteria.

Yhteishakija voi olla ratkaisu siihen, että laina myönnetään

Jos tuntuu, että lainan saaminen on vaikeaa, vaikka sen ei sitä välttämättä pitäisi olla, niin saattaa ratkaisu olla yhteishakija. Tuo toki olettaen, että yhteishakijan kanssa lainan haluaminen on ylipäätänsä mahdollista. Yhteishakijassa on kyse siitä, että sillä viestitään lainafirmalla, että jos se henkilö, jolle laina varsinaisesti myönnetään ei maksa lyhennyksiä, niin on yhteishakija vastuussa lainasta. Tuon myötä yhdestä lainasta on ikään kuin kaksi vastuullista. Joidenkin lainafirmojen kohdalla tuo saattaa olla juuri se asia, joka saa niistä valmiin myöntämään sinulle lainaa. Esimerkiksi Omalainalla voi lisätä yhteishakijan varsin helposti lainahakemukseen.