Laina keittiöremonttiin – Jopa melko edullinen rahoitus

Keittiöremontti ei monesti ole halpaa puuhaa. Sen rahoittamiseksi saattaakin siis tulla kyseeseen laina. Koska keittiöremonttia varten hankittavalla rahoituksella ei välttämättä ole ainakaan ihan valtava kiire, niin voi rahoitusta onneksi olla mahdollista saada halvemmalla kuin mitä tyypillisistä pikavipeistä pitää maksaa korkoa.

Mikäli keittiöremonttiin haluaa lainaa netin kautta, niin voivat erityisen hyödyllisiä palveluita olla niin sanotut lainavertailut. Ne voivat parhaassa tapauksessa löytää jopa useamman varsin hyvän tarjouksen lainasta esimerkiksi keittiöremonttia varten ja niistä voi sitten halutessaan valita omaan tarkoitukseen parhaiten sopivan. Alempana on listattuna mielestäni erityisen hyviä lainavertailuita.

Mahdollisesti lainaa keittiöremonttiin

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki näistä palveluista voivat näyttää mahdollisia lainatarjouksia jopa todella nopeasti. Palveluiden käyttäminen on myös varsin helppoa. Jos teitä on kaksi haluamassa lainaa keittiöremonttiin, niin voi olla järkevää laittaa toinen niin sanotuksi yhteishakijaksi. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että jos se jolle laina on varsinaisesti osoitettu ei pysty hoitamaan lyhennyksiä, niin tulevat ne merkityn yhteishakijan maksettavaksi. Tuo kahden henkilön tuoma varmuus siitä, että laina kaikkine kustannuksineen tulee maksetuksi voi lisätä lainafirmojen luottamusta ja sen myötä saada jotkin ylipäätänsä tarjoamaan lainaa ja toiset tarjoamaan lainaa edullisemmalla korolla kuin ne muuten olisivat tarjonneet.

Keittiöremontti osamaksulla vai lainalla?

Mikäli ostat keittiöremontin palveluna sellaiselta firmalta, joka tarjoaa korotonta maksuaikaa riittävästi, niin on osamaksu lähtökohtaisesti järkevämpi kuin netin avulla otettava laina. Netissä ei nimittäin nykyään ainakaan Suomessa ole tarjolla edes uusille asiakkaille tarjottavia korottomia pikavippejä. Ainakin tätä kirjoittaessani ainoat korottamat laina-ajat netin avulla saataville luotoille ovatkin luottokorttien maksuaikoja. Sellaista voi mahdollisesti saada korottomasti esimerkiksi enintään 50 päivää.

Kaikki osamaksut eivät kuitenkaan ole korottomia. Joidenkin korot voivat olla jopa selkeästi korkeampia kuin edullisten lainojen. Mikäli sinulle siis tarjotaan mahdollisuutta maksaa keittiöremontti osamaksulla, niin voi olla hyvä selvittää sen todellinen vuosikorko ja sitten se, millä korolla voisi mahdollisesti saada varsinaista lainaa keittiöremonttiin. Mikäli sekä korollinen osamaksu että korollinen laina ovat mahdollisia, niin voi niiden korkoehtojen selvittämisen jälkeen halutessaan valita sen, joka on edullisempi.

Mikäli netin lainavertailupalvelut eivät ole sinulle ennestään tuttuja ja haluat lukea joistakin niistä lisää ennen sellaisen kokeilemista, niin saattavat esimerkiksi seuraavat tämän sivuston sivut olla hyödyllistä luettavaa: