Lainaa 60000 – Jopa pitkä laina-aika ja sopiva korko

Mikäli haluaa netin kautta lainaa 60000 euroa, niin voi olla erityisen hyvä idea käyttää palvelua, joka voi niin sanotusti kilpailuttaa lainahakemuksen. Tuollaiset palvelut siis pyrkivät löytämään lainatarjouksia monelta eri lainapalvelulta. 60000 lainan kohdalla tuo voi olla tärkeätä erityisesti sen takia, että sen kohdalla jo melko pieni ero korkoprosentissa voi tarkoittaa isoa eroa siinä, miten paljon euroja koroissa mitaten lainasta joutuu maksamaan. Mitä palvelua sitten kannattaa käyttää 60000 euron lainaa kilpailuttaessa? Alempana suositeltuna viisi palvelua.

Mistä lainaa 60000? Näiden kokeileminen voi olla hyvä idea

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikkia näitä palveluita voi kokeilla ilmaiseksi eikä yksikään niistä käske ottamaan lainaa, vaikka sellaista tarjottaisiin. Mikäli et siis saa ensimmäisen kokeillun kilpailutuspalvelun avulla riittävän hyvää lainatarjousta, niin voi olla hyvä idea kokeilla ainakin toista palvelua.

Lainaa 60000 ilman vakuuksia

Yksikään listaamani kilpailutuspalvelu ei vaadi sitä käyttävältä henkilöltä vakuuksia. Myöskään ne palvelut, joilta ne voivat mahdollisesti löytää lainatarjouksia eivät ainakaan normaalisti vaadi vakuutta lainalle. Tämä voi helpottaa 60000 euron lainaamista.

60000 laina myös ilman takaajaa

Sen lisäksi, että 60000 euron laina on mahdollista saada ilman vakuuksia, niin voi se olla mahdollista saada myös kokonaan ilman takaajaa. Tuotakaan kilpailutuspalvelut eivät nimittäin vaadi kuten ei pitäisi vaatia niidenkään lainafirmojen, jotka mahdollisesti tarjoavat 60000 euron lainaa kilpailuttajien avulla. Voi kuitenkin olla hyvä tietää, että niin sanottu yhteishakija voi lisätä mahdollisuuksia siihen, että 60000 lainaa tarjotaan.

Lainaa 60000 jopa melko nopeasti

Kilpailutuspalvelut voivat näyttää päätöksiä lainahakemukseen jopa heti, kun on tehnyt varsin nopean hakemuksen ja laittanut sen eteenpäin. Tuollaisen hakemuksen tekemiseen ei tarvitse edes esimerkiksi pankkitunnuksia. Mikäli 60000 euron laina löytyy ja sellaisen haluaa ottaa vastaan, niin pitäisi sekin voida saada ainakin melko nopeasti. Esimerkiksi lainan tilille saaminen parissa arkipäivässä pitäisi olla melko realistista.

Mistä halvin 60000 laina? Tällaisia lainaesimerkkejä kilpailuttajilla on

60 000 euron lainat 15 vuoden laina-ajalla:

PalveluKuukausieräTodellinen vuosikorko prosentteina
Rahalaitos459€4,59%
Zmarta474€Ei kerrottu
Omalaina521€6,65%
Sortter528€6,86%
Etua570€Ei kerrottu

Taulukon arvioita 60 000 euron lainan hinnoista ei kannata tulkita lupauksena siitä, että itselle mahdollisesti tarjottaisiin lainaa tuollaisella hinnoittelulla. Voi myös hyvin olla, että jos löytää 60 000 euron lainan useamman kuin yhden kilpailuttajan avulla, niin ei itselle tarjottu halvin laina ole siltä palvelulta, joka on esimerkin perusteella halvin paikka 60 000 euron lainaa varten.

Mikäli kilpailutuspalvelut eivät ole ainakaan lainojen suhteen sinulle tuttuja, niin saattavat esimerkiksi nämä Omalaina kokemukseni olla hyödyllistä luettavaa. Käsittelen kyseisellä sivulla esimerkiksi sitä, voiko Omalainaa jopa pitää huijauksena. Myös Zmartasta löytyy tältä sivustolta kokemuksia osittain samasta näkökulmasta.