Lainaa firmalle, 2023

Kun haluaa netistä lainaa firmalle, niin on yllättävän paljon lainapalveluita, jotka voivat ainakin periaatteessa olla valmiit tarjoamaan sitä. Mikäli haluaa yrittää saada ainakin melko nopeasti selville, mitkä lainafirmat voivat mahdollisesti tarjota lainaa ja millaisilla kustannuksilla, niin voi olla hyvä idea kokeilla palvelua, joka voi niin sanotusti kilpailuttaa yrityslainahakemuksen. Tuollaiset palvelut pyrkivät lähettämään yrityslainahakemuksen useammalle yrityslainaa tarjoavalle rahoitusyhtiölle. Tällä sivulla on esittelyssä tuollaisia palveluita.

Zmarta – voi olla hyvä valinta myös yrityslainaa varten

Zmarta tunnetaan ainakin vielä todennäköisesti paremmin sen mahdollistamasta kuluttajalainojen kilpailutuksesta. Sillä on kuitenkin nykyään tarjolla myös yrityslainakilpailutus ja siinä voi olla mukana melko mukava määrä yrityslainaa tarjoavia rahoituslaitoksia. Zmartan avulla voi yrittää löytää yrityslainaa 1 000 eurosta alkaen ja varsin isoon summaan asti. Laina-aikaa Zmartan avulla voi yrityslainalle yrittää saada vähintään kuukauden ja enintään 4 vuotta. Zmarta voi siis sopia niin heille, jotka haluavat yrityslainaa vain varsin lyhyeksi aikaa sekä heille, jotka haluavat sitä ainakin melko pitkäksi aikaa. Kokemusteni perusteella Zmartan yrityslainakilpailutus on jopa todella nopea ja myös toiminimiyritykset voivat käyttää tätä palvelua. Testaa Zmartaa.

Kredita – yrityslainaa jopa 3 miljoonaa euroa

Kreditaa voi suositella erityisesti niille yrityksille, jotka etsivät vähintäänkin melko isoa yrityslainaa. Tämän palvelun avulla voi nimittäin yrittää löytää yrityslainaa peräti 3 miljoonaan euroon asti. Toki tämä palvelu voi sopia myös huomattavasti pienempää yrityslainaa varten. Kreditalla voi sen kertoman perusteella olla yrityslainan kilpailutuksessa mukana kohtuullinen valikoima rahoituslaitoksia. Tämä kilpailutuspalvelu voi mahdollisesti soveltua myös uusille yrityksille sekä toiminimille. Kokeile Kreditaa.

Sortter – iso tai pieni yrityslaina

Sortterin avulla voi hakea yrityslainaa jo 500 eurosta alkaen. Tämä palvelu voi siis sopia erityisen hyvin heille, jotka haluavat vain ainakin melko pienen yrityslainan. Vaikka Sortter voikin sopia erityisen hyvin melko pientä yrityslainaa varten, niin voi tämä olla hyvä paikka myös heille, jotka haluavat huomattavasti isompaa yrityslainaa. Tuo on erityisesti sen ansiota, että Sortterin avulla voi hakea yrityslainaa jopa 5 miljoonaa euroa.

Laina-aikaa Sortterin kanssa voi hakea yrityslainalle samalla skaalalla kuin Zmartalla, eli vähintään kuukauden ja enintään 4 vuotta. Sortterilla pitäisi voida olla yrityslainojen kilpailutuksessa mukana jopa yli 10 rahoituspalvelua. Tuo voi tietysti auttaa siinä, että löytää ainakin melko edullisen yrityslainan. Kokeile nyt Sortteria.