Lainaa ilman kilpailutusta – Se voi edelleen olla mahdollista

Lainojen kilpailuttaminen on nykyään varsin suosittua. Se voi myös olla varsin hyödyllistä esimerkiksi silloin, jos haluaa löytää parhaan yhdistelylainan. Toisaalta joskus saattaa kuitenkin olla sellainen tilanne, että haluaa lainaa jostain ilman, että tarvitsee ensin tehdä kilpailutusta. Onneksi tuohon on olemassa ihan hyviä paikkoja. Tällä sivulla on mielestäni sellaisia lyhyissä esittelyissä.

Lainaa ilman kilpailutusta jopa 30 000 euroa

Vaikka haluaisi lainaa ilman kilpailutusta, niin ei lainasta silti ole järkevää maksaa liikaa korkoja. Tuo huomioiden Alisa Pankki voi olla erityisen hyvä valinta lainapalveluksi. Tältä pankilta pitäisi voida saada parhaimmillaan verrattain edullista lainaa. Lainaa Alisa Pankilta voi hakea 1 000 eurosta alkaen ja enintään 30 000 euroa. Laina-aikaa voi olla jopa 10 vuotta. Hae nyt lainaa Alisa Pankilta.

Nopea paikka hakea lainaa

Bondoralta on kokemusteni perusteella nopeaa ja helppoa hakea lainaa. Kokemusteni perusteella Bondoralta on myös ainakin joskus mahdollista saada laina erityisen nopeasti tilille. Varmaa tuo ei kuitenkaan ole. Lainaa Bondoralta voi haluta jopa 10 000 euroa, joskin ainakaan noin isoa lainaa ei välttämättä ole helppo saada. Laina-aikaa voi mille tahansa valittavissa olevalle lainasummalle haluta enintään 5 vuotta. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Pikavippi ilman kilpailutusta

Vippi-palvelun lainoja voi pitää pikavippeinä. Tarkoittaen esimerkiksi sitä, että lainaa vaikuttaisi olevan helppo hakea ja sitä vaikuttaisi ainakin joskus voivan saada erityisen nopeasti tilille. Lainaa Vippi-palvelulta voi hakea 100 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroa. Tämä lainapaikka voi siis sopia varsin monenlaisiin tilanteisiin. Hae nyt lainaa Vippi-palvelulta.

Joustoluotto ilman kilpailutusta

Mikäli ei ole ihan varma, paljonko lainaa tulee tarvitsemaan, niin voi joustoluotto olla parempi valinta kuin kertalaina. Joustoluottoja ei enää tarjota netissä valtavan laajalti, mutta yhtä mielestäni hyvää sellaista tarjoaa Ferratum. Sen joustoluottoa voi saada jopa 4 000 euroa ja toisaalta huomattavasti tuota pienempienkin lainasummien pitäisi olla mahdollisia. Hae nyt lainaa Ferratumilta.