Lainaa verkossa – Mahdollisia lainapaikkoja 2023

Vaikka verkosta haettavien lainojen määrä on ainakin pikalainojen osalta vähentynyt, niin voi verkosta edelleen löytää varsin hyviä lainapaikkoja. Oli sitten mielessäsi jopa edullinen laina tai mahdollisimman nopeasti tilille saatava laina. Myös lainasummien suhteen on varsin paljon vaihtelua: pienimmät lainasummat alkavat tätä kirjoittaessani alle 50 eurosta ja toisaalta isoimmat ovat yli 50 000 euroa. Verkosta voi siis mahdollisesti löytää lainaa moneen tarkoitukseen. Alempana olevaan listaukseen on pyritty poimimaan lainapalveluita, joiden pitäisi olla eri tavoilla hyviä valintoja heille, jotka haluavat lainaa verkon kautta.

Lainaa verkosta, nämä voivat olla hyviä lainapalveluita

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Edullinen laina verkosta: Mikäli haluat lainaa jopa ainakin melko halvalla korolla verkosta, niin suosittelen vahvasti ainakin harkitsemaan niin sanottuja kilpailutuspalveluita. Nuo ovat lainapaikkoja, jotka pyrkivät löytämään lainatarjouksia usealta eri rahoituslaitokselta. Nuo rahoituslaitokset voivat sisältää niin nettilainafirmoja kuin perinteisiä pankkeja. Jälkimmäisiä voi olla mukana ainakin Omalainan ja Sortterin kilpailutuksessa. On tosin hyvä huomata, että hakemasi lainasumma voi rajoittaa sitä, mitkä rahoituslaitokset ovat mukana kilpailutuksessa. Tavalliset kilpailutuspalvelut ovat ilmaisia käyttää eikä lainaa tarvitse ottaa, vaikka sitä tarjottaisiin. Sortterin ja Omalainan lisäksi kilpailutuspalveluita listauksessa ovat Rahalaitos, Etua ja Zmarta.

Haluatko lainaa verkosta heti tilille? Siinä tapauksessa hyvä vaihtoehto voi olla esimerkiksi Vippi-palvelu. Se voi olla parhaimmillaan jopa todella nopea lainapaikka. On tosin hyvä huomata, että sekään ei saa siirtää ensimmäistä lainaa keskellä yötä tilille ja lisäksi voi olla pankkikohtaisia eroja siinä, miten nopeasti laina siirtyy tilille.